İl Özel İdaresi Çalışmalarına Devam Ediyor - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
19 Şubat, 2023 15:12 tarihinde yayınlandı
0
0

İl Özel İdaresi Çalışmalarına Devam Ediyor

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen  ve 10 İlde etkili olan deprem felaketi nedeniyle bölgeye giden İl Özel İdaresi ekipleri çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Karabük İl Özel İdaresi deprem bölgesinde 13. günde de çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Gaziantep’in İslahiye ilçesinde deprem afetinin yaralarını sarmaya çalışan Karabük İl Özel İdaresi ekipleri; konteyner kentin kurulumu için devam eden çalışmalara malzeme çekimiyle hafriyat çalışmasına katkı sağlarken,  diğer yandan da askeri kışlada deprem enkaz kaldırma işlemlerine desteğini sürdürüyor” (Halil Kızılyer)

Bizi sosyal medyadan takip edin
zonguldak ve bartin icin firtina uyarisi wOdn9KwB
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
18 Nisan, 2026 00:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Zonguldak ve Bartın için fırtına uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Analiz ve Tahmin Merkezi, Batı Karadeniz’in doğusu için fırtına uyarısında bulundu.

Yapılan son değerlendirmelere göre, Zonguldak ve Bartın çevrelerinde rüzgârın 17 Nisan 2026 günü öğle saatlerinden itibaren doğu ve kuzeydoğu yönlerinden 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 km/saat) fırtına şeklinde eseceği tahmin ediliyor.

Fırtınanın aynı gün akşam saatlerinden sonra etkisini kaybetmesinin beklendiği, uyarının ise 13.00 ile 23.59 saatleri arasında geçerli olacağı bildirildi.

Meteorolojik değerlendirmede, fırtına nedeniyle ulaşımda aksamalar, çatı uçması ve ağaç devrilmesi gibi olumsuzluklara karşı vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları istendi.

Bizi sosyal medyadan takip edin