İhtiyaç sahibi öğrenciler için askıda forma kampanyası başlattılar - Karabük Haber Postası
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
01 Eylül, 2024 04:15 tarihinde yayınlandı
0
0

İhtiyaç sahibi öğrenciler için askıda forma kampanyası başlattılar

Zonguldak’ta okul kıyafetleri satan bir mağaza, askıda forma kampanyası başlattı.

Kazancından bir miktar ayırarak öğrencilerin okul giyimine destek sağlayan mağaza yetkilisi Ebrar Boz, hayırsever Bilgin Bayat ile birlikte durumu iyi olmayan öğrencileri ve velilerini sevindirdi. Mağaza yetkilisi, askıda forma kampanyası ile ihtiyaç sahibi ailelere destek olduklarını ifade etti. Boz, “Her sene durumu olmayan öğrencilerin okul giyimini, kazancımızdan bir miktar ayırarak yardım dernekleri aracılığıyla karşılıyoruz. Bu sene daha çok ihtiyaç sahibi insana ulaşmak amacıyla askıda ekmek kampanyasını, askıda forma olarak değiştirdik. Bu konuda İnsanlık İçin Elden Ele Derneği Başkanı Bilgin Bayat ile bu projeyi başlattık. Resmi yollarla bağışta bulunmak isteyen hayırseverler, İnsanlık İçin Elden Ele Derneği Başkanı Bilgin Bayat ile bağlantıya geçebilirler” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
taskoprude cocuklar hayallerindeki sehri belediye baskani arslana anlatti ftIn2kMJ
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
26 Mart, 2026 12:15 tarihinde yayınlandı
0
0

Taşköprü’de çocuklar, hayallerindeki şehri Belediye Başkanı Arslan’a anlattı

Kastamonu’nun Taşköprü ilçesinde Muzafferettin Gazi İlkokulu öğrencileri, Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan ile bir araya gelerek, hayal ettikleri şehri anlattılar.

Kastamonu’nun Taşköprü ilçesinde Muzafferettin Gazi İlkokulu öğrencileri, Taşköprü Belediyesini ziyaret ederek Belediye Başkanı Hüseyin Arslan ile bir araya geldi.

Taşköprü Belediyesi toplantı salonunda gerçekleşen ziyarette öğrenciler, Taşköprü Belediyesinin çalışmaları hakkında bilgi alırken, ilçeye dair düşünce ve taleplerini de paylaşma fırsatı buldu.

Ziyaret kapsamında öğrencilerle yakından ilgilenen Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, çocukların görüş ve önerilerini tek tek dinleyerek not aldı. Programda, çocukların hayalindeki Taşköprü’nün nasıl bir şehir olması gerektiği üzerine sohbet eden Başkan Arslan, öğrencilerin yönelttiği sorular da cevaplandırıldı.

Başkan Arslan, çocukların geleceğin mimarları olduğunu belirterek, onların fikirlerinin ve hayallerinin şehirlerin yarınlarına yön verdiğini ifade etti.

Ziyaret sonunda Başkan Arslan, öğrencilere ve öğretmenlerine teşekkür ederek, eğitim hayatlarında başarılar diledi.

Bizi sosyal medyadan takip edin