İl Genel Meclisi Mayıs Ayı Toplantıları Başladı - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
02 Mayıs, 2016 14:49 tarihinde yayınlandı
0
0

İl Genel Meclisi Mayıs Ayı Toplantıları Başladı

İl Genel Meclisinin Mayıs  ayı ilk toplantısı dün Meclis Başkanı Ahmet Sözen  Başkanlığında İl Özel İdaresi meclis toplantı salonunda yapıldı. Meclis Üyelerinin tamamının katıldığı toplantının açılış konuşmasını yapan İl Genel Meclisi Başkanı Ahmet Sözen;  “Bilindiği üzere 1 Nisan 2016 Cuma günü 5302 sayılı İl Özel İdaresi Kanununun ve ilgili yönetmelikler uyarınca  Meclis Başkanlığı, Meclis Başkan Vekillikleri, Katip Üyelikler ve İhtisas Komisyonlarımızın seçimlerini, tamamlamıştık. Her seçimde olduğu gibi Milli İradenin sandığa tecellisi  bazı değişiklikleri de beraberinde getirmiştir.  İl Genel Meclisimizin ağır manevi şahsiyeti İlimizin tamamını, İlçe, Belde ve Köylerimizle beraber temsil kabiliyetinden kaynaklanmaktadır.  İlimizin  tamamının temsil edildiği tek meclis İl Genel Meclisidir. İl Özel İdareleri o İlçe için kamu yatırımları ve hizmet anlamında lokomotif görevi icra etmektedirler. Bu nedenle İl Genel Meclisimiz İl Özel İdaresinin karar organıdır. İl Genel Meclis Üyelerimiz bir taraftan İlimizin tamamındaki ve İlçelerdeki kamu yatırımlarının takipçisi olurken, diğer taraftan ilçemiz köylerindeki alt yapı problemlerinin çözümü noktasında olağan üstü gayret sarf etmektedirler.  Çalışmalarından ve gayretlerinden dolayı kendilerini, İl Genel Meclis Üyelerimizi, İl Özel İdaresi Kurum Müdürlerimizi ve İl Özel İdaresi çalışanlarını ayrı ayrı tebrik ediyorum” dedi.

İl Genel  Meclisi Başkanı Ahmet Sözen’in konuşmasının ardından gündemde yer alan bazı maddeler görüşülerek karara bağlandı. Diğer gündem maddeleri ise hafta boyunca görüşülerek karara bağlanacak.

Bizi sosyal medyadan takip edin
samsunda kayaliklardan dusen sahis yaralandi liD5lS4D
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
27 Nisan, 2026 00:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Samsun’da kayalıklardan düşen şahıs yaralandı

Samsun’un Atakum ilçesinde kayalıklardan düşerek yaralanan şahıs, ekiplerin çalışmaları sonucu kurtarılarak hastaneye kaldırıldı.

Edinilen bilgiye göre, Atakum ilçesinde kayalıklardan düşen vatandaşı gören çevredeki vatandaşlar, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine AFAD, jandarma, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Bölgeye ulaşan ekipler tarafından yürütülen koordineli ve titiz çalışma sonucu bulunduğu yerden çıkartılan vatandaş, sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı.

Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin