blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
28 Haziran, 2024 12:28 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Husumetlisinin motosikletini yaktı

Karabük'ün Eflani ilçesinde bir şahıs aralarında husumet bulunan yakınının motosikletini yaktığı anlar cep telefonu kamerası ile kaydedildi.

Olay, ilçe merkezinde meydana geldi. M.A. isimli bir şahıs, aralarında husumet bulunan bir yakınının motosikleti yolun ortasına getirerek devirdi. Daha sonra şahıs, üzerine benzin döktüğü motosikleti yaktı. O anlar bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerası ile saniye saniye kaydedildi. İhbar üzerine olay yerine polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Ekiplerin müdahalesiyle yangın söndürülürken polis olayla ilgili inceleme başlatıldı. >>>VİDEO<<<
Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Asuman Doğan tarafından
15 Ekim, 2025 13:11 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Trafik Kilitlendi, Vatandaşlar Tepkili: “Karabük’te Plan Yok, Çile Var”

Karabük’te sabah saatlerinden itibaren Karabük-Safranbolu istikametinde ve Kardemir Kavşağı çevresinde yapılan yol çalışmaları kent trafiğini felç etti.

Özellikle işe gitmek isteyen vatandaşlar uzun süre araç ve otobüslerin ilerleyememesi nedeniyle mağdur oldu.

Şehit Ateşe Reşat Moralı Bulvarı’nın tek yönlü kapatılmasıyla birlikte Safranbolu’dan Karabük yönüne ilerleyen araçlar uzun kuyruklar oluşturdu. Kentin ana kavşak noktalarında aynı anda yürütülen üst ve alt yapı çalışmaları trafiği içinden çıkılmaz hale getirdi.

Sabah işe gitmek için otobüs bekleyen vatandaşlardan M. Demir, “Sabah 8’den beri otobüs bekledim. Sonunda pes edip yürümeye başladım çünkü araçlar hareket etmiyordu. Ben de dahil, herkes işe geç kaldı” diyerek tepkisini dile getirdi.

Sürücüler ise yol çalışmalarının plansız yapılmasına dikkat çekti. Bir taksi şoförü, “Her gün başka bir yol kapanıyor. Hiçbir bilgilendirme yok. İnsanlar ne yapacağını bilemiyor. Ambulans bile geçemedi az önce” dedi.

Trafiğin kilitlenmesi nedeniyle ambulansların da geçişlerde güçlük yaşadığı görüldü. Vatandaşlar, Karayolları ekiplerinden çalışmaların daha planlı ve aşamalı şekilde yürütülmesini istedi.

Kentte trafiğin normale dönmesi beklenirken, henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Bizi sosyal medyadan takip edin