İki katlı ev alevlere teslim oldu - Karabük Haber Postası
iki katli ev alevlere teslim oldu 8PvOOlyk
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
22 Ekim, 2024 12:15 tarihinde yayınlandı
0
0

İki katlı ev alevlere teslim oldu

Karabük’ün Eflani ilçesinde çıkan yangında tamamen yanan iki katlı ev kullanılamaz hale gelirken dumandan etkilenen ev sahibi hastaneye kaldırıldı.

Olay ilçeye bağlı Günlüce Köyünde meydana geldi. Adem Akıncı’ya ait 2 katlı evde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

Kısa sürede büyüyen alevleri fark edenlerin durumu bildirmesi üzerine olay yerine jandarma, itfaiye ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi.

İtfaiye ekiplerinin iki saatlik çalışmasının ardından yangın kontrol altına alınarak söndürüldü.

Tamamen yanan ev kullanılmaz hale gelirken

dumandan etkilenen ev sahibi ambulansla Safranbolu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
x
Asuman Doğan Avatarı
Asuman Doğan tarafından
01 Mayıs, 2026 12:07 tarihinde yayınlandı
0
0

AK Parti teşkilatından 1 Mayıs sendika ziyareti

AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla Hak-İş Konfederasyonu’na bağlı sendika şube başkanları ve emekçilerle bir araya geldi.

Özçelik-İş Sendikası KARDEMİR Baştemsilciliğinde gerçekleşen ziyarette Salt, Özçelik-İş Şube Başkanı Kenan Yılmaz, Öz Sağlık-İş Şube Başkanı Damla Yılmaz Ekemen, Öz Orman-İş Şube Başkanı Muammer Arslan ve Öz İplik-İş Şube Başkanı Yavuz Bayıryol ile görüştü.

Burada konuşan Salt, AK Parti hükümetleri olarak her zaman emekçilerin yanında olduklarını belirterek, “İşçi sendikalarımızın katkılarıyla emek ve alın teri mücadelesinde güçlü adımlar atmaya devam ediyoruz.” dedi.

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutlayan Salt, Hak-İş çatısı altında mücadele veren tüm emekçilere selamlarını iletti.

Ziyarette, AK Parti Karabük İl Kadın Kolları Başkanı Hülya Uluçay ile il teşkilatı da hazır bulundu.

Bizi sosyal medyadan takip edin