blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
28 Mart, 2024 12:12 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 2dk
Yorum: 0

İbrahim Sezer, gazetecilerle iftarda bir araya geldi

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde AK Parti Belediye Başkan adayı İbrahim Sezer, gazetecilerle iftarda bir araya geldi.
AK Parti Zonguldak Milletvekili Saffet Bozkurt, İlçe Başkanı Muhammet Mücahit Andiç, Karadeniz Ereğli Belediye Başkan adayı İbrahim Sezer, bazı meclis üyesi adayları ve partililer, ilçedeki gazeteciler ile iftar programında bir araya geldi. İftarın ardından Bozkurt, Andiç ve Sezer, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Bir tavuk çiftliği ortaklığı ile ilgili soruları yanıtlayan Sezer, kendisine yönelik sosyal medyadan yazılan yazılardan ötürü savcılığa suç duyurusunda avukatları aracılığı ile başvurduklarını ifade ederek şöyle dedi:
"10-11 yıl öncesine dayanan bu arkadaş ile bir ortaklığımız vardı. Süreç değişik sebepler var, benim için kaldırılamaz sebepleri var. Ortaklıktan ayrılma sebepleri var, 3-4 yıl oldu. Ben ortaklığı bitirme kararı aldım ve bu arkadaşla devam eden 3 tane davamız var bir tanesi lehimize neticelendi, bu davalar devam ediyor. Ben bu arkadaş ile ilgili bir şey konuşmak istemiyorum. Herhangi bir cevabımı da göremezsiniz" dedi.
Milletvekili Saffet Bozkurt da gazetecilerin görevlerini yerine getireceklerine inandığına değinerek, "Basının görevlerinden bir tanesi doğru bilgilendirmesidir. Basın doğru olanı mutlaka yazacaktır. Burada bakıyoruz bazı basın mensuplarının yayın organlarına Ereğli Belediye Başkan adayı şu ama o arkadaş aday değil ki. Aday olmadığı halde adaymış gibi yazılıyor. Halkın doğru bilgilendirilmesi adına gazetecilerin bir görevi vardır. Basınla ilgili bir olumsuzluğumuz olmaz. Çok nitelikli, kaliteli, karakterli, bu işi güzel yapan güzel arkadaşlar var. Bazı arkadaşlarımız bunları yapıyor dedik, bunlar doğru değil dedik. Özeleştiri yapıyoruz siyasetçi olarak basın da kendi özeleştirisini yapmalıdır" sözleri ile konuştu.
AK Parti Karadeniz Ereğli İlçe Başkanı Muhammet Andiç da, Murat Sesli’nin söylemlerine yönelik de açıklamalarda bulundu. . Andiç, "Eski belediye başkanının açıklamaları vardı. Eski belediye başkanı miting tarzı bir toplantı yaptı, yargı tarafından mağdur edildiğini, hakkında kumpas kurulduğunu hatta bunu Fetö’ye dayandırdı. Kendisi sürekli mağdur edebiyatı yapıyor. Resmileşmiş, kesinleşmiş, hatta infazı tamamlanmış infaz indiriminden yararlanmış cezaevinden tahliye olmuş. Memnu haklarını geri alması 2028. Yargıdan canı yanmış birinin kendi ifadesine göre söylüyorum hakkında hiçbir soruşturma bulunmayan kişi hakkında konuşmaya hakkı var mıdır yok mudur? Bunu tartışmak gerekir. Bir kişi hakkında istinatta bulunuyorsa kişi önce kendisinden başlamalıdır. Kendisinin kesinleşmiş hapis cezası var. Türkiye Cumhuriyeti’nde örneği olmayacak şekilde bir dublör kullanılarak seçim üzerine gidiliyor, başka bir açıklaması yok. Halkı kimse yanıltmasın. Kimse de adayım diye ortalarda gezmesin. Biz seçim kuruluna dilekçe verdik. İlçe seçim kurulu da dilekçemizin önemli kısmını da kabul etti" dedi.
Andiç, bir gazetecinin, anket sonuçlarına ilişkin "Durum şu an için çok iyi" dedi. Program karşılıklı diyalog eşliğinde geçti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
21 Şubat, 2026 00:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Bolu’da gece saatlerinde yüksek sese geçit yok

Bolu’da, vatandaşların yoğun şikayeti üzerine gece saatlerinde harekete geçen trafik polisleri geniş çaplı denetim gerçekleştirdi. Uygulamada, abartılı egzoz kullanan, yüksek sesle müzik dinleyen ve trafik güvenliğini tehlikeye atan sürücülere cezai işlem uygulandı.
Bolu’da son günlerde gece saatlerinde Kılıçarslan Mahallesi’nde Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı’nda yüksek ses ihbarları çoğalması üzerine güvenlik güçleri harekete geçti. 112 Acil Çağrı Merkezi’ne gelen ihbarlar doğrultusunda Bolu İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri gece saatlerinde vatandaşların ihbarda bulunduğu noktalarda şok uygulama yaptı. Kılıçarslan Mahallesi’nde Asayiş Şube Müdürlüğü’nün de destek verdiği denetimde araç içerisinde bulunan vatandaşların kimlik kontrolleri yapıldı. Yaklaşık 2 saat süren uygulama kapsamında yüksek ses müzik dinleyerek çevreye rahatsızlık veren, abartılı egzoz bulunan, aykırı ışık sistemi bulunan ve trafik güvenliğini tehlikeye düşüren sürücülere cezai işlem uygulandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin