Ramazan Öztürk tarafından
12 Aralık, 2023 16:02 tarihinde yayınlandı /Güncelleme: 28.12.2023 11:52
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

İl İdare Şube Başkanları Toplantısı Yapıldı

İl İdare Şube Başkanları toplantısı, Vali Mustafa Yavuz Başkanlığında yapıldı. Karabük Öğretmenevi’nde yapılan toplantıya Vali Mustafa Yavuz’un yanı sıra kamu kurum ve kuruluşlarının amir ve müdürleri katıldı.

Toplantıda; yürütülen kamu hizmetlerinin gözden geçirilerek, kamu hizmetlerinin etkin, verimli ve vatandaş odaklı sunulması ile kamu kuruluşları arasında koordinasyon ve işbirliğinin sağlanması üzerinde duruldu. blank Vali Mustafa Yavuz, “Vatandaş Memnuniyeti” odaklı çalışılmasının altını çizerken; tüm kamu kurum ve kuruluşlarının bir bütünleşik çalışma prensibini benimseyerek işbirliği içerisinde halinde hareket edilmesi talimatını verdi. İl İdare Şube Başkanları Toplantısı, gündem maddeleri üzerinde yapılan değerlendirmelerin ardından  karşılıklı görüş alışverişinin yapılması ile sona erdi. (Ramazan Öztürk)  
Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
14 Ekim, 2025 04:37 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Polisi görünce kaçan motosikletli, kaza yapınca yakalandı

Bartın’da polisi görünce kaçmaya başlayan motosiklet şoförü kaza yaptı. Yaralanan şoförün ehliyetsiz olduğu ortaya çıktı.
Edinilen bilgiye Bartın Köyortası Mahallesi’nde 2-3 motosikletin gürültü yaptığı ihbarı üzerine bölgeye polis takımı yönlendirildi. Polis otosunu gören motosikletli gençler, kaçmaya başladı. 17 yaşındaki H.C.Ç. yönetimindeki 67 ADS 330 plakalı motosiklet, 176. Cadde üzerinde devrildi. Yaralanan gencin yardımına ise polisler yetişti. Şoför, olay yerine çağrılan sıhhat takımının birinci müdahalesinin akabinde Bartın Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
Sürücü H.C.Ç’nin ehliyeti bulunmadığı belirlenirken, kaza yapan arkadaşına yardım etmek için duran ve ismi öğrenilemeyen 74 ABS 531 plakalı motosikletin şoförünün de ehliyeti olmadığı ve yasal hududun üzerinde alkollü olduğu belirlendi.
Sürücülerden H.C.Ç hakkında isimli süreç başlatılırken, başkasına ise para cezası uygulandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin