İkinci Defa İntihar Girişiminde Bulundu - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
31 Temmuz, 2023 15:40 tarihinde yayınlandı /Güncelleme: 28.12.2023 11:59
0
0

İkinci Defa İntihar Girişiminde Bulundu

Daha önce şikayet edildiği için evine ceza geldiğini öne sürüp yüksek gerilim hattına çıkarak intihar girişiminde bulunan ve itfaiyenin merdiven sepetiyle aşağıya indirilen Yılmaz G., yeniden yüksek gerilim hattına çıkarak intihar girişiminde bulundu.

Cumayanı köyünde yaşayan Yılmaz G., 2 hafta önce bir olaydan dolayı şikayet edildiği için evine ceza geldiğini öne sürüp yüksek gerilim hattı direğine çıktı. Yılmaz G’yi görenler 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbarda bulundu. Jandarma, itfaiye ve sağlık ekipleri geldi. Ekipler, itfaiyenin merdivenindeki sepetle yaklaştığı Yılmaz G’yi aşağıya inmesi için megafonla seslendi. Yılmaz G., yaklaşık 1 saat süren ikna çabaları sonrası itfaiye sepetinde indirildi. Bu sırada köylüler büyük alkış yaptı.

YİNE YÜKSEK GERİLİM HATTINA ÇIKTI

Yılmaz G., yine şikayet edildiğini öne sürüp dün aynı gerilim hattında intihar girişiminde bulundu. İhbar üzerine jandarma, sağlık ve itfaiye ekipleri geldi. Yaklaşık 1 saat süren ikna çabaları sonuç verdi ve Yılmaz G., itfaiyenin merdiven sepetiyle aşağıya indirildi.(Haber Merkezi)

Bizi sosyal medyadan takip edin
belediye baskani siir okudu ilcenin tarihi gecmisi canlandi Du4HEA9b
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
28 Nisan, 2026 20:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Belediye başkanı şiir okudu, ilçenin tarihi geçmişi canlandı

Edebiyata olan ilgisiyle bilinen Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü’nün, Akçakoca ilçesindeki tarihi mekanlarda çekilen ve Yahya Kemal Beyatlı’nın “Rindlerin Akşamı” şiirini seslendirdiği 11’inci klibi sosyal medyada yayınlandı.

Edebiyata ve şiire ilgisiyle tanınan Belediye Başkanı Faruk Özlü, kentin tarihi ve turistik noktalarının tanıtımına katkı sağlamak amacıyla yürüttüğü şiir klip çalışmalarını sürdürüyor. Daha önce Necip Fazıl Kısakürek, Nazım Hikmet Ran, Ahmet Haşim ve Cahit Sıtkı Tarancı gibi Türk edebiyatının önde gelen şairlerinin 10 farklı eserini okuyan Başkan Özlü, son çalışmasında Yahya Kemal Beyatlı’nın “Rindlerin Akşamı” şiirine yer verdi.

Şiir için Akçakoca ilçesinin sahili, Yukarı Mahalle ve Tarihi Cezaevi gibi mekanlarında çekilen klip, Özlü’nün sosyal medya hesaplarından paylaşıldı.

Başkan Özlü’nün paylaştığı 11’inci şiir klibi, izleyicilerden ilgi gördü.

Bizi sosyal medyadan takip edin