Karabük Postası tarafından
14 Temmuz, 2022 12:50 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

İki Katlı Ahşap Ev Çıkan Yangında Kül Oldu

Yenice ilçesine bağlı Değirmenyanı köyünde iki katlı ahşap ev çıkan yangında kül oldu. Yangın sırasında evde uykuda olan anne ile oğlu ise son anda evden kaçarak kurtuldu. Olay, ilçeye bağlı Değirmenyanı Köyü Merkez Mahallesi'nde meydana geldi. Zeki Alagöz’e ait iki katlı ahşap evin çatı katında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen alevler evi sarmaya başladı. O sırada evde uykuda bulunan anne ve oğlu sese uyanarak son anda dışarıya çıkabildi. İhbar üzerine olay yerine jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yangın uzun uğraşlar sonucunda kontrol altına alınarak söndürüldü. Ahşap ev tamamen yanarak kül olurken yangının çıkış nedeniyle ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
21 Kasım, 2025 00:30 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Başkan Karakaş, “Yenice ıhlamur balının AB’den coğrafi işaret alması gurur kaynağı”

Yenice Belediye Başkanı Serkan Karakaş, ilçeye mahsus ıhlamur balının Avrupa Birliği tarafından coğrafik işaret tescili almasının büyük bir gurur kaynağı olduğunu belirtti.
Karakaş, yaptığı açıklamada, Yenice’nin isminin bir defa daha memleketler arası arenada duyulduğunu söz ederek, "Avrupa Birliği’nin coğrafik işaret tesciliyle ıhlamur balımız artık dünya pazarlarında hak ettiği pahaya yine kavuşuyor. İlçemiz için tarihî bir gün yaşıyoruz" dedi.
Projeye emek veren tüm kurumlara teşekkür eden Karakaş, "Başta Tarım ve Orman Bakanımız İbrahim Bey olmak üzere, Valimize, milletvekillerimize ve Kaymakamımıza sonsuz teşekkür ediyorum. Ayrıyeten süreç boyunca dayanak veren tüm sivil toplum kuruluşlarımıza ve üreticilerimize de şükranlarımı sunuyorum" diye konuştu.
Karakaş, Yenice’nin doğal eserlerinin memleketler arası tanınırlığının artmasının bölge iktisadına kıymetli katkı sağlayacağını tabir etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin