İdman Yurduna Özkan Çetinkaya'dan Ziyaret - Karabük Haber Postası
66c6ee99efbaa
Ramazan Öztürk Avatarı
Ramazan Öztürk tarafından
22 Ağustos, 2024 10:55 tarihinde yayınlandı
0
0

İdman Yurduna Özkan Çetinkaya’dan Ziyaret

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF)  3. Lig’de mücadele eden Karabük İdman Yurdu, yeni sezon hazırlıklarına hız kesmeden devam ediyor. Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, akşam saatlerinde antrenman yapan futbolcuları   ziyaret ederek, futbolcuların bir süre antrenmanını izledi. Takımın durumu hakkında bilgi alan  Başkan Çetinkaya, Karabük İdman Yurdu’na yeni sezonda başarılar diledi.  Kulüp yetkilileri, Belediye Başkanı Çetinkaya’nın  ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, kendilerine teşekkür ettiler.

Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya yaptığı açıklamada, “2024-2025 sezonunda takımımıza yürekten başarılar diliyorum. Karabük’ün bu güçlü temsilcisi, her zaman olduğu gibi şehrimizi en iyi şekilde temsil edecektir. Takımımıza güvenimiz tam” dedi.

Kulüp Yetkilileri ise  Karabük İdman Yurdu’nun  ligdeki iddiasını sürdürmek ve taraftarlarına iyi bir sezon yaşatmak için çalışmalarını yoğun bir tempoda sürdürdüğünü belirtirlerken,  Başkan Çetinkaya’nın ziyaretinin futbolculara da moral olduğunu söylediler.

Ziyarete AK Parti Karabük Milletvekilleri Cem Şahin, Ali Keskinkılıç ve AK Parti İl Başkanı Ferhat Salt da eşlik etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
f9a48c25 032a 430b a316 8b4e4214a875
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
01 Mayıs, 2026 14:09 tarihinde yayınlandı
0
0

KTSO’da inşaat sektörünün geleceği konuşuldu

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası’nda düzenlenen (KTSO) 4. Meslek Grubu İstişare toplantısında sektörün güncel durumu ve geleceği konuşuldu. Toplantı KTSO Meclis Başkanı Adnan Çebi, Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Çapraz ile Yönetim Kurulu Üyeleri Kemal Karadeniz ve Hakan Kafalı’nın katılımıyla KTSO Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi.

Toplantının açılış konuşmasını yapan KTSO Meclis Başkanı Adnan Çebi, meslek grubu toplantılarının üyeler arasında birlik, beraberlik ve iş birliğini güçlendirme açısından büyük önem taşıdığını vurguladı. Çebi, sektör temsilcilerinin sorun, talep ve çözüm önerilerinin doğrudan istişare edilmesinin hem sektörün gelişimine katkı sağladığını hem de ortak çalışma kültürünü güçlendirdiğini belirtti.

Toplantının ana gündemini inşaat sektöründeki güncel gelişmeler oluşturdu. Katılımcılar, uygulama süreçlerinde yaşanan operasyonel aksaklıklar, artan maliyet unsurları ve sektörel işleyişi etkileyen bazı düzenlemelerin sahaya yansımaları üzerine fikir alışverişinde bulundu. Üyeler tarafından iletilen talep, beklenti ve çözüm önerileri titizlikle not alınarak ilgili konular değerlendirildi.

Toplantının sonunda KTSO Meclis Başkanı Adnan Çebi ve Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Çapraz, katılım sağlayan tüm meslek grubu üyelerine yapıcı katkılarından dolayı teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Bizi sosyal medyadan takip edin