İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplantısı Yapıldı - Karabük Haber Postası
6719f74265045
Ramazan Öztürk Avatarı
Ramazan Öztürk tarafından
24 Ekim, 2024 10:29 tarihinde yayınlandı
0
0

İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplantısı Yapıldı

İstihdamı geliştirici ve işsizliği önleyici tedbirler ile uygulanacak aktif iş gücü programlarının belirlenmesi amacıyla Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü (İŞKUR) sekretaryasında düzenlenen İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu 2024 yılı 4. Toplantısı Vali Mustafa Yavuz Başkanlığı’nda gerçekleştirildi.

Valilik Toplantı Salonu’nda yapılan toplantıya Vali Yardımcısı Erol Özkan, Karabük Belediye Başkan Yardımcısı İrfan Kartal, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Şerafettin Kelleci, İŞKUR İl Müdürü Vekili Hüseyin Çalım, Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş, Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Kemal Karadeniz ve ilgili kurum müdürleri ile kurul üyeleri katıldı. İŞKUR İl Müdür Vekili Hüseyin Çalım tarafından 2024 Yılı’nda kadar gerçekleştirilen faaliyetler hakkında Vali Mustafa Yavuz ve kurul üyelerine genel bilgilerin verildiği toplantıda, istihdam ve mesleki eğitim alanında yapılan çalışmalarla ilgili İŞKUR personelleri tarafından sunum yapıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
tasarim7
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
02 Mayıs, 2026 12:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Mayıs’ta kar sürprizi: Doğa beyaza büründü

Karabük‘te hava sıcaklıklarının aniden düşmesiyle birlikte yüksek kesimlerde kar yağışı etkili oldu. Bahar ortasında yağan kar, özellikle Safranbolu’nun yüksek rakımlı bölgelerinde kış manzaralarını aratmadı.
Kent genelinde etkili olan sağanak yağış, hava sıcaklığının düşmesiyle birlikte yüksek kesimlerde yerini kar yağışına bıraktı. Safranbolu ilçesine bağlı 1700 rakımlı Ömür Ahmet Kıran mevkisinde lapa lapa yağan kar, kısa sürede bölgeyi beyaza bürüdü. Karla kaplanan çam ormanları ise dron ile havadan görüntülenerek eşsiz manzaralar oluşturdu.
Mayıs ayının başında kar sürpriziyle karşılaşan vatandaşlar, sisle birlikte etkili olan yağışın oluşturduğu manzarayı görmek için yüksek kesimlere akın etti. Bazı vatandaşlar araçlarıyla geldikleri bölgede ateş yakarak mangal yaparken, kaval çalan bir vatandaşın kar yağışı eşliğindeki dinletisi renkli görüntülere sahne oldu.
Kar yağışının keyfini çıkaran vatandaşlar, bahar ayında böyle bir manzarayla karşılaşmanın hem şaşkınlığını hem de mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti. Kent merkezinde ise yağmur etkisini sürdürmeye devam ediyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin