Karabük İdmanyurduspor genç futbolcu ibrahim Efe Karataş’ı denemeye aldı. Takımla birlikte ilk defa deneme antrenmanlara çıkan 20 yaşındaki sol bek ibrahim Efe Karataş, DSİ Spor Kulübünde ve son olarak da Hacettepe’de forma giydi. Karabük İdmanyurduspor ile birkaç deneme antrenmanına daha çıkacağı öğrenilirken, genç futbolcu İbrahim Efe Karataş beğenilirse Karabük İdmanyurduspor ile resmi maçlara çıkacak. (Nurettin Acar)


İbrahim Efe Karakaş denemeye alındı
Başarılı jandarma personellerine başarı belgesi
Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde, Jandarma Teşkilatı’nın 187 kuruluş yıl dönümü dolayısıyla görevli personele başarı belgesi verildi.
Zonguldak’ın Alaplı Kaymakam Selçuk Köksal, Üsteğmen İbrahim Guzgun ve jandarma personelini makamında kabul ederek başarılı çalışmaları dolayısıyla personele başarı belgesi takdim etti.
Kaymakamlık makamında gerçekleşen kabulde, ilçede yürütülen güvenlik hizmetleri ve jandarma teşkilatının çalışmaları değerlendirildi. Kaymakam Köksal, kamu düzeninin sağlanması ve vatandaşların huzurunun korunması noktasında jandarma personelinin özverili çalışmalarına dikkat çekti.
Ziyaret sırasında, görevlerini başarıyla yerine getiren jandarma personeline teşekkür eden Kaymakam Köksal, gösterdikleri gayret ve üstün performans nedeniyle başarı belgesi ile ödüllendirildiklerini ifade etti.


