Karabük’ün Safranbolu ilçesinde husumetli olduğu şahıs tarafından tüfekle vurulan kişi hayatını kaybetti.
Olay ilçeye bağlı Çavuşlar köyünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Nuri Gültekin (65) sabah saatlerinde hayvanlarını beslemek için ahıra gittiği sırada aralarında husumet bulunan Yalçın Y. tarafından tüfekle vuruldu. Kurşunların göğsüne isabet ettiği Gültekin kanlar içerisinde yere yığıldı. İhbar üzerine olay yerine jandarma ve 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrollerde yaşlı adamın hayatını kaybettiği belirlendi.
Yapılan incelemelerin ardından Gültekin’in naaşı morga kaldırılırken, silahlı saldırgan jandarma ekiplerince yakalandı.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.


Husumetlisinin tüfekle vurduğu kişi hayatını kaybetti
Yerel yönetimlerde hizmet vizyonu masaya yatırıldı
Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, AK Parti Yerel Yönetimler Başkanı Mustafa Demir başkanlığında düzenlenen belediye başkanları toplantısına katıldı.
Büyükşehir ve il belediye başkanlarının yer aldığı toplantıda, yerel yönetimlerin hizmet kapasitesinin artırılması, şehirlerin gelişimine katkı sunacak projeler ve vatandaşlara daha etkin hizmet verilmesine yönelik konular ele alındı.
Toplantının ardından değerlendirmelerde bulunan Başkan Çetinkaya, istişare kültürünün önemine dikkat çekerek, şehirlerin geleceğine yönelik ortak akıl vurgusu yaptı. Çetinkaya, “Şehirlerimize değer katacak hizmetler ve vatandaşlarımıza daha güçlü hizmet sunabilmek adına önemli istişarelerde bulunduk. Ortak akıl ve istişare kültürüyle şehirlerimiz için çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
Gerçekleştirilen toplantıda, belediyeler arası koordinasyonun güçlendirilmesi ve hizmet standartlarının yükseltilmesine yönelik çalışmaların da gündeme geldiği bildirildi.

