Bolu’nun Gerede ilçesinde bir huzurevinde 18 kişi, zehirlenme kuşkusuyla hastaneye kaldırıldı.
Edinilen bilgiye nazaran, Esentepe Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde kalan 18 vatandaş, akşam saatlerinde rahatsızlandı. İshal, kusma ve bulantı belirtileriyle rahatsızlanan vatandaşlar, zehirlenme kuşkusuyla Gerede ve Bolu’daki çeşitli hastanelere kaldırıldı. Gece saatlerinde hastaneye kaldırılan huzurevi sakinlerinin tedavileri devam ederken, Gerede Esentepe Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğü’nce besin ve sudan incelenmek üzere numune alındığı öğrenildi.


0
Huzurevinde 18 kişi zehirlenme kuşkusuyla hastaneye kaldırıldı
0
0
Samsun’da uyuşturucu operasyonu: 4 gözaltı
Samsun’da 3 ilçede düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 4 şüpheli gözaltına alındı.
İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu madde ticareti ve kullanımının önlenmesine yönelik çalışma gerçekleştirdi. Bu kapsamda İlkadım, Atakum ve Çarşamba ilçelerinde belirlenen 5 şahsın üst, araç ve ikametlerinde arama yapıldı.
Yapılan aramalarda 7 bin 714 adet sentetik ecza ile 100 adet kenevir bitkisi ele geçirildi. Uyuşturucuyla ilgili gözaltına alınan 4 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.

