Reklam
Reklam

İl Jandarma Komutanından Vali Fuat Gürel’e Ziyaret

Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
14 Haziran, 2022 13:14 tarihinde yayınlandı
0

Vali Fuat Gürel, Jandarma Teşkilatının kuruluşunun 183. yıldönümü nedeniyle İl Jandarma Komutanı J. Kd. Albay Garip Gümüş ve Jandarma Personellerinden oluşan heyeti makamında kabul etti.

Ülkemizin huzurunu, can ve mal güvenliğini temin eden Jandarma Teşkilatının 183. Kuruluş Yıldönümü kutlayan Vali Fuat Gürel, “Kolluk kuvvetlerimizin önemli bir parçasını oluşturan, ülkemizin iç güvenliğini sağlayan jandarma teşkilatımız eğitimli personeli, donanımı, disiplini, vatan sevgisi, üstün vazife bilinci ve kabiliyeti ile 183 yıldır görev ve sorumluluklarını azim ve kararlılıkla yerine getirmektedir.

Jandarma Teşkilatımız üstün vazife anlayışı, sarsılmaz disiplinli, etkili ve gerçekçi eğitimi, yüksek fiziki ve moral gücü ile kutsal vatan toprakları üzerinde, görev yaptığı her noktada Türkiye Cumhuriyeti’nin gücü ve teminatıdır.

Vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğinin sağlanmasında bu güne kadar hiçbir tehdide boyun eğmeden görevini yerine getiren kahraman Jandarmamızın, bundan sonra da üstlendiği zorlu görevi başarıyla sürdüreceğine yürekten inanıyorum.

Jandarma Teşkilatımızın 183. kuruluş yıldönümünü kutluyor, bu vesile ile başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmetle; gazilerimizi ve emekli personellerimizi minnetle anıyor, görevi başında bulunan teşkilat mensuplarımıza sağlık, mutluluk ve üstün başarılar diliyorum.” diye konuştu. (Halil Kızılyer)

Bizi sosyal medyadan takip edin

Zonguldak’ta fuhuş operasyonunda 2 tutuklama

zonguldakta fuhus operasyonunda 2 tutuklama FIJzkuwi
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
18 Haziran, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Zonguldak’ta polis ekiplerince fuhşa teşvik ve aracılık suçlarına yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 2 şüpheli tutuklandı.

Zonguldak Valiliği’nden yapılan açıklamaya göre, İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri kent merkezinde fuhşa teşvik ve aracılık eylemlerini deşifre etmek amacıyla 2 aylık bir çalışma yürüttü. İncelemeler sonucunda mağdur kadınları erkeklerle buluşturduğu tespit edilen İ.Ç. ve A.B., 16 Haziran’da düzenlenen operasyonla yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelilerin üzerlerinde ve adreslerinde yapılan aramalarda 1 adet ruhsatsız tabanca, fuhuştan elde edildiği değerlendirilen 34 bin 65 TL nakit para ve soruşturmaya konu dijital materyaller ele geçirildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından 17 Haziran’da adliyeye sevk edilen 2 şüpheli, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Valilik, toplum ahlakını bozan suçlara karşı yürütülen mücadelenin kararlılıkla devam edeceğini vurguladı.

Bizi sosyal medyadan takip edin