İl Genel Meclisi Eylül Ayı İlk Toplantısı Yapıldı - Karabük Haber Postası
66d5af1048191 jpg
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
02 Eylül, 2024 15:27 tarihinde yayınlandı
0
0

İl Genel Meclisi Eylül Ayı İlk Toplantısı Yapıldı

İl Genel Meclisi Eylül ayı ilk toplantısı Meclis Başkanı Ahmet Sözen Başkanlığında yapıldı.

Toplantının açılışında konuşan Başkan Ahmet Sözen, yaşanan sel felaketine değinerek, “İlimizde son birkaç gündür yoğun bir yağış görülmekte. Bu nedenle sorumluluk alanlarımızda oluşan veya olabilecek tüm aksaklıklara ivedi bir şekilde müdahale ediyoruz.

Ekiplerimiz de aşırı yağışlardan oluşan sel ve taşkın gibi afetlere karşı önleyici çalışmalara devam etmektedir. Şu ana kadar olumsuz bir durum yaşanmamıştır.

İl Özel İdaresi ekiplerimiz 7/24 teyakkuz halinde olup hiçbir aksaklığa izin vermeyecektir.

Çalışmalarımız programlar dâhilinde devam ediyor

Yoğun çalışma sezonu içerisinde bir taraftan alt yapı ve üst yapı çalışmaları sürerken diğer taraftan da asfalt plenti ve asfalt ekibiyle sahadaki çalışmalarımız tüm hızıyla devam etmektedir.  Aynı zamanda sabit konkasörümüzle Agrega ve altyapı malzemesi üretimine ara vermeden devam ediyoruz. Şuan itibariyle Eflani Ova grup yolumuzda asfalt çalışmalarımız devam ediyor”  dedi.

Ovacık’ta  5.132 ton ile 7.66 kilometre yolun asfaltlandığını ifade eden başkan Sözen,  “Eskipazar’da  7.798 ton ile 12,34 km,  Merkez ilçemizde 5.365 ton ile 6.47 km

Eflâni’de 3.416 tonla 4.45 km asfalt çalışmalarımız tamamlandı. Bugün itibariyle de hava koşullarının uygun olursa;  Eflani ilçemizde kalan 3.722 ton, Yenice 6.116 ton,

Safranbolu 9.375 ton sıcak asfalt ile çalışmalarımızı tamamlayacağız. Diğer taraftan ise mevcut asfaltlarımızın muhafazası için yama ekiplerimizde çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor” dedi.

Kamu kurumlarına, özel kurumlara verilen plent altı malzeme fiyatları ile ilgili de bilgi veren Başkan Sözen, “Ton bazında kamu kurumlarına KDV dahil 1549 TL’den, Özel Kurumlara KDV dahil 2091 TL’den, Asfalt agregası ton bazında; Kamu kuruluşlarına KDV hariç 190 TL’den Özel Kuruluşlar KDV  hariç 238 TL’den verilirken, Plent Kiralama işi ise Kamu Kurumlarına KDV dahil  373 TL’den özel kurumlara KDV dahil 410 TL fiyatları ile üretim odaklı hizmet anlayışımızı sürdürüyoruz. Vermiş olduğumuz sözleri ve vaatleri eksiksiz olarak yerine getirmenin azmi ve kararlılığı içerisindeyiz” dedi.

“İL ÖZEL İDAREMİZ YATIRIMCI BİR KURULUŞTUR”

Başkan Sözen açıklamasının devamında  şu ifadelere yer verdi:

“Artık agregaya ödeyeceğimiz ücretin tamamını Bitüm alımına aktarıyoruz. Böylece hedeflerimiz önemli ölçüde yükselmiş olacak. Yapılan bu çalışmalar İl Özel İdaremizin yatırımcı bir kuruluş haline geldiğinin en büyük göstergesidir. Kendi kendine yeten bir kurum olmak gurur verici bir durum.  İl Genel Meclis Üyelerimizin ve Mecliste aldığımız kararların büyük önemi var. Bu kararlar doğrultusunda vatandaşlarımıza büyük hizmetler yapılmasının gururunu yaşıyoruz. Hizmet etme aşkıyla çıktığımız bu yola ilk günkü heyecanla devam edeceğiz.”

Son olarak yapılan hizmetlerin süreklilik arz ettiğini belirten Sözen,  “İl Özel idaremiz sürekli hizmet anlayışıyla ve kendi kendine yeten, yenileyen, yeni hedefler ortaya koyan kurum haline gelmiştir. Çalışmalarımızı sezon sonuna kadar tamamlamış olacağız. Genel anlamda bakıldığında üretim odaklı anlayışımız devam edecektir” diye konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
atay aktug icin toren duzenlendi kdIEatKv
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Nisan, 2026 16:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Atay Aktuğ için tören düzenlendi

Hayatını kaybeden Trabzonspor’un eski futbolcusu, eski başkanı ve Trabzon Belediye Başkanı Atay Aktuğ için bordo-mavili kulüpte anma töreni düzenlendi.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri idari binasında gerçekleştirilen törene; Trabzon Valisi Tahir Şahin, Trabzon İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Bahattin Murat Yakın, Trabzon Emniyet Müdürü Ali Loğoğlu, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya, Trabzonspor eski başkanı Ahmet Celal Ataman, Trabzonspor Divan Kurulu Başkanı Mahmut Ören, Trabzonspor Asbaşkanı Zeyyat Kafkas, Teknik Direktör Fatih Tekke, futbolcular ve çok sayıda seveni katıldı.

Törende konuşan Trabzonspor Divan Kurulu Başkanı Mahmut Ören, “Bugün kulübümüzde sporcu, kaptan ve başkan olarak hizmet etmiş Atay Aktuğ’u uğurlamanın üzüntüsünü yaşıyoruz. Hayatı boyunca Trabzonspor’a ve bu şehre kattığı değerler asla unutulmayacaktır. İyi bir mühendis, iyi bir yönetici ve örnek bir insandı. Kendisine Allah’tan rahmet, ailesine ve camiamıza sabır diliyorum” dedi.

Trabzonspor Asbaşkanı Zeyyat Kafkas ise, “Atay Aktuğ, üstlendiği görevlerin yanı sıra şehrin ve Trabzonspor’un ruhunu taşıyan, kulübün değerlerini yaşayan bir Trabzon beyefendisiydi. Futbolculuk döneminde aldığı sorumluluk, ardından yönetici ve başkan olarak yaptığı katkılar, onun Trabzonspor’a olan bağlılığının en açık göstergesidir. Başkanlığı döneminde kazanılan Türkiye Kupası, kulüp tarihimizde önemli bir yer tutmaktadır. Böyle bir değeri kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum” ifadelerini kullandı.

Törenin ardından dua edildi. Aktuğ’un cenazesi, ikindi namazını müteakip İskenderpaşa Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından Sülüklü Mezarlığı’nda toprağa verilecek.

Bizi sosyal medyadan takip edin