Ramazan Öztürk tarafından
02 Aralık, 2024 14:02 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Sağlam Karabük’e Geldi

İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Sağlam, Karabük Valisi Mustafa Yavuz'u ziyaret etti. Valilikte

Vali Mustafa Yavuz ve protokol üyeleri tarafından karşılanan, İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Sağlam, Valilik Şeref Defteri’ni imzaladı.

Valilik Makamında Vali Mustafa Yavuz ile görüşen Bakan Yardımcısı Sağlam, Vali Mustafa Yavuz'dan Karabük'te yürütülen çalışmalar ve projeler hakkında bilgiler aldı.

Ziyaret sırasında, Karabük’teki genel durum, asayiş ve güvenlik hizmetleri, kamu hizmetleri ve yerel yönetimlerin çalışmalarıyla ilgili değerlendirmelerde bulunuldu. İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Sağlam'ın Valiliğe gerçekleştirdiği ziyarette; Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, Vali Yardımcıları, İl Jandarma Komutanı İsmail Gökcek, Safranbolu Jandarma Komando Eğitim Merkez Komutanı Sinan İbrahimoğlu, İl Emniyet Müdürü Mehmet Ali Hasan Köse, Karabük Polis Meslek Eğitim Merkezi (POMEM) Müdürü Abdulkadir Kazan, AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt, İçişleri Bakanlığı'na bağlı kurum müdürleri yer aldı.

blank
Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Haber Merkezi tarafından
02 Mayıs, 2025 14:24 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Karabük Belediyesi Tüm Dere Yataklarında Kapsamlı Temizlik Yaptı

Karabük Belediyesi, kent genelindeki çevre temizliği ve halk sağlığını koruma çalışmaları kapsamında toplam 11 dere yatağında kapsamlı bir temizlik çalışması gerçekleştirdi.

Belediyenin Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından yürütülen çalışmalarda, dere yataklarında biriken atıklar, çamur ve yabancı maddeler temizlenerek suyun doğal akışı yeniden sağlandı.

Yaz mevsiminin yaklaşmasıyla birlikte kötü koku ve görüntü oluşumunu önlemek amacıyla yapılan bu temizlik çalışmalarıyla hem taşkın riskinin azaltıldığı hem de çevre kirliliğinin önüne geçildiği kaydedildi.

Başkan Özkan Çetinkaya: “Temiz çevre, sağlıklı gelecek demektir”


Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, çalışmalara ilişkin yaptığı açıklamada, “Belediyecilik sadece yol yapmak, altyapı kurmak değil; aynı zamanda çevreyi korumak, doğayı temiz tutmaktır. Kentimizdeki dere yataklarının sağlıklı bir ekosisteme sahip olması için düzenli aralıklarla temizlik çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yaz aylarının yaklaşmasıyla birlikte kötü koku ve görüntü oluşumunu engellemek için bu çalışmalara öncelik verdik. Temiz çevre, sağlıklı gelecek demektir. Bu çalışmalarla sadece bugünü değil, yarını da düşünüyoruz. Hemşehrilerimizden de çevremizi birlikte koruyarak, birlikte temiz tutmamız için duyarlılık bekliyoruz,” ifadelerini kullandı.

Karabük Belediyesi, kent genelindeki dere yatakları, kanallar ve su yollarında gerçekleştirdiği temizlik çalışmalarıyla, çevre sağlığına ve doğal yaşamın korunmasına katkı sunmayı sürdürüyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.