Ihlas Haber Ajansı tarafından
06 Eylül, 2023 20:24 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 2dk
Yorum Sayısı: 0

İkinci eşinin de canına kıydı… Eşini ve kayınvalidesini öldüren zanlı 4 saat sonra ömrüne son verdi, paylaşımı kan dondurdu

Karabük’te boşanma kademesinde olan eşini ve akabinde kayınvalidesini öldüren zanlı olaydan 4 saat sonra polis tarafından yakalanacağını anlayınca çenesine dayadığı tüfeği ateşleyerek hayatına son verdi. Şahsın intihar etmeden evvel yaptığı paylaşımlar ise kan dondurdu.
Yenimahalle’de meydana gelen olayda Hasret Küçükyılmaz ile annesi Nazife Çetinkök meskenlerine gittikleri sırada boşanma etabındaki eşi Hasan Küçükyılmaz ile karşılaştı. Kelamlı akında bulunan koca Küçükyılmaz yanında getirdiği av tüfeği ile eşi ve kayınvalidesine ateş etti. Kanlar içerisinde kalan anne ve kızı olay yerinde hayatını kaybederken, cani koca olay yerinden kaçtı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve 112 Acil Servis grupları sevk edildi.
İncelemelerin akabinde Küçükyılmaz ve Çetinkök’ün cenazesi Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.
Polis takımları olay yerinden araçla kaçan zanlıyı yakalamak için çalışma başlattı. Gruplar, şüphelinin, konutunun üzerinde bulunan Çamdibi Dere mevkiinde saklandığını tespit etti. Titiz yürütülen çalışma ile kıstırılan kuşkulu polis gruplarını görünce elindeki tüfekle ateş açtı. Kurşunları bitmek üzere olan zanlı yakalanacağını anlayınca çenesine dayadığı tüfeği ateşleyerek hayatına son verdi.
Olay yeri inceleme gruplarının çalışmalarının akabinde Küçükyılmaz’ın cenazesi hastane morguna kaldırıldı.
Hasan Küçükyılmaz’ın bir müddettir öldürmekle tehdit ettiği Hasret Küçükyılmaz polise şikayette bulunarak, cep telefonuna KADES uygulamasını indirdi. Polisin “Elektronik kelepçe takalım, size yaklaşmasın” diye uyardığı Hasret Küçükyılmaz, teze nazaran bu teklifi kabul etmedi. Zanlının 15 yıl evvel birinci eşini öldürmekten mahpusa girdiği öğrenildi.
5 Eylül’de Hayatta Olmayacak!
Küçükyılmaz, Whatsapp durumunda yaptığı paylaşımda, kendisinin 5 Eylül tarihinde hayatta olmayacağını tabir ediyor.
Zanlı, ses kaydı paylaşımında da eşi için "Ölmesi gerekiyordu, öldü. Namus çok hoş bir şey, sahip çıkacaksın. İşte bu türlü asfaltta cenazen kalır. Biraz sonra da ben kendimi öldüreceğim. Ahirette hesap soracağım sana. 10 parmağım yakanda olacak. Artık yaptığın şerefsizliklerin bedelini ödedin. Annen de ödedi. Sana benimle oynama oyuncak olursun dedim” sözlerine yer verdi.

blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
10 Mart, 2025 20:52 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Trabzonspor, Şenol Güneş ile yollarını ayırdı

Trabzonspor, Teknik Yönetici Şenol Güneş ile yollarını ayırdı.
Trabzonspor’da Şenol Güneş devri sona erdi. Bordo-mavili kulüpten yapılan açıklamada, "Sezon başında Şenol Güneş ile sırf teknik yönetici olarak değil; birebir vakitte kendisinin deneyimlerinden istifade ederek geleceğin Trabzonspor’unu inşa etmek ismine planlama yaptık. Program kapsamında Güneş’in tesisler ve yatırımlardan da sorumlu olacağı, âlâ bir kurumsal yapıyı kurabilme maksadıyla misyona başladık. Maalesef ligde dilek etmediğimiz sonuçlar aldık. Ve geldiğimiz nokta prestijiyle teknik yöneticilik makamında bir kan değişikliğine gitme muhtaçlığı ortaya çıktı. Yeni teknik yöneticinin belirlenmesi için arayışlara vakit kaybetmeden başladık. Tüm süreci şeffaf formda kamuoyuyla paylaşacağız. Trabzonspor topluluğuna ve büyük taraftarımıza hürmetle duyurulur" denildi.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.