Huzurevinde 18 kişi zehirlenme kuşkusuyla hastaneye kaldırıldı - Karabük Haber Postası
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
23 Eylül, 2023 00:48 tarihinde yayınlandı
0
0

Huzurevinde 18 kişi zehirlenme kuşkusuyla hastaneye kaldırıldı

Bolu’nun Gerede ilçesinde bir huzurevinde 18 kişi, zehirlenme kuşkusuyla hastaneye kaldırıldı.

Edinilen bilgiye nazaran, Esentepe Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde kalan 18 vatandaş, akşam saatlerinde rahatsızlandı. İshal, kusma ve bulantı belirtileriyle rahatsızlanan vatandaşlar, zehirlenme kuşkusuyla Gerede ve Bolu’daki çeşitli hastanelere kaldırıldı. Gece saatlerinde hastaneye kaldırılan huzurevi sakinlerinin tedavileri devam ederken, Gerede Esentepe Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğü’nce besin ve sudan incelenmek üzere numune alındığı öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
zonguldakta mart ayinda 469 konut satildi NQbzn3U6
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
18 Nisan, 2026 00:30 tarihinde yayınlandı
0
0

Zonguldak’ta mart ayında 469 konut satıldı

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre, Zonguldak’ta 2026 yılı Mart ayında 469 konut satışı gerçekleştirildi.

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2026 yılı Mart ayına ilişkin konut satış istatistiklerini açıkladı. Buna göre, Türkiye genelinde Mart ayında ilk el konut satışı 35 bin 725, ikinci el konut satışı ise 77 bin 642 olarak kayıtlara geçti.

Batı Karadeniz illerinden Zonguldak’ta Mart ayında toplam 469 konut satılırken, aynı dönemde 35 iş yeri satışı da gerçekleşti.

Öte yandan Karabük’te Mart ayında 287 konut ve 37 iş yeri satılırken, Bartın’da ise 147 konut ve 14 iş yeri satışı yapıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin