İhtiyaçları gezici ekiple karşılanıyor - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
04 Ağustos, 2023 11:11 tarihinde yayınlandı
0
0

İhtiyaçları gezici ekiple karşılanıyor

Düzce Belediyesi üst yapı çalışmalarını merkez ve çevresindeki muhtelif mahallelerde sürdürüyor. Konuralp bölgesinde kaldırım örme işlemi yapılırken Sallar mahallesinde asfalt yama çalışması sürdürülüyor.
Düzce Belediyesi şehir genelinde alt ve üst yapı çalışmalarını aralıksız sürdürürken Fen İşleri Müdürlüğü bünyesindeki asfalt ve kaldırım ekipleri çalışma planı çerçevesinde birden fazla yerde işlem yapıyor. Konuralp bölgesinde başlatılan yol yenileme ve kaldırım yapımı çalışmaları aralıksız sürdürülüyor. Tarihi yapıya uygun yapılan kaldırım çalışmaları hava şartlarının uygun olduğu süreç içinde devam edecek.
Asfalt çalışmaları da birden fazla noktada yapılırken deforme olması nedeniyle yama gereken noktalarda gezici ekipler hızlı bir şekilde düzenleme yapıyor. Sallar mahallesinde yapılan çalışmalar, belirlenen haftalık çalışma diğer noktalarda da devam edecek. (İHA)

Bizi sosyal medyadan takip edin
rus turistler aylar sonra kruvaziyer ile samsunda mn7gOqzb
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
30 Nisan, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Rus turistler aylar sonra kruvaziyer ile Samsun’da

Türkiye ile Rusya arasındaki deniz turizmi yeniden hareketlenirken, Rus turistleri taşıyan Astoria Grande aylar sonra Samsun’a demirledi. 856’sı yolcu olmak üzere toplam bin 300 kişilik kafile, kente turizm açısından canlılık getirdi.

Sochi Limanı’ndan hareket eden kruvaziyer; İzmir, İstanbul ve Bartın duraklarının ardından sabah saatlerinde Samsun Limanı’na ulaştı. Liman işlemlerinin tamamlanmasının ardından gemiden inen turistler, vakit kaybetmeden kenti keşfetmeye başladı.

Ziyaretçiler en çok Atakum sahili, Amisos Tepesi ve Bandırma Vapuru Müzesi’ne ilgi gösterirken, şehir merkezindeki alışveriş noktalarında da yoğunluk oluşturdu. Turistlerin bir kısmı ise düzenlenen turlarla Samsun’un ilçelerindeki turistik alanları gezdi.

Günün ilerleyen saatlerinde Samsun’dan ayrılması planlanan kruvaziyer, rotasını Trabzon’a çevirecek. Buradaki ziyaretin ardından gemi, yeniden Rusya’ya dönerek Türkiye turunu tamamlayacak.

Bizi sosyal medyadan takip edin