Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
07 Eylül, 2021 12:43 tarihinde yayınlandı
0

İl Özel İdarede Banka Promosyonu imzalandı

İl Özel İdaresi ile Akbank arasında 3 yıllığına Banka Promosyonu Protokolü imzalandı.

İl Özel İdarede görev yapan Memur, sözleşmeli personel, işçi çalışanları olmak üzere toplam 326 personelin faydalanacağı banka promosyonu sözleşmesi, Genel Sekreter Mehmet Uzun ve Banka yetkilisi tarafından imzalandı.

Banka Promosyonu ile ilgili bir açıklama yapan Genel Sekreter Uzun; “ Özel İdaremiz ve Akbank arasında 3 yıllığına imzalanan promosyon sözleşmesinin İl Özel İdaremizde görev yapan tüm personellerimize hayırlı ve bereketli olmasını diliyorum. Akbank yetkililerine kurumumuza belirlemiş oldukları banka promosyonu katkısı için şahsım ve personellerimiz adına teşekkür ediyorum” diye konuştu.

İl Özel İdaresinin çok önemli yatırımlar ve projeler yürüttüğünü sözlerine ekleyen Genel Sekreter Uzun, “Köylerimizin alt yapılarını güçlendirip, yolları ve içme sularını ve ilimize yapımı gerçekleştirilen pek çok projeyi yapıyor.

Bu yapılan işlerimizde bu anlamda görev yapan arkadaşlarımıza imkânlarımız oranında bütçesine katkıda bulunmak, çalışma şevkini, performansını arttırmak ve vatandaşa daha iyi hizmet verebilmelerini sağlamak için elimizden geleni yapıyoruz. İmzalanan bu sözleşmemizin hayırlara vesile olmasını diliyorum.” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
ozel bireylerden vali yardimcisi balciya ziyaret njXdr6xJ
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
11 Mayıs, 2026 16:22 tarihinde yayınlandı
0
0

Özel bireylerden Vali Yardımcısı Balcı’ya ziyaret

10-16 Mayıs Engelliler Haftası kapsamında Zonguldak’ta özel bireyler, STK temsilcileri ve kurum yetkilileri Vali Yardımcısı Muammer Balcı’yı makamında ziyaret etti.

Ziyarete Zonguldak Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mehmet Türkmen Köse, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile İl Müdürlüğü’ne bağlı Gündüz Bakım, Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi’nden hizmet alan bireyler katıldı.

Ayrıca İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı TOBB Uzun Mehmet Ortaokulu özel öğrencileri ve öğretmenleri de programda yer aldı.

Ziyaret kapsamında özel bireyler, kendi el emeğiyle hazırladıkları ürünleri Vali Yardımcısı Muammer Balcı’ya takdim etti. Etkinlik, Engelliler Haftası’nın anlam ve önemine dikkat çekti.

Vali Yardımcısı Balcı, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek katılımcılara teşekkür etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin