Reklam
Reklam
6723310a21692
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
31 Ekim, 2024 10:26 tarihinde yayınlandı
0

İl Özel İdaresi Personelleri Huzurevindeki Yaşlılarla Bir Araya Geldi

Karabük İl Özel İdaresi personelleri sosyal sorumluluk projesi çerçevesinde huzurevindeki yaşlıları ziyaret etti.

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ile birlikte hazırlanan ‘Huzura Özel Vefa‘ projesi doğrultusunda İl Özel İdaresi personelleri Karabük Yücel Huzurevi Müdürlüğünü ziyaret etti.
Personeller bir araya geldikleri huzurevindeki yaşlıların yaşam deneyimlerini, geçmiş yaşam tecrübelerini dinleyerek sosyal ortamın güçlendirilmesini, kuşaklar arası bağı güçlendirerek İl Özel Idaresi arasında inşa edilen ilişkiler ve paylaşımlar sayesinde bir köprü kurmayı hedefliyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin
zonguldak defterdarligindan anlamli acilis qb5el3Zj
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
09 Haziran, 2026 00:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Zonguldak Defterdarlığından anlamlı açılış

Zonguldak Defterdarlığı personelleri tarafından, madenci ailelerinin yoğunlukla ikamet ettiği Gelik beldesinde bulunan Gelik İlkokuluna kütüphane yaptırıldı.

Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu ve eşi Günay Hacıbektaşoğlu, AK Parti Zonguldak Milletvekili Ahmet Çolakoğlu7nun katılımıyla açılan kütüphaneye; Defterdarlık tarafından 1992 yılında Şırnak’ta terörle girilen çatışmada şehit düşen Gelik doğumlu Jandarma Er Arif Çakır’ın adı verildi. Açılışa şehit annesi Melahat Çakır ve şehidin kardeşleri de katıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin