Reklam Alanı — Yan Sol Reklam Bu alana reklam ver
Reklam Alanı — Yan Sağ Reklam Bu alana reklam ver
iki aracin karistigi kazada iki kisi yaralandi p1jNTQ1k
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
11 Ocak, 2025 20:00 tarihinde yayınlandı
0

İki aracın karıştığı kazada iki kişi yaralandı

Zonguldak Alaplı ilçesi yalı kavşağında öğlen saatlerinde iki aracın karıştığı kazada iki kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye nazaran Akçakoca’dan Ereğli ilçesi istikametine devam eden 06 BHS 771 plakalı Yiğitcan M. yönetimindeki araba direksiyon kaybetmesi sonucu Alaplı ilçesinden çıkış yapmak üzere trafik ışıklarında bekleyen 26 AGR 145 plakalı Temel Ç. yönetimindeki araca çarptı. Kazada 06 BHS 771 plakalı araçta bulunan Nurhan K. Ve Yiğitcan M. hafif halde yaralandı.

Yaralıların hastaneye tedavi altına alınması ve araçların kaldırılmasının akabinde yol trafiğe açıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
karaca tarlada otlandi kurt ise kar altinda yiyecek aradi wHmekP1Y
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
04 Mayıs, 2026 16:22 tarihinde yayınlandı
0
0

Karaca tarlada otlandı, kurt ise kar altında yiyecek aradı

Karabük’ün Safranbolu ve Eskipazar ilçelerinde yaban hayatına ait dikkat çeken görüntüler kaydedildi. Safranbolu’da tarlaya inen bir karaca kayda alınırken, Eskipazar’da ise karlı arazide yiyecek arayan kurt fotokapanla görüntülendi.

Safranbolu ilçesinde doğa çekimi yapan vahşi yaşam fotoğrafçısı Ömer Faruk Korkmaz, tarlada otlayan bir karacayı fark etti. Sessizliğini koruyarak hayvanın doğal davranışlarını bozmayan Korkmaz, karacayı fotoğraf makinesiyle görüntüledi. Görüntülerde, taze otlarla beslenen karacanın zaman zaman başını kaldırarak çevresini kontrol ettiği görüldü. Bir süre tarlada kalan karaca, daha sonra ormanlık alana yönelerek gözden kayboldu.

Eskipazar ilçesine bağlı Çakmakkaya Yaylası’nda ise karla kaplı arazide yiyecek arayan bir kurt, bölgeye yerleştirilen fotokapanlar tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde, kurdun ormanlık alandan çıkarak karlı zeminde bir süre dolaştığı ve çevresini kokladığı yer aldı. Yiyecek aradığı değerlendirilen kurt, daha sonra sis altında ağaçların arasına girerek gözden kayboldu.

Kaydedilen görüntüler, Karabük’ün zengin yaban hayatını bir kez daha ortaya koyarken, bölgedeki biyolojik çeşitliliğin korunmasının önemine dikkat çekti.

Bizi sosyal medyadan takip edin