Reklam
Reklam
ikinci el oto pazari eski bayramlari ariyor 7v6UMqit
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
15 Mart, 2025 16:37 tarihinde yayınlandı
0

İkinci el oto pazarı eski bayramları arıyor

Samsun’da kurulan ikinci el araba pazarı eski bayram öncesi yoğunluk günlerini arıyor.

Samsun İkinci El Otomotivciler Sitesi’nde her cumartesi günleri kurulan ikinci el oto pazarında Ramazan Bayramı öncesi hareketlilik yok. Araçlarını satmak için pazara getiren satıcılar alıcıların olmamasından yakınırken, gelen az sayıda alıcı ise fiyatların değerli olduğunu söyledi.

“Ne satıcı var ne alıcı var”

Otomobil satıcısı Ali Kanık, “Bayram öncesi iş yok. Rastgele bir alışveriş yok. Evvelce vardı ancak şu anda yok. Yaz ayı da ufaktan girmeye başladı. Araba pazarında ne alan ve ne satan. Satıcılar gelmiş, alıcılar gözükmüyor. Birtakım otomobilleri 7 aydır satmaya çalışıyorum. Bu otomobil işinin bayramı kalmadı” dedi.

Otomobil satıcısı Bilal Kaya, “Gelen gidenler var ancak piyasa dingin. Alım yok, satım da yok. Sabah saatlerinde biraz gelen vardı fakat şu an bakan yok. Geçen bayramda ben buradaydım. O vakit 2 güne sattığımız arabayı artık 1 haftada sıkıntı satıyoruz” diye konuştu.

Otomobil satıcısı Yasin Tekin, “Araba pazarı dingin durumda. Saat 08.00’den bu yana buradayım ve 1 tane bile müşteri yok. Daima galericiler geziyor. Onlar da meyyit fiyat veriyor” biçiminde konuştu.

“İnternetten satışın tesiri var”

Alıcı İsmet Lokumcu ise “Araba pazarında bayram öncesinde hareketlilik yok. Fiyatlar bize nazaran yüksek, satıcıya nazaran düşük geliyor. Anlaşamıyoruz. Evvelce burası doluydu. Yer bulamıyorduk. Artık gelen giden yok. İnternetten satış çoğaldı. Onun tesiri var” sözlerini kullandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
alaplida saganak ulasimi felc etti iEHq3uVt
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
22 Mayıs, 2026 00:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Alaplı’da sağanak ulaşımı felç etti

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde etkili olan sağanak yağış, Zonguldak-İstanbul kara yolunda ulaşımı olumsuz etkiledi.

Sabah saatlerinde başlayan ve giderek şiddetini artıran yağış sonrası, özellikle duble yol köprü güzergâhında su birikintileri oluştu. Yolda ilerlemekte zorlanan sürücüler nedeniyle trafik zaman zaman durma noktasına gelirken, bazı araçlar suyla kaplanan bölgede mahsur kaldı.

Sağanak yağışın etkisiyle Alaplı-Akçakoca istikametindeki kara yolunun bazı bölümleri kısa sürede sular altında kaldı. Araç sürücüleri ilerlemekte güçlük çekerken, bölgede uzun araç kuyrukları oluştu. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen Alaplı İtfaiye ekipleri, yolda güvenlik önlemleri alarak su tahliye çalışması başlattı. Ekiplerin, yolun yeniden güvenli şekilde ulaşıma açılması için çalışmalarını sürdürdüğü öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin