İl Özel İdarede Banka Promosyonu imzalandı - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
07 Eylül, 2021 12:43 tarihinde yayınlandı
0
0

İl Özel İdarede Banka Promosyonu imzalandı

İl Özel İdaresi ile Akbank arasında 3 yıllığına Banka Promosyonu Protokolü imzalandı.

İl Özel İdarede görev yapan Memur, sözleşmeli personel, işçi çalışanları olmak üzere toplam 326 personelin faydalanacağı banka promosyonu sözleşmesi, Genel Sekreter Mehmet Uzun ve Banka yetkilisi tarafından imzalandı.

Banka Promosyonu ile ilgili bir açıklama yapan Genel Sekreter Uzun; “ Özel İdaremiz ve Akbank arasında 3 yıllığına imzalanan promosyon sözleşmesinin İl Özel İdaremizde görev yapan tüm personellerimize hayırlı ve bereketli olmasını diliyorum. Akbank yetkililerine kurumumuza belirlemiş oldukları banka promosyonu katkısı için şahsım ve personellerimiz adına teşekkür ediyorum” diye konuştu.

İl Özel İdaresinin çok önemli yatırımlar ve projeler yürüttüğünü sözlerine ekleyen Genel Sekreter Uzun, “Köylerimizin alt yapılarını güçlendirip, yolları ve içme sularını ve ilimize yapımı gerçekleştirilen pek çok projeyi yapıyor.

Bu yapılan işlerimizde bu anlamda görev yapan arkadaşlarımıza imkânlarımız oranında bütçesine katkıda bulunmak, çalışma şevkini, performansını arttırmak ve vatandaşa daha iyi hizmet verebilmelerini sağlamak için elimizden geleni yapıyoruz. İmzalanan bu sözleşmemizin hayırlara vesile olmasını diliyorum.” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
madende elektrik akimina kapilan isci hayatini kaybetti mGtdqqev
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
17 Nisan, 2026 04:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Madende elektrik akımına kapılan işçi hayatını kaybetti

Zonguldak’ta özel bir maden ocağında yaşanan olayda 42 yaşındaki maden işçisi Suat Kulakçı, elektrik akımına kapılarak hayatını kaybetti. İşçinin emekliliğine ise 1 ay kaldığı ortaya çıktı.

Zonguldak’ın Asma Mahallesi’nde faaliyet gösteren özel bir maden ocağında çalışan Suat Kulakçı (42), elektrik çarpması sonucu yaşamını yitirdi. Meydana gelen kazanın ardından bölgeye sevk edilen 112 Acil Sağlık ekipleri, ağır yaralanan Kulakçı’ya olay yerinde ilk müdahaleyi yaptı. Kulakçı, ambulansla hemen Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi’ne götürüldü. İşçinin hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı açıklandı.

Kulakçı’nın emeklilik işlemlerine hazırlandığı ve yaklaşık bir ay sonra emekli olacağı bilgisine ulaşıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin