Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
24 Temmuz, 2017 14:30 tarihinde yayınlandı
0

İl Özel İdaresi Asfalt çalışmalarına devam ediyor

Uzun, “Asfalt Ekibimiz Arıkovanı Gibi Çalışıyor”

İl Özel İdare Genel Sekreteri Mehmet Uzun, “Yaz sezonu ile birlikte asfalt çalışmalarımız başladı ve ekiplerimiz arı kovanı misali çalışıyor” dedi.

İl Özel İdaresi  Yol ve Ulaşım Hizmetleri ekipleri, hedefleri doğrultusunda asfalt çalışmalarına devam ederek Safranbolu Sat Köyü’nde çalışmalarını sürdürdü.

Asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen İl Özel İdare Genel Sekreteri  Mehmet Uzun; “Asfalt çalışmalarımız tüm hızı ile devam ediyor. Ekiplerimiz var gücüyle çalışarak belirlediğimiz hedefimize ulaşmak için tabiri caizse arı gibi çalışıyor. Sat Köyü Muhtarımız Alaattin Coşkun ile birlikte çalışmaları inceledik. Özel İdare olarak gerçekten her geçen gün daha da başarılı çalışmalara imza atıyoruz” diye konuştu.

Asfalt ekipleri Sat Köyü’nde yaptıkları çalışmanın ardından Safranbolu Keten Köyü ile Yukarı Çiftlik Mahallesi’nde çalışmalarına devam etti

Bizi sosyal medyadan takip edin
zonguldakta sifir atikta yeni donem basliyor KkGKSMd7
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
18 Mayıs, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Zonguldak’ta sıfır atıkta yeni dönem başlıyor

Zonguldak Belediyesi İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen ‘Bi-Atıkla’ Atık Yönetim Sistemi’nin tanıtım programı, Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi.

Belediye Başkanı Tahsin Erdem’in katılımıyla düzenlenen programa belediye başkan yardımcıları, daire müdürleri ve belediye personeli katılım sağladı.

Çevreye duyarlı, sürdürülebilir ve modern belediyecilik anlayışı doğrultusunda hayata geçirilen ‘Bi-Atıkla’ sistemi ile geri dönüştürülebilir atıkların kaynağında ayrıştırılması ve geri dönüşüm süreçlerine vatandaşlarımızın aktif katılım sağlaması hedefleniyor.

Sistem kapsamında vatandaşlarımız, teslim ettikleri geri dönüştürülebilir atıklar karşılığında puan kazanacak; elde edilen puanlar Belediye Sıfır Atık Marketi’nde kullanılabilecek. Böylece hem çevre bilincinin artırılması hem de sıfır atık kültürünün yaygınlaştırılması amaçlanıyor.

Programda konuşan Başkan Tahsin Erdem, iklim değişikliğiyle mücadelenin yalnızca bugünün değil, geleceğin de en önemli sorumluluklarından biri olduğuna dikkat çekerek, çevre odaklı projelerin kararlılıkla sürdürüleceğini ifade etti.

Tanıtım programında ayrıca sistemin işleyişi hakkında katılımcılara detaylı bilgilendirme yapıldı.

Zonguldak Belediyesi olarak çevreyi koruyan, geri dönüşümü teşvik eden ve sürdürülebilir yaşam kültürünü güçlendiren projeleri hayata geçirmeye devam edeceği bildirildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin