Huzurevinde 18 kişi zehirlenme kuşkusuyla hastaneye kaldırıldı - Karabük Haber Postası
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
23 Eylül, 2023 00:48 tarihinde yayınlandı
0
0

Huzurevinde 18 kişi zehirlenme kuşkusuyla hastaneye kaldırıldı

Bolu’nun Gerede ilçesinde bir huzurevinde 18 kişi, zehirlenme kuşkusuyla hastaneye kaldırıldı.

Edinilen bilgiye nazaran, Esentepe Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde kalan 18 vatandaş, akşam saatlerinde rahatsızlandı. İshal, kusma ve bulantı belirtileriyle rahatsızlanan vatandaşlar, zehirlenme kuşkusuyla Gerede ve Bolu’daki çeşitli hastanelere kaldırıldı. Gece saatlerinde hastaneye kaldırılan huzurevi sakinlerinin tedavileri devam ederken, Gerede Esentepe Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğü’nce besin ve sudan incelenmek üzere numune alındığı öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
boluda iki genci silahla yaralayan 3 supheli tutuklandi rxg6yCqN
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
02 Mayıs, 2026 20:37 tarihinde yayınlandı
0
0

Bolu’da iki genci silahla yaralayan 3 şüpheli tutuklandı

Bolu’da konuşmak için çağırdıkları sokakta iki genci silahla vurarak yaralayan 3 şüpheli, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Olay, Çıkınlar Mahallesi 20. Cadde üzerinde meydana gelmişti. F.K. (22) ve Ç.G. (27), konuşmak için çağrıldıkları caddede araçtan inen E.C.’nin silahlı saldırısına uğrayarak ayaklarından yaralanmıştı. Olayın ardından araçla kaçan E.C. ve yanında bulunan B.K. ile O.S., Bolu İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin uzun süren takibi ve kovalamacası sonucu gece saatlerinde kıskıvrak yakalanarak gözaltına alınmıştı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından E.C., B.K. ve O.S., güvenlik önlemleri altında Bolu Adliyesi’ne sevk edildi. Savcılık ifadelerinin ardından tutuklama talebiyle nöbetçi sulh ceza hakimliğine çıkarılan 3 şüpheli, tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

Aileleri basın mensuplarını engellemeye çalışmıştı

Öte yandan, şüphelilerin adliyeye getirilişi sırasında bina önünde bekleyen aileleri ve yakınları, görevini yapan basın mensuplarına zorluk çıkarmıştı. Görüntü alınmasını engellemek isteyen aile yakınları gazetecilere, “Allah belanızı versin, biz çekilmesini istemiyoruz. Daha 18 yaşında” diyerek tepki göstermiş, şüphelilere ise “Çıkışın daha dik olacak, arkandayız oğlum” diyerek seslenmişti.

Bizi sosyal medyadan takip edin