İl Özel İdare İşçi Personeli Sağlık Taramasından Geçirildi - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
24 Mayıs, 2014 08:43 tarihinde yayınlandı
0
0

İl Özel İdare İşçi Personeli Sağlık Taramasından Geçirildi

İl Özel İdaresinde  çalışan  işçi personelin Verem Savaş Dermeğinin Gezici Röntgen Aracı ile Akciğer Filmleri çekildi ve  kan örnekleri alınarak sağlık taramasından geçirildi.

Konu ile ilgili İl Özel İdare Genel Sekreter Mehmet Uzun “Türkiye Yol- İş Sendikası ile İl Özel İdaremiz Adına TÜHİS arasında imzalanan 4. Dönem Grup Toplu İş Sözleşmesinin 77. Maddesinin 2. Paragrafı gereği tüm işçi personelimizi sağlık kontrolünden geçirmek için Verem Savaş Derneğimiz ile anlaştık ve Derneğimizin Gezici Röntgen Aracını İl Özel İdaremizin Hamzalar Mevkiin deki Ek Hizmet Binamızın bahçesine getirterek burada tüm işçilerimizin Akciğer röntgeni ve kan örnekleri alınmak sureti ile kontrolden geçirdik. Sonuçların tetkikinden sonra sıkıntı olan işçilerimiz olursa tedavilerini yaptırmaları konusunda uyaracağız. Gelen sonuçları da her işçi için işlerinde tutulan sağlık kartlarına işlenerek işçilerimizin sağlık durumlarını takip etmiş oluyoruz. Bu şekilde yapılan sağlık taramaları ile işçilerimizin sağlık ile ilgili her hangi bir problemi olup olmadığını varsa tedavi edilmesini kalıcı bir rahatsızlıksa sağlık durumuna uygun işlerde çalışması planlamasını yapmış oluyoruz “ dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
sefer yilmaz hedefimiz play offlardan sampiyon olarak yeniden super lige donmek Wzrg8fgI
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
08 Nisan, 2026 00:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Sefer Yılmaz: “Hedefimiz play-off’lardan şampiyon olarak yeniden Süper Lig’e dönmek”

Bodrum FK Teknik Sorumlusu Sefer Yılmaz, Çorum FK ile deplasmanda 1-1 berabere kaldıkları maçın ardından, “İnşallah sonuna kadar devam edeceğiz, hedefimiz play-off’lardan şampiyon olarak yeniden Süper Lig’e dönmek” dedi.

Trendyol 1. Lig 34. hafta karşılaşmasında Bodrum FK, deplasmanda Çorum FK ile 1-1 berabere kaldı. Maçın ardından değerlendirmelerde bulunan Bodrum FK Teknik Direktörü Sefer Yılmaz, “Bu akşam futbol adına çok güzel bir akşam oldu. Çok kaliteli, çok keyifli, güzel bir maçtı. İki takımın da futbolcularını, teknik ekibini tebrik ediyorum. Çok güzel bir maç ortamı vardı, seyirci güzeldi, hava güzeldi, zemin güzeldi. Süper Lig kalitesinde çok zevkli bir mücadeleydi. Çorum FK, bu ligin en kaliteli kadrolarından, en iyi futbol oynayan takımlarından biri. Biz çok iyi hazırlandık, rakibin iyi yönlerini, zaaflarını da biliyorduk. Erken gelen bir golle hiç moralimizi bozmadık. Futbolcularımız aynı taktik, disiplinde devam ettiler. Daha sonra golü de bulduk. İkinci yarı da çok keyifliydi. Maç gitti, geldi. Biz de alabilirdik, Çorum FK da alabilirdi. Penaltı kaçtı. Penaltıdan sonra biz yüzde 100 karşı karşıya kaçırdık. Futbol adına çok keyifli, güzel bir maçtı. Çorum FK ile Bodrum FK’nın güzel de bir rekabeti vardı ama centilmence bir maç oldu. İnşallah sonuna kadar devam edeceğiz, hedefimiz play-off’lardan şampiyon olarak yeniden Süper Lig’e dönmek” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin