Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
18 Eylül, 2021 10:50 tarihinde yayınlandı
0

Ihlamur Terasta Ödül Köşesi oluşturuldu

Yenice Belediye Başkanı Zeki Çaylı; Batı Karadeniz’in en büyük tesisi olan ve 70 dönümlük bir alan üzerine kurulu olan Batı Karadeniz’in yeni turizm markası Ihlamur Terasta elde edilen başarılardan oluşan ödül köşesi oluşturulduğunu söyledi.

“Ödülümüz İftihar Köşemiz Oldu.  Ödül köşemizi taçlandırmaya devam edeceğiz” diyen Yenice Belediye Başkanı Zeki Çaylı;  “Batı Karadeniz’in en büyük tesisi olan ve 70 dönümlük bir alan üzerine kurulu olan Batı Karadeniz’in yeni turizm markası Ihlamur Teras, elde ettiği başarılardan oluşan ödül köşesi oluşturuldu” dedi.

100’e yakın ülkeden 1000’e yakın aday içerisinden, Dünya genelindeki en iyi Eko dostu oylarla Ekoturizm ödülüne layık görülen, geçtiğimiz aylarda Tokat Dedeman Otelde düzenlenen gala gecesinde Yenice Belediye Başkanı Zeki Çaylı’nın aldığı Uluslararası Ekoturizm Derneği Ekoturizm Ödülleri’nin “Best EcoFoundation” kategorisindeki ödülü Ihlamur Teras Tesisinde sergileniyor.

Kazanılan ödül ve fotoğraf gibi sembolik hatıralardan oluşan başarı köşesi tesisde çift taraflı bir köşe oluşturularak ziyaretçilerin  ilgilerine sunuldu.

Yenice Belediye Başkanı Zeki Çaylı, “Bölgenin göz bebeği, Yenice’nin turizme açıldığı nokta olan Ihlamur Teras Tesisimizin bu başarısıyla ne kadar gurur duysak azdır. Bu gurur hepimizin ve Yenice’mizin. Alınan bu ödül ile tüm hemşerilerimiz gurur duyabilir. Gururla taşıyacağımız bu ödül, onur köşemizin en özel yerini aldı. Çok güzel bir köşe oluşturduk.

Ihlamur Teras, belediyemizin idaresinde başarılarına yenilerini ekleyecek yeni ödüller almaya devam edecektir ” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
kiraz toplamak icin ciktigi agactan dustu dwAac7uW
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
13 Haziran, 2026 16:37 tarihinde yayınlandı
0 0

Kiraz toplamak için çıktığı ağaçtan düştü

Rize’nin Pazar ilçesinde kiraz toplamak için çıktığı ağaçtan dengesini kaybederek yaklaşık 10 metre yükseklikten düşen bir kişi yaralandı.

Olay Pazar ilçesine bağlı Hisarlı köyünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kiraz toplamak amacıyla ağaca çıkan Tayfun Tafralı, bir anlık dikkatsizlik sonucu dengesini kaybederek yaklaşık 10 metre yükseklikten yere düştü. Tafralı’nın düştüğünü gören yakınları durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine kısa sürede sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralı genç, engebeli arazide sağlık ekipleri ve çevredeki vatandaşların yoğun çabasıyla sedyeyle taşınarak hazır bekletilen ambulansa ulaştırıldı. Olay yerinde yapılan ilk müdahalesinin ardından Kaçkar Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Tayfun Tafralı, buradaki ilk müdahalesinin ardından Rize Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin