Reklam
Reklam
66c6ee99efbaa
Ramazan Öztürk Avatarı
Ramazan Öztürk tarafından
22 Ağustos, 2024 10:55 tarihinde yayınlandı
0

İdman Yurduna Özkan Çetinkaya’dan Ziyaret

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF)  3. Lig’de mücadele eden Karabük İdman Yurdu, yeni sezon hazırlıklarına hız kesmeden devam ediyor. Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, akşam saatlerinde antrenman yapan futbolcuları   ziyaret ederek, futbolcuların bir süre antrenmanını izledi. Takımın durumu hakkında bilgi alan  Başkan Çetinkaya, Karabük İdman Yurdu’na yeni sezonda başarılar diledi.  Kulüp yetkilileri, Belediye Başkanı Çetinkaya’nın  ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, kendilerine teşekkür ettiler.

Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya yaptığı açıklamada, “2024-2025 sezonunda takımımıza yürekten başarılar diliyorum. Karabük’ün bu güçlü temsilcisi, her zaman olduğu gibi şehrimizi en iyi şekilde temsil edecektir. Takımımıza güvenimiz tam” dedi.

Kulüp Yetkilileri ise  Karabük İdman Yurdu’nun  ligdeki iddiasını sürdürmek ve taraftarlarına iyi bir sezon yaşatmak için çalışmalarını yoğun bir tempoda sürdürdüğünü belirtirlerken,  Başkan Çetinkaya’nın ziyaretinin futbolculara da moral olduğunu söylediler.

Ziyarete AK Parti Karabük Milletvekilleri Cem Şahin, Ali Keskinkılıç ve AK Parti İl Başkanı Ferhat Salt da eşlik etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
tokatta yesilirmak tasti 8 asirlik tas koprunun uc gozu su altinda kaldi Qy2EFaKt
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
01 Haziran, 2026 20:22 tarihinde yayınlandı
0 0

Tokat’ta Yeşilırmak taştı, 8 asırlık taş köprünün üç gözü su altında kaldı

Tokat’ta Yeşilırmak’ın taşmasıyla tarım arazileri sular altında kalırken, 788 yıllık tarihi köprünün üç gözü de suya gömüldü.

Tokat’ta etkili olan sağanak yağış ve Almus Barajı’nın maksimum doluluk seviyesine ulaşmasının ardından dolusavaktan su tahliyesinin devam etmesi ile Yeşilırmak’ta taşkın meydana geldi. Irmak kenarındaki tarım arazileri ile Pazar ilçe girişindeki 1238 yapımı tarihi Selçuklu taş köprüsünün 4 gözünden 3’ü su içinde kaldı.

Yöre sakinlerinden Cemalettin Horosan, “1993 yılında yine ırmak gece gündüz aktı. O sene de yine aynı bu aylardaydı. Sonrasında ise arazimize giremedik. Araziye girdikten sonra da bir mahsul alamadık. Bu seneki ise daha da farklı yağdı. Biz daha bunu kaldıramayız. Allah’tan ümit kesilmez ama ümidimizi de yitirdik. Bu daha da akmaya devem ettiği için daha da bir faydası olmaz. Ekimini yaptığım 70 dönüm arazim su altında kaldı. Ekilen arazinin dekar başına 8 bin TL masrafı var. Bunun altından nasıl kalkacağız bilmiyorum. Bu kadar yükseldiğini bilmiyorum. Bu kadar su hiç yoktu. Bu tarih unutulmayacak bir tarih, Allah bir daha göstermesin inşallah” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin