İl Genel Meclisi Ekim ayı Meclis toplantıları sürüyor - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
11 Ekim, 2018 10:50 tarihinde yayınlandı
0
0

İl Genel Meclisi Ekim ayı Meclis toplantıları sürüyor

2018 Yılı Meclis çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. 5 Ekim Cuma Günü gerçekleştirilen meclis toplantısına İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürü Özgür Bülbül katılarak, 2018 yılı çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Bülbül verdiği bilgide; ‘’Müdürlüğümüz 120 personel, 152 araç ile il geneline hizmet vermektedir. Kendi personelimiz ile soğuk asfalt çalışmalarımız 2018 yılında da devam etti. Programlanan 32 adet çalışmadan 23 adeti tamamlanmıştır. Mevsim şartları nedeni ile kalan 9 adet çalışma ise daha sonra yapılacaktır. Şuana kadar 76,2 KM soğuk asfalt tamamlanmıştır. BSK(Sıcak Asfalt) çalışmalarında ise 31 adet programdan 23 tanesi tamamlanmıştır. Yolların toplam uzunluğu 57,5 KM olurken yaklaşık 58.000 ton malzeme kullanılmıştır. BSK çalışmalarımız tüm hızıyla devam etmektedir. Toplam yol programının %70’i tamamlanmıştır.’’ dedi.

İl Genel Meclis Başkanı Ahmet Sözen ‘ Yol Şube Müdürlüğümüz her yıl olduğu gibi bu yılda verimli bir çalışma gerçekleştirerek vatandaşa kaliteli hizmeti hızlı bir şekilde sunmuştur. Yapılan çalışmalarda emeği geçen başta Özel İdare Genel Sekreterimiz Mehmet Uzun olmak üzere Yol Şube Müdürümüz Özgür Bülbül’e işçisinde Mühendisine kadar tüm yol Şube Müdürlüğü çalışanlarımıza teşekkür ediyorum’’dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
toptan ali osmanlari cogaltmamiz lazim VWzGY7pa
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
26 Nisan, 2026 16:30 tarihinde yayınlandı
0
0

Toptan, “Ali Osman’ları Çoğaltmamız Lazım”

Çaycuma’da, Doç. Dr. Hikmet Yazıcı’nın Avukat Ali Osman Odabaş’ın yaşamını konu alan kitabının tanıtım toplantısı yoğun katılımla gerçekleştirildi. Çaycuma Belediyesi Çarşamba Salonu’nda düzenlendi. Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Köksal Toptan, “Cumhuriyet çok başarılı oldu ancak daha gidecek yolumuz var. Bunun için Ali Osman Odabaş’ları çoğaltmamız lazım.” dedi.

Programda konuşan yazar Hikmet Yazıcı, eserin klasik bir biyografi olmadığını belirterek, Odabaş’ın hayatının “sessizce iyilik yapmanın ve paylaşmanın” önemli bir örneği olduğunu ifade etti.

Avukat Ali Osman Odabaş ise Yolgeçen köyünden çıktığını hiç unutmadığını vurgulayarak, yıllardır kazandığını topluma geri verdiğini ve kapısını çalan kimseyi geri çevirmediğini söyledi.

Toplantıya protokol üyeleri ve çok sayıda vatandaş katılırken, program sonunda düzenlenen imza gününde yaklaşık 200 kitap okurlarla buluştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin