Karabük Postası tarafından
16 Ağustos, 2022 09:59 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

İki otomobil çarpıştı : 6 yaralı

Karabük’te iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 6 kişi yaralandı. Kaza, Eskipazar - Ankara karayolu Karabük Belediyesi Fen İşleri önünde meydana geldi. Y.E.'nin sevk ve idaresindeki 06 BNS 029 plakalı otomobil aynı istikamette seyir halinde olan B.M.'nin sevk ve idaresindeki 34 EAU 693 plakalı otomobile arkadan çarptı. Kazada sürücülerle birlikte B.M., F.B.M. E.I.M., E.M. ve Z.E. isimli yolcular hafif şekilde yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis ve 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralılar Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı. (İHA)
Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
06 Haziran, 2025 16:45 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

BEUN’da Kurban Bayramı coşkusu yaşandı

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesinde (BEUN) Kurban Bayramı hasebiyle düzenlenen bayramlaşma programı, üniversite topluluğunu bir ortaya getirdi.
Farabi Yerleşkesi Sezai Karakoç Kültür Merkezi Fuaye Alanı’nda gerçekleşen merasime; BEUN Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Şenol Hakan Kutoğlu ve Prof. Dr. Servet Karasu, senato üyeleri, akademik ve idari işçi katıldı.
Bayramlaşma programında konuşan Rektör Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, birlik ve beraberlik vurgusu yaparak şu sözleri lisana getirdi:
"Bayramlar; yalnızca sevinçlerin değil, birebir vakitte birlik, beraberlik ve dayanışmanın en güçlü halde hissedildiği ulvi vakitlerdir. Bugün burada Üniversitemizin kıymetli mensuplarıyla tıpkı çatı altında bir ortaya gelmekten büyük memnunluk ve onur duyuyorum. Büyük bir aile olmanın en hoş istikametlerinden biri de böylesi manalı günlerde gönül gönüle vererek bir ortaya gelip bu manevi hissin kıymetini birebir hislerde paylaşmaktır. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın 2025 yılını ‘Aile Yılı’ olarak ilan etmesi, aile bağlarımızı daha da güçlendirmemiz ismine bizlere kıymetli bir sorumluluk yüklemektedir. Her ne kadar bu mübarek günlerde yüreğimiz bir yandan bayram coşkusuyla dolsa da bir yandan Filistin’de ve Doğu Türkistan’da yaşanan zulümlerle sızlamaya devam etmektedir. Bu mübarek bayramın dünyanın çeşitli yerlerinde yaşanan insanlık dışı olayların tez vakitte sona ermesine vesile olmasını temenni ediyorum. Bu his ve kanılarla 101 yıllık esaslı geçmişimizle ulusal ve memleketler arası alanda Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesinin bayrağını ve kültürünü en âlâ yerlere ulaştırmak için üstün çabalar gösteren Üniversitemizin pahalı akademik ve idari işçisine başka farklı yürekten teşekkür ediyor; tüm çalışma arkadaşlarıma saygıdeğer aileleriyle birlikte sağlıklı, huzurlu ve keyifli bayramlara erişmelerini Rabbimden niyaz ediyorum."
Bayramlaşama Programı; karşılıklı bayramlaşma, samimi sohbet ve hatıra fotoğraflarının çekilmesinin akabinde sona erdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin