İl Jandarma Komutanından Vali Fuat Gürel'e Ziyaret - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
14 Haziran, 2022 13:14 tarihinde yayınlandı
0
0

İl Jandarma Komutanından Vali Fuat Gürel’e Ziyaret

Vali Fuat Gürel, Jandarma Teşkilatının kuruluşunun 183. yıldönümü nedeniyle İl Jandarma Komutanı J. Kd. Albay Garip Gümüş ve Jandarma Personellerinden oluşan heyeti makamında kabul etti.

Ülkemizin huzurunu, can ve mal güvenliğini temin eden Jandarma Teşkilatının 183. Kuruluş Yıldönümü kutlayan Vali Fuat Gürel, “Kolluk kuvvetlerimizin önemli bir parçasını oluşturan, ülkemizin iç güvenliğini sağlayan jandarma teşkilatımız eğitimli personeli, donanımı, disiplini, vatan sevgisi, üstün vazife bilinci ve kabiliyeti ile 183 yıldır görev ve sorumluluklarını azim ve kararlılıkla yerine getirmektedir.

Jandarma Teşkilatımız üstün vazife anlayışı, sarsılmaz disiplinli, etkili ve gerçekçi eğitimi, yüksek fiziki ve moral gücü ile kutsal vatan toprakları üzerinde, görev yaptığı her noktada Türkiye Cumhuriyeti’nin gücü ve teminatıdır.

Vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğinin sağlanmasında bu güne kadar hiçbir tehdide boyun eğmeden görevini yerine getiren kahraman Jandarmamızın, bundan sonra da üstlendiği zorlu görevi başarıyla sürdüreceğine yürekten inanıyorum.

Jandarma Teşkilatımızın 183. kuruluş yıldönümünü kutluyor, bu vesile ile başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmetle; gazilerimizi ve emekli personellerimizi minnetle anıyor, görevi başında bulunan teşkilat mensuplarımıza sağlık, mutluluk ve üstün başarılar diliyorum.” diye konuştu. (Halil Kızılyer)

Bizi sosyal medyadan takip edin
tasarim2 2
Haber Merkezi Avatarı
Haber Merkezi tarafından
11 Nisan, 2026 13:13 tarihinde yayınlandı
0
0

Vali Çağatay’dan Bartın’a İade-i Ziyaret

Karabük Valisi Oktay Çağatay, Bartın Valisi Nurtaç Arslan’a iade-i ziyarette bulundu.

Bartın Valiliği önünde Vali Arslan tarafından karşılanan Vali Çağatay, Valilik Şeref Defteri’ni imzaladı. Karşılama töreninin ardından valilik makamına geçen iki vali, bir süre görüşerek bölgesel çalışmalar ve kamu hizmetlerine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette, kurumlar arası iş birliğinin önemi vurgulanırken, iki il arasındaki ilişkilerin daha da geliştirilmesine yönelik fikir alışverişinde bulunuldu. Ziyaretin sonunda Vali Oktay Çağatay, misafirperverliğinden dolayı Bartın Valisi Nurtaç Arslan’a teşekkür etti. Ziyarete Bartın Vali Yardımcısı Muhittin Gürel de eşlik etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin