Reklam
Reklam
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
31 Temmuz, 2023 15:40 tarihinde yayınlandı
0

İkinci Defa İntihar Girişiminde Bulundu

Daha önce şikayet edildiği için evine ceza geldiğini öne sürüp yüksek gerilim hattına çıkarak intihar girişiminde bulunan ve itfaiyenin merdiven sepetiyle aşağıya indirilen Yılmaz G., yeniden yüksek gerilim hattına çıkarak intihar girişiminde bulundu.

Cumayanı köyünde yaşayan Yılmaz G., 2 hafta önce bir olaydan dolayı şikayet edildiği için evine ceza geldiğini öne sürüp yüksek gerilim hattı direğine çıktı. Yılmaz G’yi görenler 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbarda bulundu. Jandarma, itfaiye ve sağlık ekipleri geldi. Ekipler, itfaiyenin merdivenindeki sepetle yaklaştığı Yılmaz G’yi aşağıya inmesi için megafonla seslendi. Yılmaz G., yaklaşık 1 saat süren ikna çabaları sonrası itfaiye sepetinde indirildi. Bu sırada köylüler büyük alkış yaptı.

YİNE YÜKSEK GERİLİM HATTINA ÇIKTI

Yılmaz G., yine şikayet edildiğini öne sürüp dün aynı gerilim hattında intihar girişiminde bulundu. İhbar üzerine jandarma, sağlık ve itfaiye ekipleri geldi. Yaklaşık 1 saat süren ikna çabaları sonuç verdi ve Yılmaz G., itfaiyenin merdiven sepetiyle aşağıya indirildi.(Haber Merkezi)

Bizi sosyal medyadan takip edin
niksarda saganak nedeniyle kaya parcalari yola dustu EWKCOQ5l
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
05 Mayıs, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Niksar’da sağanak nedeniyle kaya parçaları yola düştü

Tokat’ın Niksar ilçesinde etkili olan sağanak yağış sonrası yamaçtan kopan kaya parçaları yolu kapattı.

İlçeye bağlı Karşıbağ Mahallesi’nde etkili olan sağanak yağış nedeniyle yamaçtan kopan kaya parçaları ve toprak birikintileri yola sürüklendi. Olay anında yolda araç ve yayının olması muhtemel bir facianın önüne geçti. Yeni kaya düşmeleri ve toprak kaymalarına karşı bölgede güvenlik önlemleri alınarak yol geçici olarak araç ve yaya trafiğine kapatıldı. Ekiplerin bölgede temizlik ve risk azaltma çalışmalarına başlaması beklenirken, vatandaşlar yolun bir an önce açılması ve benzer olayların yaşanmaması için kalıcı önlem alınması çağrısında bulundu.

Bizi sosyal medyadan takip edin