Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
14 Haziran, 2022 13:14 tarihinde yayınlandı
0

İl Jandarma Komutanından Vali Fuat Gürel’e Ziyaret

Vali Fuat Gürel, Jandarma Teşkilatının kuruluşunun 183. yıldönümü nedeniyle İl Jandarma Komutanı J. Kd. Albay Garip Gümüş ve Jandarma Personellerinden oluşan heyeti makamında kabul etti.

Ülkemizin huzurunu, can ve mal güvenliğini temin eden Jandarma Teşkilatının 183. Kuruluş Yıldönümü kutlayan Vali Fuat Gürel, “Kolluk kuvvetlerimizin önemli bir parçasını oluşturan, ülkemizin iç güvenliğini sağlayan jandarma teşkilatımız eğitimli personeli, donanımı, disiplini, vatan sevgisi, üstün vazife bilinci ve kabiliyeti ile 183 yıldır görev ve sorumluluklarını azim ve kararlılıkla yerine getirmektedir.

Jandarma Teşkilatımız üstün vazife anlayışı, sarsılmaz disiplinli, etkili ve gerçekçi eğitimi, yüksek fiziki ve moral gücü ile kutsal vatan toprakları üzerinde, görev yaptığı her noktada Türkiye Cumhuriyeti’nin gücü ve teminatıdır.

Vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğinin sağlanmasında bu güne kadar hiçbir tehdide boyun eğmeden görevini yerine getiren kahraman Jandarmamızın, bundan sonra da üstlendiği zorlu görevi başarıyla sürdüreceğine yürekten inanıyorum.

Jandarma Teşkilatımızın 183. kuruluş yıldönümünü kutluyor, bu vesile ile başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmetle; gazilerimizi ve emekli personellerimizi minnetle anıyor, görevi başında bulunan teşkilat mensuplarımıza sağlık, mutluluk ve üstün başarılar diliyorum.” diye konuştu. (Halil Kızılyer)

Bizi sosyal medyadan takip edin
siddetli firtina evin catisini ucurdu 6 arac hasar gordu o anlar kamerada ulZQ9frW
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
13 Mayıs, 2026 12:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Şiddetli fırtına evin çatısını uçurdu, 6 araç hasar gördü… O anlar kamerada

Bartın’da akşam saatlerinde başlayan sağanak yağış ve fırtına nedeniyle bir evin çatısı uçtu. Uçan parçalar, park halindeki araçlara zarar verdi.

Bartın’da akşam saat 23.12 sıralarında şiddetli yağış ile birlikte etkili olan fırtına, Cumhuriyet Mahallesi’ndeki 5 katlı Şevki Birinciliği Apartmanı’nın çatısını uçurdu. Çatıdan düşen parçalar, bina önünde park halinde bulunan 6 araçta hasara neden oldu. Olay yerine çok sayıda polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. Olayda can kaybı yada yaralanan olmazken, ekipler hasar tespiti için çalışma başlattı.

Çevredeki bir apartmanın güvenlik kamerasına da yansıyan olayda, çatısı uçan apartman ve çevredeki binalarda oturanlar ise olay anında büyük bir gürültü sesiyle kendilerini dışarı attıklarını ifade etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin