Kastamonu’nun Hanönü ilçesinde iki arabanın çarpışması sonucunda meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı.
Kaza, Hanönü-Kayabaşı köyü yolunda meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, İ.Ö. yönetimindeki 34 KPE 05 plakalı araba ile karşı taraftan gelen İ.Y. idaresindeki 37 MESKEN 827 plakalı araba baş başa çarpıştı. Kazada şoförlerden İ.Y. ile birebir araçta bulunan Ş.U. yaralandı. 112 Acil Davet Merkezine yapılan ihbar üzerine olay yerine sıhhat ve jandarma takımları sevk edildi. Olay yerine gelen sıhhat takımları tarafından birinci müdahaleleri yapılan yaralılar, Taşköprü Devlet Hastanesine kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralıların hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.
Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.


İki otomobil kafa kafaya çarpıştı: 2 yaralı
GSB Karabük yurdu inşaatında sona gelindi
Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Karabük’te yapımı sürdürülen GSB Karabük Yurdu inşaatında çalışmalar son aşamaya ulaştı.
Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven, Yatırım ve İşletmeler Şube Müdürü Nizamettin Yılmaz ile birlikte inşaat alanında incelemelerde bulunarak yetkililerden çalışmaların son durumu hakkında bilgi aldı.
Tamamlandığında 419 gence hizmet verecek modern yurt kompleksinin Karabük’ün barınma kapasitesine önemli katkı sağlayacağını belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven, gençlerin güvenli, konforlu ve sosyal imkanları güçlü ortamlarda barınmasının öncelikleri arasında yer aldığını söyledi.
Bakanlığın yatırımlarıyla Karabük’te gençlere daha kaliteli yaşam alanları sunmaya devam ettiklerini ifade eden Güven, inşaat çalışmalarının planlanan takvim doğrultusunda ilerlediğini belirterek yurdun kısa süre içerisinde öğrencilerin kullanımına açılacağını kaydetti.
Yeni yurt kompleksinin hizmete girmesiyle birlikte üniversite öğrencilerinin barınma kapasitesinde önemli bir artış sağlanacak.

