Reklam
Reklam

İki aracın çarptığı inek telef oldu 

Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
17 Nisan, 2019 14:14 tarihinde yayınlandı
0

Eskipazar ilçesinde kamyonetin ezdiği ardından bir otomobilin çarptığı inek telef olurken, kazada 2 araç hasar gördü.
Edinilen bilgiye göre kaza, Eskipazar-Karahasanlar köyü mevkiinde meydana geldi. Sürücüsü ve plakası bilinmeyen kamyonet Eskipazar istikametinden Karabük istikametine seyir halindeyken Karahasanlar köyü mevkiine geldiğinde aniden yola çıkan ineğe çarptı. Çarpmanın şiddeti ile yola savrulan ineğe aynı istikamette seyir halinde olan başka bir otomobil daha çarparak hasar gördü. Kazada iki aracın çarptığı inek telef oldu. Trafiğe kapanan yol telef olan ineğin ve hasar gören araçların kaldırılması ile yeniden ulaşıma açıldı.

Başlıksız 12 kopya 7

Bizi sosyal medyadan takip edin

Denizde boğulma tehlikesi geçiren baba kurtarılamadı

denizde bogulma tehlikesi geciren baba kurtarilamadi KDjBeBq3
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
22 Haziran, 2026 08:30 tarihinde yayınlandı
0 0

Trabzon’un Arsin ilçesinde dün denizde boğulmak üzere olan oğlunu kurtarmak için suya giren 48 yaşındaki Fatih Kurutçu, kaldırıldığı hastanede gece geç saatlerde hayatını kaybetti.

Olay, dün öğle saatlerinde ailenin sahilde piknik yaptığı sırada meydana geldi. İddiaya göre denizde boğulma tehlikesi geçiren oğlunu kurtarmak isteyen baba Fatih Kurutçu da akıntıya kapıldı. Durumu fark eden ve yoldan geçmekte olan trafik polisleri vakit kaybetmeden denize girerek baba ve oğlunu sudan çıkardı.

Polis ekiplerinin olay yerindeki müdahalesinin ardından hastaneye kaldırılan baba ve oğul, sağlık ekiplerinin yoğun çabasıyla yeniden hayata döndürülmüştü. Ancak tedavi altına alınan Fatih Kurutçu’dan acı haber geldi.

Fatih Kurutçu’nun tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybettiği öğrenilirken, oğlunun ise yoğun bakım ünitesindeki tedavisinin sürdüğü ve hayati tehlikesinin devam ettiği bildirildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin