Ihlamur Terasta Ödül Köşesi oluşturuldu - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
18 Eylül, 2021 10:50 tarihinde yayınlandı
0
0

Ihlamur Terasta Ödül Köşesi oluşturuldu

Yenice Belediye Başkanı Zeki Çaylı; Batı Karadeniz’in en büyük tesisi olan ve 70 dönümlük bir alan üzerine kurulu olan Batı Karadeniz’in yeni turizm markası Ihlamur Terasta elde edilen başarılardan oluşan ödül köşesi oluşturulduğunu söyledi.

“Ödülümüz İftihar Köşemiz Oldu.  Ödül köşemizi taçlandırmaya devam edeceğiz” diyen Yenice Belediye Başkanı Zeki Çaylı;  “Batı Karadeniz’in en büyük tesisi olan ve 70 dönümlük bir alan üzerine kurulu olan Batı Karadeniz’in yeni turizm markası Ihlamur Teras, elde ettiği başarılardan oluşan ödül köşesi oluşturuldu” dedi.

100’e yakın ülkeden 1000’e yakın aday içerisinden, Dünya genelindeki en iyi Eko dostu oylarla Ekoturizm ödülüne layık görülen, geçtiğimiz aylarda Tokat Dedeman Otelde düzenlenen gala gecesinde Yenice Belediye Başkanı Zeki Çaylı’nın aldığı Uluslararası Ekoturizm Derneği Ekoturizm Ödülleri’nin “Best EcoFoundation” kategorisindeki ödülü Ihlamur Teras Tesisinde sergileniyor.

Kazanılan ödül ve fotoğraf gibi sembolik hatıralardan oluşan başarı köşesi tesisde çift taraflı bir köşe oluşturularak ziyaretçilerin  ilgilerine sunuldu.

Yenice Belediye Başkanı Zeki Çaylı, “Bölgenin göz bebeği, Yenice’nin turizme açıldığı nokta olan Ihlamur Teras Tesisimizin bu başarısıyla ne kadar gurur duysak azdır. Bu gurur hepimizin ve Yenice’mizin. Alınan bu ödül ile tüm hemşerilerimiz gurur duyabilir. Gururla taşıyacağımız bu ödül, onur köşemizin en özel yerini aldı. Çok güzel bir köşe oluşturduk.

Ihlamur Teras, belediyemizin idaresinde başarılarına yenilerini ekleyecek yeni ödüller almaya devam edecektir ” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
takla atan otomobilden yara almadan kurtuldu r9OuC2N6
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Nisan, 2026 00:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Takla atan otomobilden yara almadan kurtuldu

Kastamonu’nun İnebolu ilçesinde takla atan otomobilin sürücüsü yara almadan kurtuldu.

Kaza, İnebolu-Kastamonu karayolu İskir mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, I.K. yönetimindeki 37 BC 975 plakalı FİAT marka otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi neticesinde kontrolden çıkarak takla attı. Otomobil kazadan yara almadan kurtuldu.

Takla atan otomobil yoldan çekici yardımıyla kaldırıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin