İl Özel İdare İşçi Personeli Sağlık Taramasından Geçirildi - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
24 Mayıs, 2014 08:43 tarihinde yayınlandı
0
0

İl Özel İdare İşçi Personeli Sağlık Taramasından Geçirildi

İl Özel İdaresinde  çalışan  işçi personelin Verem Savaş Dermeğinin Gezici Röntgen Aracı ile Akciğer Filmleri çekildi ve  kan örnekleri alınarak sağlık taramasından geçirildi.

Konu ile ilgili İl Özel İdare Genel Sekreter Mehmet Uzun “Türkiye Yol- İş Sendikası ile İl Özel İdaremiz Adına TÜHİS arasında imzalanan 4. Dönem Grup Toplu İş Sözleşmesinin 77. Maddesinin 2. Paragrafı gereği tüm işçi personelimizi sağlık kontrolünden geçirmek için Verem Savaş Derneğimiz ile anlaştık ve Derneğimizin Gezici Röntgen Aracını İl Özel İdaremizin Hamzalar Mevkiin deki Ek Hizmet Binamızın bahçesine getirterek burada tüm işçilerimizin Akciğer röntgeni ve kan örnekleri alınmak sureti ile kontrolden geçirdik. Sonuçların tetkikinden sonra sıkıntı olan işçilerimiz olursa tedavilerini yaptırmaları konusunda uyaracağız. Gelen sonuçları da her işçi için işlerinde tutulan sağlık kartlarına işlenerek işçilerimizin sağlık durumlarını takip etmiş oluyoruz. Bu şekilde yapılan sağlık taramaları ile işçilerimizin sağlık ile ilgili her hangi bir problemi olup olmadığını varsa tedavi edilmesini kalıcı bir rahatsızlıksa sağlık durumuna uygun işlerde çalışması planlamasını yapmış oluyoruz “ dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
tokatta motosiklet kazasinda agir yaralanan genc hayatini kaybetti wNyJ8g5e
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
09 Nisan, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Tokat’ta motosiklet kazasında ağır yaralanan genç hayatını kaybetti

Tokat’ın Zile ilçesinde meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan 23 yaşındaki genç, 3 günlük yaşam mücadelesini kaybetti.

Edinilen bilgilere göre, kaza, 5 Nisan 2026 tarihinde gece saatlerinde ilçe merkezinde meydana geldi. 23 yaşındaki Ahmet Satılmış idaresindeki motosiklet, henüz bilinmeyen bir nedenle park halindeki araca çarptı. Çarpmanın etkisiyle ağır yaralanan genç sürücü, olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesinin ardından Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan Satılmış, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. Ahmet Satılmış’ın cenazesinin, Zile ilçesinde kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verileceği öğrenildi.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin