Reklam
Reklam
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
20 Ağustos, 2023 16:24 tarihinde yayınlandı
0

İkiye bölünen araba paramparça oldu: 1 meyyit, 1 yaralı

Bolu’da Abant Ulusal Parkı yolunda beton bariyere çarpan araba ikiye bölündü. Kazada 1 kişi hayatını kaybederken, 1 kişi yaralandı.

Kaza, Bolu-Abant yolunda meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, Abant’tan Bolu istikametine seyreden Ali Hancı yönetimindeki 34 RE 1396 plakalı araba, şoförünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yol kenarında bulunan beton bariyere çarptı. Çarpmanın tesiriyle beton bariyeri yerinden söken araba ortadan ikiye bölünerek yol kenarındaki su kanalına savruldu. İhbar üzerine bölgeye sıhhat, jandarma ve itfaiye grupları sevk edildi. Kazada araç içinde sıkışan araba şoförü olay yerinde hayatını kaybetti, araçta bulunan H.İ. yaralandı. Hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenilen yaralı bayan, olay yerine gelen sıhhat gruplarının birinci müdahalesinin akabinde Bolu İzzet Baysal Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Öte yandan kaza yapan arabanın sürat kadranının 100 kilometrede takılı kaldığı ve araba içerisinde alkol şişelerinin olduğu görüldü.

Olay yerinde hayatını kaybeden Ali Hancı’nın cesedi, Jandarma Olay Yeri takımlarının incelemesinin akabinde hastane morguna götürüldü.

Bizi sosyal medyadan takip edin
thorsten fink boyle bir kulubun parcasi oldugum icin cok mutluyum JFEIRTT4
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
17 Mayıs, 2026 00:15 tarihinde yayınlandı
0
0

Thorsten Fink: “Böyle bir kulübün parçası olduğum için çok mutluyum”

SAMSUN (İHA) – Samsunspor Teknik Direktörü Thorsten Fink, Göztepe maçının ardından, sezonu güzel bir galibiyetle bitirdiklerini ve bu kulübün bir parçası olduğu için mutlu olduğunu söyledi.

Trendyol Süper Lig’in son haftasında Samsunspor, sahasında Göztepe’yi 3-0 mağlup etti. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Samsunspor Teknik Direktörü Thorsten Fink, mücadeleyi değerlendirdi. Kazandıkları için mutlu olduklarını dile getiren Fink, “Bugün çok şey oldu. Sezonu tamamladık. Harika bir sonuç ve çok iyi performansla sezonu tamamladık. Topa sahip olmada ve geçiş oyununda ekili olduğumuzu gösterdik. Herhangi bir iddiamız olmadan oynadık. Gol yemeden maçı tamamlamak da sevindirici. Sezonu artı averajla bitirdik. Takımın sezon genelindeki performansı, iyi başladı, sonrasında düşüşe geçti ve şimdi de harika bir takıma sahip olduğumuzu gösteriyoruz. Bizden ayrılacak hoca ve oyuncular var. Bazı oyuncular ayrılacak, bazıları ayrılmak isteyecek. Transfer dönemi geliyor, oyuncularımıza teklifler gelecek. Ayrılacak oyuncularımıza ve teknik ekibimize şükranlarımızı sunuyorum. İyi bir takım olduğumuzu gösterdik. Böyle bir kulübün parçası olduğum için çok mutluyum. Ayrılıklar sonrası hangi oyuncuları alacağımıza karar vereceğiz. Gelecek oyuncularla alakalı çalışmalarımızı yapacağız” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin