Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
03 Ekim, 2023 15:37 tarihinde yayınlandı
0

İki otomobil kafa kafaya çarpıştı: 4 yaralı

Karabük’ün Eflani ilçesinde 2 otomobilin kafa kafaya çarpıştığı kazada 4 kişi yaralandı.
Edinilen bilgiye göre kaza, Eflani ilçesine bağlı Osmanlar köyü mevkiinde medyana geldi. R.Y idaresindeki 03 ACG 412 plakalı otomobil ile karşı istikametten gelen Y.G. idaresindeki 34 FYJ 540 plakalı otomobil ile kafa kafaya çarpıştı. Kazada otomobil sürücüleri ile birlikte araçlarda yolcu olarak bulunan C.G ve E.C yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla hastaneye kaldırılırken, Jandarma kazayla ilgili inceleme başlattı. (İHA)

AW044459 01 jpg

AW044459 02 jpg

 

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
w2
Mustafa Akgün Avatarı
Mustafa Akgün tarafından
01 Haziran, 2026 11:15 tarihinde yayınlandı
0

Ovacık Güneysaz köyü yolu ulaşıma açıldı

Karabük genelinde etkili olan şiddetli sağanak yağışlar, Ovacık ilçesine bağlı Güneysaz Köyü’nde heyelana neden oldu. Yağışların tetiklediği heyelan, Saz ve Güney Mahalleleri arasındaki bağlantı yolunun tamamen kapanmasına yol açtı.

Ovacık ilçesinde ulaşımın aksaması üzerine bölgeye sevk edilen İl Özel İdare ekipleri, yoğun ve özverili bir çalışma başlattı. Ekiplerin titiz müdahalesi sayesinde, heyelanın yaşandığı bölgenin yanından geçici bir tali yol açıldı. Yeni güzergâhla birlikte mahalleler arasındaki ulaşım, kontrollü olarak yeniden sağlandı.

Yetkililer, bölgedeki vatandaşların ulaşımında herhangi bir aksaklık yaşanmaması için gerekli trafik tedbirlerinin alındığını belirtti. Heyelanda hasar gören ana yolun ise kalıcı olarak yeniden hizmete girmesi amacıyla ekiplerin çalışmalarının aralıksız sürdüğü bildirildi.

Vatandaşlara da uyarılarda bulunan yetkililer, seyahatleri sırasında dikkatli olunması, trafik işaret ve işaretçilerine mutlaka riayet edilmesi, ayrıca görevli ekiplerin yönlendirmelerine uyulması gerektiğini önemle vurguladı.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin