Reklam
Reklam

İl Özel İdare İşçi Personeli Sağlık Taramasından Geçirildi

Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
24 Mayıs, 2014 08:43 tarihinde yayınlandı
0

İl Özel İdaresinde  çalışan  işçi personelin Verem Savaş Dermeğinin Gezici Röntgen Aracı ile Akciğer Filmleri çekildi ve  kan örnekleri alınarak sağlık taramasından geçirildi.

Konu ile ilgili İl Özel İdare Genel Sekreter Mehmet Uzun “Türkiye Yol- İş Sendikası ile İl Özel İdaremiz Adına TÜHİS arasında imzalanan 4. Dönem Grup Toplu İş Sözleşmesinin 77. Maddesinin 2. Paragrafı gereği tüm işçi personelimizi sağlık kontrolünden geçirmek için Verem Savaş Derneğimiz ile anlaştık ve Derneğimizin Gezici Röntgen Aracını İl Özel İdaremizin Hamzalar Mevkiin deki Ek Hizmet Binamızın bahçesine getirterek burada tüm işçilerimizin Akciğer röntgeni ve kan örnekleri alınmak sureti ile kontrolden geçirdik. Sonuçların tetkikinden sonra sıkıntı olan işçilerimiz olursa tedavilerini yaptırmaları konusunda uyaracağız. Gelen sonuçları da her işçi için işlerinde tutulan sağlık kartlarına işlenerek işçilerimizin sağlık durumlarını takip etmiş oluyoruz. Bu şekilde yapılan sağlık taramaları ile işçilerimizin sağlık ile ilgili her hangi bir problemi olup olmadığını varsa tedavi edilmesini kalıcı bir rahatsızlıksa sağlık durumuna uygun işlerde çalışması planlamasını yapmış oluyoruz “ dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Jandarma Teşkilatının 187. Kuruluş Yılı Karabük’te kutlanacak

MANSETJandarma Teskilatinin 187. Kurulus Yili Karabukte kutlanacak
Asuman Doğan Avatarı
Asuman Doğan tarafından
14 Haziran, 2026 14:55 tarihinde yayınlandı
0

Jandarma Teşkilatının 187. kuruluş yıldönümü dolayısıyla Karabük’te çeşitli etkinlikler düzenlenecek. Kutlama programı, 15 Haziran Pazartesi günü gerçekleştirilecek tören ve tanıtım faaliyetleriyle başlayacak.

Etkinlikler saat 10.00’da Yenişehir Atatürk Anıtı’nda başlayacak. Program kapsamında anıta çelenk sunulacak, saygı duruşunda bulunulacak ve İstiklal Marşı okunacak. Ardından günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yapılacak.

Kutlamalar saat 11.00’de Kemal Güneş Caddesi Etkinlik Alanı’nda devam edecek. Burada İl Jandarma Komutanlığı tarafından tanıtım standı açılarak vatandaşlara Jandarma Teşkilatının görevleri, faaliyetleri ve kullandığı ekipmanlar hakkında bilgi verilecek.

Türkiye’nin köklü güvenlik kurumlarından biri olan Jandarma Teşkilatı, 187 yıldır ülke genelinde kamu düzeninin sağlanması, vatandaşların can ve mal güvenliğinin korunması ile suçların önlenmesi ve aydınlatılması görevlerini sürdürüyor.

Karabük’te gerçekleştirilecek kutlama programına protokol üyeleri, kamu kurumlarının temsilcileri ve vatandaşların katılması bekleniyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin