Reklam
Reklam
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
04 Ekim, 2023 20:36 tarihinde yayınlandı
0

Düzce’de balık tezgahının gözdesi oldu

Düzce’de yaklaşık 1 metre 60 santimetre boyunda olan yayın balıklarını taşımak kolay olmadı. Balıkçıların tartıdan zorlukla kaldırdığı balıklar vatandaşların ilgi odağı oldu.

Düzce’de balıkçı tezgahına asılan yaklaşık 1 metre 60 santim boyundaki 2 yayın balığı vatandaşların ilgi odağı oldu. Balığı tezgahın önünde asılı gören vatandaşlar bol bol fotoğraf çektirdi.

Yayın balığını Düzce’ye getiren 33 yıllık balıkçı Ziya Yıldırım, yayın balığıyla 60 kişinin rahatlıkla doyabileceğini belirterek, “33 yıldır balıkçılık yapıyorum. Bugün tezgahlarımıza yayın balığı getirdik. Bu balığımız Kızılırmak’ta, akarsularda, nehirlerde tatlı suyun olduğu yerlerde yetişiyor. Yayın balığı tezgahımıza Çorum’dan geldi. Çorum’da bu işi yapan arkadaşlarımız var. Onlar bu balığı tutar, biz de onlardan alır ve vatandaşa satışa sunarız. Getirdiğimiz yayın balığı şu an 35 kilo civarındadır. Bu balığın kilogram fiyatı 120 lira. 60 kişilik bir aileyi rahatça doyurur” dedi.

Yayın balığı, kısa süre tezgahta sergilenmesinin ardından parçalanarak sofralarında yemek isteyen balık tutkunlarına satılacak.
(iha)

Bizi sosyal medyadan takip edin
b7fdd58d 9147 4fcf 82f6 8cac1207bcfc
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
03 Haziran, 2026 12:33 tarihinde yayınlandı
Yapay Zeka
Yazıyı sesli dinle
0

Karabük’te 1010 nolu cadde bulvara dönüşüyor

Karabük Belediyesi tarafından 100. Yıl Mahallesi’nde yürütülen 1010 Nolu Cadde bulvar düzenleme çalışmaları aralıksız sürüyor.

Mahallenin ulaşım ve yaşam kalitesini artırmasının planlandığı  proje kapsamında cadde; yenilenen kaldırımları, düzenlenen yeşil alanları ve modern şehircilik anlayışına uygun görünümüyle yeniden şekillendiriliyor.

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, projenin mahalleye önemli katkılar sağlayacağını belirterek, “100. Yıl Mahallemize yeni bir soluk getiriyoruz. 1010 Nolu Cadde bulvar çalışmamız tüm hızıyla devam ediyor. Kaldırımları, yeşil alanları ve modern çehresiyle mahallemizi imar etmek için sahadayız” dedi.

Karabük Belediyesi ekipleri, bölgedeki çalışmaların planlanan program doğrultusunda devam ettiğini bildirirken, tamamlanmasının ardından 1010 Nolu Cadde’nin daha güvenli, estetik ve konforlu bir ulaşım aksı haline geleceği ifade edildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin