İl Genel Meclisi Ekim ayı Meclis toplantıları sürüyor - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
11 Ekim, 2018 10:50 tarihinde yayınlandı
0
0

İl Genel Meclisi Ekim ayı Meclis toplantıları sürüyor

2018 Yılı Meclis çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. 5 Ekim Cuma Günü gerçekleştirilen meclis toplantısına İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürü Özgür Bülbül katılarak, 2018 yılı çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Bülbül verdiği bilgide; ‘’Müdürlüğümüz 120 personel, 152 araç ile il geneline hizmet vermektedir. Kendi personelimiz ile soğuk asfalt çalışmalarımız 2018 yılında da devam etti. Programlanan 32 adet çalışmadan 23 adeti tamamlanmıştır. Mevsim şartları nedeni ile kalan 9 adet çalışma ise daha sonra yapılacaktır. Şuana kadar 76,2 KM soğuk asfalt tamamlanmıştır. BSK(Sıcak Asfalt) çalışmalarında ise 31 adet programdan 23 tanesi tamamlanmıştır. Yolların toplam uzunluğu 57,5 KM olurken yaklaşık 58.000 ton malzeme kullanılmıştır. BSK çalışmalarımız tüm hızıyla devam etmektedir. Toplam yol programının %70’i tamamlanmıştır.’’ dedi.

İl Genel Meclis Başkanı Ahmet Sözen ‘ Yol Şube Müdürlüğümüz her yıl olduğu gibi bu yılda verimli bir çalışma gerçekleştirerek vatandaşa kaliteli hizmeti hızlı bir şekilde sunmuştur. Yapılan çalışmalarda emeği geçen başta Özel İdare Genel Sekreterimiz Mehmet Uzun olmak üzere Yol Şube Müdürümüz Özgür Bülbül’e işçisinde Mühendisine kadar tüm yol Şube Müdürlüğü çalışanlarımıza teşekkür ediyorum’’dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
diyanet isleri baskan yardimcisi demirden ogrencilere onemli bilgiler LhQguBrm
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
18 Nisan, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Demir’den öğrencilere önemli bilgiler

Kastamonu Üniversitesi’nde düzenlenen konferansta konuşan Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet İshak Demir, din istismarını önlemek için doğru kaynakların rehber alınmasının önemine dikkat çekti.

Kastamonu Üniversitesi’nin kuruluşunun 20. yılı etkinlikleri kapsamında düzenlenen “Kutsalın Araçsallaştırılması: Din İstismarının Sosyo-Politik Boyutları” konferansı, Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Demir’in katılımıyla gerçekleştirildi. İlahiyat Fakültesi Konferans Salonu’nda, İlahiyat Fakültesi, Muhammed İhsan Oğuz Uygulama ve Araştırma Merkezi ile Muhammed İhsan Oğuz Vakfı iş birliğiyle düzenlenen konferansta konuşan Prof. Dr. Ahmet İshak Demir, dinin doğru anlaşılması ve yorumlanmasının önemine dikkat çekerek, Müslümanların tarihteki tecrübesi ile dinin asli kaynaklarının her zaman birebir örtüşmeyebileceğini ifade etti. Demir, bu noktada zaman zaman yaşanan sapmaların, Kur’an ve Sünnet ekseninde yapılacak sürekli bir muhasebe ile giderilebileceğini vurguladı. Demir, maddi ve manevi çıkarlar için yapılan din istismarının hem dini hem de toplumsal güven açısından ciddi sonuçlar doğurabileceğine dikkat çekti.

Gençlere de seslenen Prof. Dr. Demir, dinin insanı özgürleştiren bir rehber olduğunu vurgulayarak, bilgi kirliliğine karşı eleştirel düşünmenin ve doğru kaynaklardan faydalanmanın önemine vurgu yaptı.

Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mehmet Atalan ve Prof. Dr. Ömer Küçük, Muhammed İhsan Oğuz Vakfı Başkan Vekili M. İhsan Oğuz ile Merkez Müdürü Doç. Dr. Mustafa Aykaç’ın da katıldığı konferans, Muhammed İhsan Oğuz’un Vesiletü’n Necat İlmihal Kitabı Yarışması’nda dereceye giren öğrencilere ödüllerinin takdim edilmesiyle sona erdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin