Reklam
Reklam

İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplantısı Yapıldı

Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
26 Temmuz, 2016 14:33 tarihinde yayınlandı
0

 

Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplantısı Vali Mehmet Aktaş Başkanlığında gerçekleştirildi.

Valilik toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya Vali Mehmet Aktaş’ın yanı sıra İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Uzun, İl Milli Eğitim Müdürü Ali Köse, Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Selahattin Emirsüleymanoğlu, Ticaret İl Müdür V. Ferudun Karataş, İŞKUR İl Müdürü Coşkun Güven, Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birlik Başkanı Nurettin Tümen ve sendika temsilcileri katıldı.

İlimizin işgücü, istihdam ve mesleki eğitim ihtiyacını tespit etmek, mesleki ve teknik eğitim okul ve kurumları ile işletmelerde yapılacak mesleki eğitim ve istihdam konularında etkinlik ve verimliliği artırmak amacıyla yerel düzeyde plan yapmak ve kararlar almak, ilgili kurum ve kuruluşlara görüş ve önerilerde bulunmak üzere yapılan İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplantısında İŞKUR İl Müdürü Coşkun Güven, İŞKUR’un faaliyetleri hakkında kurul üyelerine detaylı bir bilgilendirmede bulundu. İŞKUR 2016 yılı mesleki eğitim planının ele alındığı toplantı görüş alışverişiyle sona erdi.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin

Refakatçi olarak hastaneye giderken kazada hayatını kaybetti

refakatci olarak hastaneye giderken kazada hayatini kaybetti uO6Pu91p
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
20 Haziran, 2026 08:37 tarihinde yayınlandı
0 0

Samsun’da hastanede yatan eltisine refakatçi olarak giderken içinde bulunduğu otomobilin aydınlatma direğine çarpması sonucu ağır yaralanan kadın olay yerinde hayatını kaybetti, hastanın eşi olan araç sürücüsü ise ağır yaralandı.

Kaza, 19 Mayıs ilçesi Sinop yolu Erenköy mevkisinde saat 05.15 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Vezirköprü ilçesinde ikamet eden Mehmet Özmen (35), Bafra ilçesinde özel bir hastanede tedavi altında bulunan eşinin yanında refakatçi olarak kalması için yengesi Zeliha Özmen’i (33) hastaneye götürmek için yola çıktı. Mehmet Özmen idaresindeki 46 AGC 201 plakalı otomobil, Samsun istikametinden 19 Mayıs ilçesi yönüne seyir halindeyken sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu orta refüjde bulunan aydınlatma direğine çarptı. Çarpmanın etkisiyle otomobil alev alarak yanmaya başladı. Yanan araç itfaiye tarafından söndürülürken, ağır yaralanan sürücü Mehmet Özmen, olay yerine sevk edilen sağlık ekiplerince Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Araçta yolcu olarak bulunan Zeliha Özmen ise olay yerinde hayatını kaybetti.

Hayatını kaybeden kadının cenazesi, 19 Mayıs Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin