Karabük Postası tarafından
07 Ağustos, 2023 12:02 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Hüsnü Şenlendirici klarnetini Düzce’de konuşturdu

Dünya Düzce Günleri’nin 6. gününde Anıtpark sahnesi Türkiye’nin yetiştirdiği en iyi klarnet virtüözü Hüsnü Şenlendirici’yi ağırladı. Şenlendirici’nin klarneti ile yaptığı resitale tüm Düzce eşlik etti. Düzce’nin tanıtımında önemli bir eşiği temsil eden ve Düzcelileri sportif, kültürel etkinlikler ve eğlence ile buluşturan Dünya Düzce Günleri 6. gün konseri ile devam etti. Daha önceki günlerde olduğu gibi gündüz organizasyonlarının düzenlendiği Düzce Günleri eğlence ve spor turnuvalarına hafta sonu olması nedeniyle ilgi yine yoğun oldu. Akşamın ilk saatlerinde DJ Serkan’ın sahne aldığı alanda Düzceliler müzik yayını eşliğinde konser saatini beklemeye başladı. Eğlencenin erken saatlerde başladığı organizasyonda Hüsnü Şenlendirici’nin sahneye çıkması ile Anıtpark Düzcelilerle doldu taştı. Düzcelileri adeta coşturdu Türkiye’nin en iyi klarnet virtüözlerinden Sanatçı Hüsnü Şenlendirici’nin sahneye çıktığı anda yaptığı muhteşem gösteri Düzcelileri büyüledi. Beraberindeki orkestra ile Türk Müziği’nin klasik eserlerini farklı biçimde yorumlayan Şenlendirici izleyenlerden büyük alkış aldı. Düzce Günleri’nin 7. gününde Türk pop müziğinin sevilen ismi Bilal Sonses Anıtpark’ta sahne alacak. (İHA)

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
14 Ekim, 2025 04:37 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Polisi görünce kaçan motosikletli, kaza yapınca yakalandı

Bartın’da polisi görünce kaçmaya başlayan motosiklet şoförü kaza yaptı. Yaralanan şoförün ehliyetsiz olduğu ortaya çıktı.
Edinilen bilgiye Bartın Köyortası Mahallesi’nde 2-3 motosikletin gürültü yaptığı ihbarı üzerine bölgeye polis takımı yönlendirildi. Polis otosunu gören motosikletli gençler, kaçmaya başladı. 17 yaşındaki H.C.Ç. yönetimindeki 67 ADS 330 plakalı motosiklet, 176. Cadde üzerinde devrildi. Yaralanan gencin yardımına ise polisler yetişti. Şoför, olay yerine çağrılan sıhhat takımının birinci müdahalesinin akabinde Bartın Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
Sürücü H.C.Ç’nin ehliyeti bulunmadığı belirlenirken, kaza yapan arkadaşına yardım etmek için duran ve ismi öğrenilemeyen 74 ABS 531 plakalı motosikletin şoförünün de ehliyeti olmadığı ve yasal hududun üzerinde alkollü olduğu belirlendi.
Sürücülerden H.C.Ç hakkında isimli süreç başlatılırken, başkasına ise para cezası uygulandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin