Reklam
Reklam
ihbarli kirmizi isik denetimi suruculere goz actirmadi l5HzmG3K
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
12 Mart, 2025 16:52 tarihinde yayınlandı
0

İhbarlı kırmızı ışık denetimi sürücülere göz açtırmadı

Bolu’da D-100 karayolunun kent merkezi çıkışında trafik polisleri, ihbarlı trafik kontrolü gerçekleştirdi.

Bolu İl Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü takımları, D-100 karayolunda Kent Güvenlik İdare Sistemi (KGYS) kameralarının olmadığı noktalarda kontrollerini sıkılaştırdı. Takımlar tarafından kentin çıkış noktasında Ankara istikametinde uygulama noktası oluşturuldu. Kırmızı ışık ihlallerinin ağırlaştığı bölgelerde ihbarlı kırmızı ışık ve emniyet kemeri uygulaması yapıldı. Uygulama noktasında bekleyen takımlar, kural ihlali yapan şoförlere cezai süreç uyguladı.

Trafik kontrolüne giren Tülay Soykan, “Cezalar ağır. Kurallara uyuyoruz, uymazsak cezalar ağır” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
6e85d4ea 08c3 44bd 8c7a a575937404fb
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
15 Mayıs, 2026 15:23 tarihinde yayınlandı
0

CEP YAKAN ETİKETLER

Karabük’te pazara çıkan vatandaşın filesi bu hafta da cep yaktı. Karabük Cuma Pazarı’nda sebze ve meyve fiyatları özellikle emekli vatandaşların bütçesini zorladı. Tezgâhlarda domatesin kilosu 130 ila 200 lira arasında değişirken, barbunya 400 liraya kadar çıkarak pazarın en pahalı ürünlerinden biri oldu.

Pazardaki güncel fiyatlar şöyle şekillendi:

  • Domates: 130-200 TL
  • Barbunya: 350-400 TL
  • C.biber: 40 TL
  • Kiraz: 150 TL
  • Erik: 100 TL
  • Dolmalık biber: 200 TL
  • Bezelye: 200 TL
  • Fasulye: 150 TL
  • Yeni dünya: 100 TL
  • Çilek: 170 TL
  • Elma: 60 TL
  • Muz: 120 TL
  • Karpuz: 80 TL
  • Kayısı : 75 TL

Pazarcı esnafı ise pazarda kalabalık olmasına rağmen alışverişin eskiye göre oldukça düşük olduğunu söylüyor. Özellikle emekli vatandaşların pazara geldiğini belirten esnaf, alım gücündeki düşüşe dikkat çekerek “Yoğunluk var ama alışveriş yok” yorumunda bulundu.

Domates fiyatlarındaki yükselişin temel nedeninin ürünün halen “telde domates” olması olduğu ifade edilirken, halde fiyatların da yüksek seyrettiği belirtildi. Esnaf, önümüzdeki 15-20 gün içerisinde piyasaya daha fazla ürün girmesiyle birlikte özellikle domates ve biber fiyatlarında gerileme bekliyor.

Yeni sezon ürünü olan barbunya ise henüz pazara yeni indiği için yüksek fiyatıyla dikkat çekiyor. Pazarcılar, arz arttıkça fiyatların bir miktar aşağı çekilebileceğini düşünüyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin