Reklam
Reklam
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
26 Eylül, 2023 16:12 tarihinde yayınlandı
0

İki otomobil kafa kafaya çarpıştı, yaralılara müdahaleye giden itfaiye ekibi de kaza yaptı: 8 yaralı

Kastamonu’da iki otomobilin kafa kafaya çarpıştığı kazada 4 kişi yaralandı. Kazaya müdahale etmek için yola çıkan itfaiye ekibinin bulunduğu aracın minibüsle çarpışması neticesinde de 3’ü itfaiye personeli olmak üzere 4 kişi yaralandı.

Kaza, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Rauf Denktaş Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Taşköprü kara yolu istikametinde seyir halinde olan Berat K. idaresindeki 34 HB 0612 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi neticesinde orta refüjdeki ağaca çarptı. Sürüklenen otomobil karşı şeride geçerek sürücüsü öğrenilemeyen 06 HVV 06 plakalı otomobil ile kafa kafaya çarpıştı. Kazada sürücü Berat K. ve aynı araçtaki Beyza K. ile diğer otomobildeki İsmail A. ve Umut Ö. yaralandı. Kazayı gören vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi.

Kazaya müdahale etmek için yola çıkan itfaiye ekibi de kaza yaptı

İhbar üzerine olay yerine sevk edilen itfaiye ekibinin bulunduğu, Ferhat Ş. idaresindeki 37 BL 420 plakalı itfaiye aracı, Cebrail Mahallesi Plevne Caddesi’nde seyir halindeyken Erdoğan Ç. yönetimindeki 37 ET 717 plakalı minibüs ile çarpıştı. Çarpmanın etkisi ile savrulan minibüs, kaldırımdaki elektrik direğine çarptı. Kazada minibüs sürücüsü ile itfaiye aracında bulunan sürücü Ferhat Ş., Metin A. ve Ali Y. yaralandı. Yaralanan itfaiye personelleri ve minibüs sürücüsü olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

2 kazada 8 kişi yaralandı

İki otomobilin karıştığı kaza neticesinde araçta sıkışan Berat K. ise olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından çıkartıldı. Yaralılar sağlık ekipleri tarafından yapılan müdahalenin ardından Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Kazalarda yaralanan toplam 8 kişi tedavi altına alındı.

Polis ekiplerince her iki kazayla ilgili de inceleme başlatıldı

Bizi sosyal medyadan takip edin
doktorlar mangal senliginde bulustu viW5mSJL
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
08 Haziran, 2026 00:07 tarihinde yayınlandı
0 0

Doktorlar mangal şenliğinde buluştu

Karadeniz Ereğli’de faaliyet gösteren Anadolu Hastanesi’nin geleneksel hale getirdiği mangal şenliği, Köseağzı mevkisinde gerçekleştirildi. Hastane yönetimi ve doktorların katıldığı etkinlikte katılımcılar yoğun çalışma temposuna kısa bir ara vererek moral depoladı.

Samimi bir atmosferde gerçekleşen organizasyonda doktorlar ve yönetim kadrosu bir araya gelerek sohbet etme ve kaynaşma fırsatı buldu. Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği etkinlikte katılımcılar keyifli anlar yaşadı.

Genel Müdür Dr. Evrim Balbaloğlu, etkinliğin önemine değinerek, “Sağlık hizmetlerinde başarının temelinde güçlü bir ekip ruhu yatıyor. Doktorlarımız ve yönetim kadromuzla bir araya geldiğimiz bu tür organizasyonlar, hem moral ve motivasyonumuzu artırıyor hem de çalışma arkadaşlarımız arasındaki iletişimi ve dayanışmayı güçlendiriyor. Yoğun çalışma temposu içerisinde bir araya gelerek güzel vakit geçirmek, kurumsal bağlarımızı daha da kuvvetlendiriyor. Bu tür etkinlikleri yalnızca geleneksel bir buluşma olarak değil, ekip ruhunu canlı tutan önemli organizasyonlar olarak görüyoruz. Bundan sonraki süreçte de bu tür etkinlikleri sık sık düzenleyerek bir araya gelmeye devam edeceğiz” dedi.

Etkinlik gün boyunca devam ederken, katılımcılar hem güzel havanın hem de birlikte vakit geçirmenin keyfini yaşadı.

Bizi sosyal medyadan takip edin