İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplantısı Yapıldı - Karabük Haber Postası
6719f74265045
Ramazan Öztürk Avatarı
Ramazan Öztürk tarafından
24 Ekim, 2024 10:29 tarihinde yayınlandı
0
0

İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplantısı Yapıldı

İstihdamı geliştirici ve işsizliği önleyici tedbirler ile uygulanacak aktif iş gücü programlarının belirlenmesi amacıyla Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü (İŞKUR) sekretaryasında düzenlenen İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu 2024 yılı 4. Toplantısı Vali Mustafa Yavuz Başkanlığı’nda gerçekleştirildi.

Valilik Toplantı Salonu’nda yapılan toplantıya Vali Yardımcısı Erol Özkan, Karabük Belediye Başkan Yardımcısı İrfan Kartal, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Şerafettin Kelleci, İŞKUR İl Müdürü Vekili Hüseyin Çalım, Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş, Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Kemal Karadeniz ve ilgili kurum müdürleri ile kurul üyeleri katıldı. İŞKUR İl Müdür Vekili Hüseyin Çalım tarafından 2024 Yılı’nda kadar gerçekleştirilen faaliyetler hakkında Vali Mustafa Yavuz ve kurul üyelerine genel bilgilerin verildiği toplantıda, istihdam ve mesleki eğitim alanında yapılan çalışmalarla ilgili İŞKUR personelleri tarafından sunum yapıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
boluda iki genci silahla yaralayan 3 supheli tutuklandi rxg6yCqN
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
02 Mayıs, 2026 20:37 tarihinde yayınlandı
0
0

Bolu’da iki genci silahla yaralayan 3 şüpheli tutuklandı

Bolu’da konuşmak için çağırdıkları sokakta iki genci silahla vurarak yaralayan 3 şüpheli, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Olay, Çıkınlar Mahallesi 20. Cadde üzerinde meydana gelmişti. F.K. (22) ve Ç.G. (27), konuşmak için çağrıldıkları caddede araçtan inen E.C.’nin silahlı saldırısına uğrayarak ayaklarından yaralanmıştı. Olayın ardından araçla kaçan E.C. ve yanında bulunan B.K. ile O.S., Bolu İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin uzun süren takibi ve kovalamacası sonucu gece saatlerinde kıskıvrak yakalanarak gözaltına alınmıştı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından E.C., B.K. ve O.S., güvenlik önlemleri altında Bolu Adliyesi’ne sevk edildi. Savcılık ifadelerinin ardından tutuklama talebiyle nöbetçi sulh ceza hakimliğine çıkarılan 3 şüpheli, tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

Aileleri basın mensuplarını engellemeye çalışmıştı

Öte yandan, şüphelilerin adliyeye getirilişi sırasında bina önünde bekleyen aileleri ve yakınları, görevini yapan basın mensuplarına zorluk çıkarmıştı. Görüntü alınmasını engellemek isteyen aile yakınları gazetecilere, “Allah belanızı versin, biz çekilmesini istemiyoruz. Daha 18 yaşında” diyerek tepki göstermiş, şüphelilere ise “Çıkışın daha dik olacak, arkandayız oğlum” diyerek seslenmişti.

Bizi sosyal medyadan takip edin