Karabük’te iki motosiklet sürücüsünün yüzüstü uzanarak yaptıkları tehlikeli yolculuk anı cep telefonu kamerası ile kaydedildi.
Olay, Şehit Ateşe Reşat Moralı Bulvarı’nda meydana geldi. İsimleri öğrenilemeyen 2 motosiklet sürücüsünün yüzüstü uzanarak yaptıkları yolculuk pes dedirtti.
Kendi ve diğer sürücülerin hayatını tehlikeye atan motosikletliler cep telefonu kamerası ile kaydedildi.
Öte yandan sürücülerin koruyucu kıyafet ve kasksız araç kullanmaları da gözden kaçmadı.


İki motosikletinin canlarını hiçe saydıkları anlar kamerada
AK Parti’de yerel yönetimlerle istişare toplantısı
AK Parti Karabük İl Başkanlığı’nda, İl Genel Meclisi Başkanı Ahmet Okan Kirman ile AK Partili ilçe belediye başkanlarının katılımıyla istişare ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.
Toplantıya başkanlık eden AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt, yerel yönetim çalışmalarının ele alındığını belirterek, vatandaş odaklı hizmet anlayışı doğrultusunda çalışmaların sürdüğünü ifade etti.
Başkan Salt, yaptığı açıklamada, “Milletle bütünleşen yerel yönetimler vizyonumuz doğrultusunda; milletimizin istekleri ve beklentilerini esas alan eser ve hizmet siyasetimizi daha da ileriye taşımak için çalışmalarımızı yürütüyoruz. İl Genel Meclisi Başkanımız ve belediye başkanlarımızla bir araya gelerek istişare ve değerlendirme toplantımızı gerçekleştirdik” dedi.
Toplantıda şehirlerin ihtiyaçları, devam eden yatırımlar ile vatandaşların talep ve beklentilerinin değerlendirildiğini aktaran Salt, önümüzdeki süreçte hayata geçirilmesi planlanan projeler üzerine görüş alışverişinde bulunulduğunu kaydetti.

