Nurettin Acar tarafından
13 Nisan, 2020 08:47 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

İki otomobil kafa kafaya çarpıştı: 3 yaralı

Yenice ilçesinde iki otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı. Edinilen bilgiye göre kaza, Yenice-Zonguldak karayolunda meydana geldi. Karabük istikametine seyir halinde olan Yetiş Ç. yönetimindeki 67 LT 146 plakalı otomobil sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu karşı yönden gelen Serkan D. idaresindeki 78 AAL 747 plakalı otomobil ile kafa kafaya çarpıştı. Kazada, Yetiş Ç., Sevcan Ç. ve Serkan D. yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis ve 112 ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralılar Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken kaza ile ilgili inceleme başlatıldı

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Ekim, 2025 16:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Deniz kenarında gerçekleştirilen zorlu Off-Road yarışları nefesleri kesti

Trabzon’da deniz kenarında kurulan pistte gerçekleşen Off-Road Şenliği nefesleri kesti.
Trabzon’un Of ilçesinde bu yıl birinci kere gerçekleştirilen Of Off-Road Şenliği bugün seyirci etabıyla devam etti. 25 farklı vilayetten 5 başka sınıfta 80 aracın gayret ettiği tertipte deniz kenarında oluşturulan güçlü pistte pilotlar kıyasıya gayret etti. Yarışlarda sürat, adrenalin, direnç ve pilotajlık ön plana çıkarken deniz kenarında gerçekleşen Off-Road araçlarının gayreti izleyenleri büyüledi.
Festival ile ilgili açıklamada bulunan Of Off-Road Kulübü Lideri Mehmet Ali Şahin şenliği birinci sefer düzenledikleri için heyecanlı ve keyifli olduklarını belirterek, "İlçemiz Of’ta Birinci sefer düzenlenen bir şenlik bu. Gelen halkımıza adrenalin dolu bir gün geçirtmeyi ümit ediyoruz. Biz yıllardır farklı kentlerde olan tertiplere katılıyoruz, bu sefer istedik ki kendi yöremizde kendi bölgemizde de bir Off-Road şenliği olsun. Allah razı olsun büyüklerimiz önümüzü açtılar bize yardımcı oldular, biz de buraya gelen vatandaşlarımıza dışarıdan gelen izleyicilerimize adrenalin dolu bir gün yaşatmaya çalışıyoruz. Giresun Espiye ve Artvin Arhavi ortasındaki bölgede birinci sefer düzenlenen bir tertip bu. Tam 25 vilayetten 80 araç geldi. Karadeniz kıyısı dışında Elbistan’dan, Sivas’tan, Erzurum’dan, Tokat’tan, Amasya’dan, bilhassa İç Anadolu’dan büyük iştirak oldu. Kıyı kesiti büsbütün buraya geldi. Nasip olursa biz bu tertibi daima hale getireceğiz. Bu tertibi yapmamızda bize yardımcı olan herkese teşekkür ediyorum" dedi.
Festival bugün yapılan son yarışların akabinde sona erecek.

Bizi sosyal medyadan takip edin