Karabük’te huzurevi sakinleri, belediyenin ev sahipliğinde geçtiğimiz aylarda hizmete açılan yeni hayvan barınağı ve bakımevini ziyaret ederek oradaki hayvanları besleyerek, vakit geçirdi.
Yücel Huzurevinde kalan bir grup huzurevi sakini, Karabük Belediyesi Hayvan Barınağı ve Bakımevini ziyaret etti. Karabük Belediye Başkan Yardımcısı Seher Berker tarafından karşılanan huzurevi sakinleri hayvanları besleyerek, onlarla vakit geçirdi.
Başkan Yardımcısı Berker, burada yaptığı açıklamada, huzurevi sakinlerinin güzel bir gün geçirmelerini sağlamak adına hayvanlarla vakit geçirmekten mutlu olduklarını söyledi.
Huzurevi Müdür Vekili Güler Karakırık ise huzurevi sakinlerine böyle bir hizmet vermelerinden dolayı belediye başkanına ve yetkililerine teşekkür etti.
Huzurevi sakinlerinin burada çok mutlu olduklarını aktaran Karakırık, bu tür ziyaretlerin sık sık olacağını kaydetti.
Huzurevi sakinleri daha sonra 5000 Evler semtindeki Yaşlı Dinlenme evine geçerek, müzik dinletisine katılarak şarkılara eşlik etti.


Huzurevi sakinleri hayvan barınağındaki hayvanları besledi
Bartın’da şiddetli fırtına: ağaçlar Otomobillerin üzerine devrildi
Bartın’da akşam saatlerinden itibaren etkisini gösteren fırtınanın şiddetini artırmasıyla ağaçlar otomobillerin üzerine devrildi.
Edinilen bilgiye göre, akşam saatlerinde başlayan sağanak yağış ve fırtına sonrası Bartın’ın Ellibaş Köyü’nde, düğün yapılan bir alanın yakınındaki ağaç fırtına nedeniyle devrildi. Büyük bir gürültüyle devrilen ağaç, düğüne katılanlarda paniğe neden olurken, altında kalan 3 otomobilde hasar meydana geldi. Bölgeye sevk edilen itfaiye ekipleri, devrilen ağacı keserek araçları çıkardı.
Öte yandan Bartın’ın Amasra ilçesi Küçük Liman mevkiinde ise bir ağaç, park halindeki otomobilin üzerine düştü. İhbar üzerine olaya müdahale eden ekipler ağacı kısa sürede olay yerinden kaldırırken, otomobilde maddi hasar meydana geldiği öğrenildi.


