Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
22 Kasım, 2023 16:36 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Husumetlilerini av tüfeğiyle vuran şahıs yakalandı

Tokat’ın Pazar ilçesi Üzümören Kasabası’nda husumetli olduğu 1 kişiyi öldüren, 1 kişiyi de yaralayan Furkan Gül (23) isimli şahıs yakalandı.
Husumetlilerinden birini öldüren, diğerini yaralayan Furkan Gül isimli şahıs olayın ardından kaçmıştı. Ekipler tarafından Üzümören Kasabası ve Pazar ilçesinde aranan Furkan Gül, Pazar ilçesi mevkiinde ekipler tarafından kıskıvrak yakalandı.
Olay, gece saatlerinde Tokat’ın Pazar ilçesi Üzümören Kasabası’nda yaşandı. İki aile arasında mera tartışması nedeniyle geçmişten gelen husumet bulunuyordu. Furkan Gül (23) isimli şahıs husumetlisi olan Şaban Yazar (35) ve E.Y. (38) isimli şahısları Üzümören Kasabası’nda av tüfeğiyle vurdu. Kasabada farklı mekanlarda vurduğu husumetlilerinden Şaban Yazar (35) ve E.Y. yaralandı. Olay yerlerinde bulunan vatandaşların ihbarı üzerine kasabaya sağlık ekipleri sevk edildi. Olayda yaralanan Şaban Yazar ve E.Y. Pazar Devlet Hastanesine sevk edildi. Hastanede yapılan bütün müdahalelere rağmen Şaban Yazar hayatını kaybetti. E.Y. isimli şahıs ise Tokat Devlet Hastanesi’ne sevk edildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
25 Mayıs, 2025 21:22 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Eflani maçı kazandı BAL’da kaldı

Eflanispor Bölgesel Amatör Lig (BAL) Play Out maçında Safranboluspor'u 3-1 yenerek BAL Ligi'nde kaldı ve Karabük'ü temsil etmeye hak kazandı.
Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadyumu'nda BAL Ligi Play Off-Play Out maçında Eflanispor ile Safranboluspor ile karşı karşıya geldi. Eflani temsilcisi maçı 3-1 kazandı.
Eflanispor'da goller Serhat Özyılmaz, Ömer Faruk Babuşcu ve Berkcan Aktaş'tan gelirken Safranbolu ekibin tek golünü Abdülkadir Fırat attı.
Eflani temsilcisi BAL Ligi'nde kalmaya devam ederken Kulüp Başkanı İrfan Topçu başkanlığı bu maçtan sorna bıraktığını haftalar önce açıklamıştı. Eflanispor'da ilerleyen günlerde gelişmeler yaşanacak. Safranboluspor ise Karabük 1. Amatör Futbol Ligi'nde yeniden şampiyon olmak için ter dökecek.

Bizi sosyal medyadan takip edin