Karabük Postası tarafından
18 Eylül, 2021 10:50 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Ihlamur Terasta Ödül Köşesi oluşturuldu

Yenice Belediye Başkanı Zeki Çaylı; Batı Karadeniz'in en büyük tesisi olan ve 70 dönümlük bir alan üzerine kurulu olan Batı Karadeniz’in yeni turizm markası Ihlamur Terasta elde edilen başarılardan oluşan ödül köşesi oluşturulduğunu söyledi. “Ödülümüz İftihar Köşemiz Oldu.  Ödül köşemizi taçlandırmaya devam edeceğiz” diyen Yenice Belediye Başkanı Zeki Çaylı;  “Batı Karadeniz'in en büyük tesisi olan ve 70 dönümlük bir alan üzerine kurulu olan Batı Karadeniz’in yeni turizm markası Ihlamur Teras, elde ettiği başarılardan oluşan ödül köşesi oluşturuldu” dedi. 100’e yakın ülkeden 1000’e yakın aday içerisinden, Dünya genelindeki en iyi Eko dostu oylarla Ekoturizm ödülüne layık görülen, geçtiğimiz aylarda Tokat Dedeman Otelde düzenlenen gala gecesinde Yenice Belediye Başkanı Zeki Çaylı’nın aldığı Uluslararası Ekoturizm Derneği Ekoturizm Ödülleri’nin “Best EcoFoundation” kategorisindeki ödülü Ihlamur Teras Tesisinde sergileniyor. Kazanılan ödül ve fotoğraf gibi sembolik hatıralardan oluşan başarı köşesi tesisde çift taraflı bir köşe oluşturularak ziyaretçilerin  ilgilerine sunuldu. Yenice Belediye Başkanı Zeki Çaylı, “Bölgenin göz bebeği, Yenice'nin turizme açıldığı nokta olan Ihlamur Teras Tesisimizin bu başarısıyla ne kadar gurur duysak azdır. Bu gurur hepimizin ve Yenice’mizin. Alınan bu ödül ile tüm hemşerilerimiz gurur duyabilir. Gururla taşıyacağımız bu ödül, onur köşemizin en özel yerini aldı. Çok güzel bir köşe oluşturduk. Ihlamur Teras, belediyemizin idaresinde başarılarına yenilerini ekleyecek yeni ödüller almaya devam edecektir ” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
02 Ağustos, 2025 16:30 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Ordu’da otomobil park halindeki tıra çarptı: 1 ölü, 2 yaralı

Ordu’nun Altınordu ilçesinde arabanın park halindeki tıra çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.
Kaza, Karacaömer Mahallesi Ordu Etraf Yolu’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, Can Hoşgör (42) idaresindeki 34 PR 7865 plakalı araba, yolun cep kısmında park halindeki 19 ADS 388 plakalı tıra çarptı. Kazada otomobildekl bulunan Leyla Güler (72), Şifa Hoşgör (39) ve Ali Eymen Hoşgör (12) yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis, jandarma, itfaiye ve sıhhat grupları sevk edildi. Yaralılar, olay yerindeki birinci müdahalenin akabinde ambulans ile çeşitli hastanelere kaldırıldı.
Ağır yaralı olarak Ordu Devlet Hastanesi’ne kaldırılan yaralılardan Leyla Güler, yapılan tüm müdahaleye karşın hayatını kaybetti. Şoför Can Hoşgör ise gözaltına alındı.
Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin