blank
Berkay Doğan tarafından
07 Ekim, 2024 10:33 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş Mimar Sinan Ortaokulu’nu Ziyaret Etti

Karabük İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş, Mimar Sinan Ortaokulu'nu ziyaret etti. Ziyaret sırasında okul bahçesinde oyun oynayan öğrencilerin arasına katılan Akbaş, onlarla birlikte oyun oynayarak keyifli anlar yaşadı. Öğrencilerin enerjisine ortak olan İl Millî Eğitim Müdürü, bir süre sohbet ederek öğrencilerin istek ve düşüncelerini dinledi. Ziyaret sonunda hatıra fotoğrafı çektiren Akbaş, öğrencilerle geçirdiği bu anların kendisi için değerli olduğunu belirtti. Akbaş, "2024 - 2025 Eğitim Öğretim Yılı'nda da aynı özveriyle Eğitim Kenti Karabük Projemizi sürdürmeye devam edeceğiz. Sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerimizdeki başarılarımız artarak sürüyor. Bu proje kapsamında çeşitli etkinlikler yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz. Amacımız, öğrencilerimizi her yönüyle geliştirmek ve ilimizin başarı seviyesini daha da yükseltmek." dedi.  
Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
13 Ekim, 2025 04:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Gümüşhane’nin yüksek kesimleri kara teslim oldu

Gümüşhane’nin yüksek kısımlarında kar yağışı tesirli oldu. Yaylalar beyaza büründü.
Gümüşhane’nin Kürtün ilçesine bağlı Kadırga ve Kazıkbeli Yaylaları ile Torul ilçesine bağlı Yücebelen Yaylası kara teslim oldu. Dün akşam saatlerinde tesirli olan soğuk hava dalgası ve yağmur, bugün yerini kar yağışına bıraktı. Yaylalar kısa müddette beyaza bürünürken, kar kalınlığı yer yer 10 santimetreye ulaştı.
Kadırga Yaylası’nda esnaflık yapan Galip Gülbahar, "Bugün 12 Ekim, Kadırga Yaylası’nda kar yoğunluğunu arttırarak devam ediyor. Meteoroloji uyarmıştı aslında, şu anda ağır bir kar yağışı var. Yollarda 5-6 santimetre kar var, yollar ulaşıma her an kapanmak üzere" dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin