Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
17 Nisan, 2019 14:14 tarihinde yayınlandı
0

İki aracın çarptığı inek telef oldu 

Eskipazar ilçesinde kamyonetin ezdiği ardından bir otomobilin çarptığı inek telef olurken, kazada 2 araç hasar gördü.
Edinilen bilgiye göre kaza, Eskipazar-Karahasanlar köyü mevkiinde meydana geldi. Sürücüsü ve plakası bilinmeyen kamyonet Eskipazar istikametinden Karabük istikametine seyir halindeyken Karahasanlar köyü mevkiine geldiğinde aniden yola çıkan ineğe çarptı. Çarpmanın şiddeti ile yola savrulan ineğe aynı istikamette seyir halinde olan başka bir otomobil daha çarparak hasar gördü. Kazada iki aracın çarptığı inek telef oldu. Trafiğe kapanan yol telef olan ineğin ve hasar gören araçların kaldırılması ile yeniden ulaşıma açıldı.

Başlıksız 12 kopya 7

Bizi sosyal medyadan takip edin
doktorlar mangal senliginde bulustu viW5mSJL
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
08 Haziran, 2026 00:07 tarihinde yayınlandı
0 0

Doktorlar mangal şenliğinde buluştu

Karadeniz Ereğli’de faaliyet gösteren Anadolu Hastanesi’nin geleneksel hale getirdiği mangal şenliği, Köseağzı mevkisinde gerçekleştirildi. Hastane yönetimi ve doktorların katıldığı etkinlikte katılımcılar yoğun çalışma temposuna kısa bir ara vererek moral depoladı.

Samimi bir atmosferde gerçekleşen organizasyonda doktorlar ve yönetim kadrosu bir araya gelerek sohbet etme ve kaynaşma fırsatı buldu. Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği etkinlikte katılımcılar keyifli anlar yaşadı.

Genel Müdür Dr. Evrim Balbaloğlu, etkinliğin önemine değinerek, “Sağlık hizmetlerinde başarının temelinde güçlü bir ekip ruhu yatıyor. Doktorlarımız ve yönetim kadromuzla bir araya geldiğimiz bu tür organizasyonlar, hem moral ve motivasyonumuzu artırıyor hem de çalışma arkadaşlarımız arasındaki iletişimi ve dayanışmayı güçlendiriyor. Yoğun çalışma temposu içerisinde bir araya gelerek güzel vakit geçirmek, kurumsal bağlarımızı daha da kuvvetlendiriyor. Bu tür etkinlikleri yalnızca geleneksel bir buluşma olarak değil, ekip ruhunu canlı tutan önemli organizasyonlar olarak görüyoruz. Bundan sonraki süreçte de bu tür etkinlikleri sık sık düzenleyerek bir araya gelmeye devam edeceğiz” dedi.

Etkinlik gün boyunca devam ederken, katılımcılar hem güzel havanın hem de birlikte vakit geçirmenin keyfini yaşadı.

Bizi sosyal medyadan takip edin