blank
Ramazan Öztürk tarafından
15 Nisan, 2024 14:36 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

İl Genel Meclisinde Başkanlık Düğümü Çözülüyor

31 Mart tarihinde yapılan Mahalli İdareler seçimlerinin ardından yeniden şekillenen İl Genel Meclisi  ilk toplantısını yarın yapacak. Toplantıda Başkanlık seçiminin yanı sıra Komisyon üyelerinin de seçimi yapılacak.

31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri ile yeniden şekillenen ve 17 üyeden oluşan Karabük İl Genel Meclisi  ilk toplantısını yarın yapacak. Toplantıda İl Genel Meclisi Başkanı ve Komisyon Üyelerinin seçiminin yapılması bekleniyor. 17 Üyesi bulunan İl Genel Meclisinde çoğunluğu AK Partili Meclis üyeleri oluşturuyor. Diğer üyelerin 4'ü MHP, 2'si CHP ve 1'i de Yeniden Refah Partili üyeden oluşuyor. Yarın toplanacak olan İl Genel Meclisinde, Meclis Başkanı AK Partili üyeler arasından belirlenecek. Ancak, Meclis Başkanının kimin olacağı ile ilgili karar verilmediği ifade edilirken,  edinilen bilgilere göre; AK Parti İl Başkanı Ferhat Salt'ın Meclis Başkanının kimin olması gerektiği noktasında AK Partili Meclis üyeleriyle tek tek görüşeceği ardından Milletvekilleriyle bir görüşme yapacağı, daha sonra İl Teşkilatıyla yapacağı görüşmeden sonra kiminle yol yürüneceğine karar verileceği öğrenildi. Bir nevi temayül yoklaması yapacak olan AK Parti İl Başkanı Ferhat Salt'ın bu görüşmelerine devam ettiği belirtilirken, görüşmeler neticesinde belirlenen ismin İl Genel Meclisi Başkanı olacağı ifade ediliyor. AHMET SÖZEN İSMİ ÖN PLANA ÇIKIYOR Geçtiğimiz dönem 5 yıl boyunca İl Genel Meclisi Başkanlığı yapan Ahmet Sözen'in yeniden 2,5 yıllığına Başkan seçilmesine kesin gözüyle bakılırken, daha önce kamuoyuna değişik çevrelerce empoze edilen Ahmet Okan Kirman, Hasan Yıldırım ve Ertan Mısırlı'nın bu dönem beklemede kalacağı belirtiliyor.
Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
29 Temmuz, 2025 04:07 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Akrobasi hareketleri yapan motosikletliler sivil trafik ekiplerine takıldı

Düzce’de şikayetlerin yoğun geldiği Üniversite hastanesi otoparkında sivil kontrol yapıldı. Akrobasi hareketleri yapan motosiklet şoförlerine cezai süreç uygulandı.
Düzce Üniversitesi Hastanesinin otoparkında son günlerde artan şikayetler üzerine bölgede polis gruplarınca kontrol yapıldı. Düzce İl Emniyet Müdürlüğü trafik tescil ve denetleme şube müdürlüğü grupları daima şikayetlerin geldiği Düzce Üniversitesi otoparkında sivil kontrol gerçekleştirdi. Bölgede bulunan motosiklet şoförlerinin akrobasi hareketleri, abartı egzoz ile yaptıkları hareketler sivil trafik takımlarınca kayıt altına alındı. Otopark çıkışında da yapılan kontrol ile birlikte onlarca motosikletli şoför kontrole alındı. Bir çok hususta yapılan kontrolde hem akrobasi hareketleri yapan hem abartı egzozlarla ilerleyen yahut eksikleri olan şoförlere çeşitli hususlardan binlerce lira cezai süreç uygulandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin