Hüsnü Şenlendirici klarnetini Düzce’de konuşturdu - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
07 Ağustos, 2023 12:02 tarihinde yayınlandı
0
0

Hüsnü Şenlendirici klarnetini Düzce’de konuşturdu

Dünya Düzce Günleri’nin 6. gününde Anıtpark sahnesi Türkiye’nin yetiştirdiği en iyi klarnet virtüözü Hüsnü Şenlendirici’yi ağırladı. Şenlendirici’nin klarneti ile yaptığı resitale tüm Düzce eşlik etti.
Düzce’nin tanıtımında önemli bir eşiği temsil eden ve Düzcelileri sportif, kültürel etkinlikler ve eğlence ile buluşturan Dünya Düzce Günleri 6. gün konseri ile devam etti. Daha önceki günlerde olduğu gibi gündüz organizasyonlarının düzenlendiği Düzce Günleri eğlence ve spor turnuvalarına hafta sonu olması nedeniyle ilgi yine yoğun oldu. Akşamın ilk saatlerinde DJ Serkan’ın sahne aldığı alanda Düzceliler müzik yayını eşliğinde konser saatini beklemeye başladı. Eğlencenin erken saatlerde başladığı organizasyonda Hüsnü Şenlendirici’nin sahneye çıkması ile Anıtpark Düzcelilerle doldu taştı.

Düzcelileri adeta coşturdu
Türkiye’nin en iyi klarnet virtüözlerinden Sanatçı Hüsnü Şenlendirici’nin sahneye çıktığı anda yaptığı muhteşem gösteri Düzcelileri büyüledi. Beraberindeki orkestra ile Türk Müziği’nin klasik eserlerini farklı biçimde yorumlayan Şenlendirici izleyenlerden büyük alkış aldı.
Düzce Günleri’nin 7. gününde Türk pop müziğinin sevilen ismi Bilal Sonses Anıtpark’ta sahne alacak. (İHA)

Bizi sosyal medyadan takip edin
artvinde 7 kisinin yaralandigi tunel kazasi kamerada YNkYyv55
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
29 Nisan, 2026 08:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Artvin’de 7 kişinin yaralandığı tünel kazası kamerada

Artvin-Erzurum karayolunun 7. kilometresindeki tünelde, iki kamyonetin çarpışması sonucu 7 kişinin yaralandığı kazanın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

Kaza, 27 Nisan’da Artvin-Erzurum kara yolu üzerindeki 4 kilometrelik tünelde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Yusufeli istikametinden Artvin yönüne seyreden Mehmet Ş. idaresindeki Artvin Orman İşletme Müdürlüğü’ne ait 08 DE 524 plakalı kamyonet, tünel içinde şerit ihlali yaparak karşı yönden gelen Ali Fuat Beyaz’ın kullandığı 08 ABB 956 plakalı kamyonetle çarpıştı.

Kazada sürücüler Mehmet Ş. ve Ali Fuat Beyaz ile araçlarda bulunan Orhan Bıyıklı, Şenol Aydemir, Murat Özmen, Doğan Ülker ve Seçkin Özay yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edilirken, yaralılar ilk müdahalelerinin ardından Artvin Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenilirken, kazayla ilgili inceleme başlatıldı. Kazanın tünel içindeki güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerinde, sürücü karşı şeride geçtiği ve karşı yönden gelen araçla çarpıştığı anlar yer aldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin