Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
10 Kasım, 2021 10:05 tarihinde yayınlandı
0

Huzurevi sakinleri hayvan barınağındaki hayvanları besledi

Karabük’te huzurevi sakinleri, belediyenin ev sahipliğinde geçtiğimiz aylarda hizmete açılan yeni hayvan barınağı ve bakımevini ziyaret ederek oradaki hayvanları besleyerek, vakit geçirdi.
Yücel Huzurevinde kalan bir grup huzurevi sakini, Karabük Belediyesi Hayvan Barınağı ve Bakımevini ziyaret etti. Karabük Belediye Başkan Yardımcısı Seher Berker tarafından karşılanan huzurevi sakinleri hayvanları besleyerek, onlarla vakit geçirdi.
Başkan Yardımcısı Berker, burada yaptığı açıklamada, huzurevi sakinlerinin güzel bir gün geçirmelerini sağlamak adına hayvanlarla vakit geçirmekten mutlu olduklarını söyledi.
Huzurevi Müdür Vekili Güler Karakırık ise huzurevi sakinlerine böyle bir hizmet vermelerinden dolayı belediye başkanına ve yetkililerine teşekkür etti.
Huzurevi sakinlerinin burada çok mutlu olduklarını aktaran Karakırık, bu tür ziyaretlerin sık sık olacağını kaydetti.
Huzurevi sakinleri daha sonra 5000 Evler semtindeki Yaşlı Dinlenme evine geçerek, müzik dinletisine katılarak şarkılara eşlik etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
kbu iletisim fakultesi altin safranda 5 yapimla finale kaldi ryDjLC7k
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
08 Haziran, 2026 20:07 tarihinde yayınlandı
0 0

KBÜ İletişim Fakültesi Altın Safran’da 5 yapımla finale kaldı

Karabük Üniversitesi (KBÜ) Safranbolu Türker İnanoğlu İletişim Fakültesi, 27’nci Uluslararası Altın Safran Belgesel Film Festivali’nde beş belgeselle finale yükselerek dikkat çekti.

Karabük Üniversitesi Safranbolu Türker İnanoğlu İletişim Fakültesi, 27’nci Uluslararası Altın Safran Belgesel Film Festivali’nde 5 yapımla finale kalarak önemli bir başarı elde etti.

Festivalde “Gıygaşuk: Safranbolu’nun Köyleri”, “AFK”, “Alt F4”, “Bir Zamanlar Yenişehir Sineması” ve “Körebe” adlı yapımlar, farklı kategorilerde finale kalmaya hak kazandı.

Kültürel Miras ve Korumacılık Temalı Ulusal Belgesel Film kategorisinde Dr. Öğr. Üyesi Bedirhan Karakurluk’un yönetmenliğini yaptığı “Gıygaşuk: Safranbolu’nun Köyleri” adlı yapım finale yükseldi.

Ulusal Öğrenci Belgesel Film kategorisinde ise dijital oyun bağımlılığına odaklanan “AFK”, çocukluk oyunlarının dijitalleşmesini ele alan “Alt F4” ve Karabük’ün kültürel hafızasında önemli bir yere sahip Yenişehir Sineması’nı konu alan “Bir Zamanlar Yenişehir Sineması” ile “Körebe” adlı yapımlar finale kaldı.

Gösterimler 10 Haziran 2026 tarihinde Safranbolu Leyla Dizdar Kültür Merkezi Büyük Salon’da gerçekleştirilecek. Film ekipleri, gösterimlerin ardından izleyicilerle söyleşi yapacak.

Bizi sosyal medyadan takip edin