II. Uluslararası Ticaret Kongresi Sona Erdi - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
04 Aralık, 2015 15:58 tarihinde yayınlandı
0
0

II. Uluslararası Ticaret Kongresi Sona Erdi

Prof. Dr. Bektaş Açıkgöz Konferans Salonu’nda Üniversite Artı Kariyer Kulübünün organizatörlüğünde düzenlenen II. Uluslararası Ticaret Kongresi sona erdi.
Kongrenin son gününde; TÜMSİAD Başkanı Yaşar Doğan TÜMSİAD’ın faaliyetlerini anlatarak iş dünyası hakkında öğrencilere bilgi verdi. Üniversite Adalet Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Hakim Aziz ülkelerin hukuk sistemleri, Ticaret, Uluslararası Ticaret ve Hukuk Sözleşmelerinden bahsetti. Devis’So Mühendislik Şirket Yöneticisi ve NLP Uzmanı Yaşam Koçu Selçuk Deveci, Satış pazarlama ve Güç fonksiyonlarını anlattı. SİEMENS A.Ş.’den İlker Binyazar SİEMENS A.Ş’nin sanayideki faaliyetlere ekonomik etkisinden bahsetti.
Organizatörlüğünü Üniversite Artı Kariyer Kulübünün başarı ile gerçekleştirdiği II. Uluslararası Ticaret Kongresi alkışlarla sona erdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
trabzonda kayip oral sengunun cesedi 85 kilometre uzakta rizede bulundu Olr9pQq9
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
25 Nisan, 2026 16:37 tarihinde yayınlandı
0
0

Trabzon’da kayıp Oral Şengün’ün cesedi 85 kilometre uzakta Rize’de bulundu

Rize’nin Pazar ilçesi Güzelyalı Mahallesi kıyı şeridinde kayalıklar arasında bulunan erkek cesedinin, Trabzon’un Araklı ilçesinde 13 Nisan’dan bu yana kayıp olarak aranan Oral Şengün’e ait olduğu belirlendi.

Trabzon’un Araklı ilçesinde kaybolan Oral Şengün’den (27) uzun süre haber alınamaması üzerine başlatılan arama çalışmalarında, emniyet birimlerince yapılan kamera incelemeleri ve teknik analizler sonucunda cep telefonu sinyalinin son olarak Konakönü mevkiinde tespit edildiği belirlenmişti. Bunun üzerine bölgede yürütülen çalışmalar genişletilerek sahil hattına kaydırılmış, aramalara jandarma, sahil güvenlik, AFAD ve dalgıç polis ekipleri ile drone destekli hava unsurları da katılmıştı.

Saha çalışmalarının sürdüğü süreçte Rize kıyılarında kayalıklar arasında bulunan ceset için yapılan incelemelerde kimlik tespiti netleşti. Adli tıp süreci ve resmi değerlendirmeler sonucunda bulunan kişinin Oral Şengün olduğu kesinleşti.

Şengün’ün kaybolduğu nokta ile cesedin bulunduğu kıyı şeridi arasında yaklaşık 85 kilometrelik mesafe olduğu öğrenilirken, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi. Ölüm nedenine ilişkin kesin bulguların adli tıp raporuyla ortaya çıkması bekleniyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin