Daha önce şikayet edildiği için evine ceza geldiğini öne sürüp yüksek gerilim hattına çıkarak intihar girişiminde bulunan ve itfaiyenin merdiven sepetiyle aşağıya indirilen Yılmaz G., yeniden yüksek gerilim hattına çıkarak intihar girişiminde bulundu.
Cumayanı köyünde yaşayan Yılmaz G., 2 hafta önce bir olaydan dolayı şikayet edildiği için evine ceza geldiğini öne sürüp yüksek gerilim hattı direğine çıktı. Yılmaz G’yi görenler 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbarda bulundu. Jandarma, itfaiye ve sağlık ekipleri geldi. Ekipler, itfaiyenin merdivenindeki sepetle yaklaştığı Yılmaz G’yi aşağıya inmesi için megafonla seslendi. Yılmaz G., yaklaşık 1 saat süren ikna çabaları sonrası itfaiye sepetinde indirildi. Bu sırada köylüler büyük alkış yaptı.
YİNE YÜKSEK GERİLİM HATTINA ÇIKTI
Yılmaz G., yine şikayet edildiğini öne sürüp dün aynı gerilim hattında intihar girişiminde bulundu. İhbar üzerine jandarma, sağlık ve itfaiye ekipleri geldi. Yaklaşık 1 saat süren ikna çabaları sonuç verdi ve Yılmaz G., itfaiyenin merdiven sepetiyle aşağıya indirildi.(Haber Merkezi)