Reklam
Reklam
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
23 Ağustos, 2023 16:12 tarihinde yayınlandı
0

Hüseyin Eroğlu: “Fenerbahçe’nin net manada konumu yoktu”

Samsunspor Teknik Yöneticisi Hüseyin Eroğlu, Fenerbahçe’nin net manada konumu olmamasına karşın maçtan mağlup ayrıldıklarını söyledi.

Trendyol Muhteşem Lig’in 2. haftasında kendi alanlarında oynadıkları Fenerbahçe maçını kaybettikleri için üzgün olduklarını lisana getiren Hüseyin Eroğlu, maç sonu basın toplantısında müsabakayı kıymetlendirdi. Maçı kaybettikleri için üzgün olduğunu tabir eden Hüseyin Eroğlu, “11 yıl sonra kendi alanımızdaki birinci maçımız Fenerbahçe’ydi. Kazanamadığımız için üzgünüz. Birinci yarı rakibin tesirli oyuncuların irtibatlarını kesmek istedik. Geçiş hamlelerinde da skor bulmak istedik. Taktiksel çalışmalarımız kısım bölüm tuttu. Birinci yarı birkaç durum kaçırdık. Topa sahip olduğumuz kısmı biraz daha arttırabilseydik, külfet yaşatacaktık. 2. yarıda fazla yaslandık ve kenardan gelen bir topla golü yedik. Maçın genelinde savunma manasında güzel durduk. Rakibin net manada konumu yoktu. Kenar ortalarıyla tesirli olmaya çalıştılar. Golü yiyince maçı kaybettik. Taraftarımız yıllar sonra bizle birlikteydi. Süreç devam ediyor. Yakın vakitte transfer yapıp, alternatifli bir takım oluşturmak istiyoruz. Yeni oyuncuların ekibe adapte olmasıyla daha güçlü bir grup olacağız” dedi.

Transfer sürecine de değinen Eroğlu, “15 Eylül’e kadar transfer devam ediyor. Çıkarken kaptırdığımız toplar nedeniyle savunmada kaldık. İleri çıkmak istedik lakin gömülü kaldık. Çıkmak isterken kaptırdığımız topla da golü yemiş olduk. Transfer planlarımızı yaptık. Şu anda lig başladı. Her teknik adam tam takım döneme başlamak ister. Bundan sonraki süreçte süratli bir formda gereksinimimiz olan transferi sonuçlandıracağız” diye konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
kdz ereglili ogretmenler turkiyenin en iyi 24 dijital egitim projesine girdi 66wMSWQx
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
09 Mayıs, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Kdz. Ereğlili Öğretmenler Türkiye’nin En İyi 24 Dijital Eğitim Projesine Girdi

Ankara’daki ulusal konferansta 800 başvuru arasından sıyrılan iki eğitimci, dijital ekosistem projeleriyle ilçeye büyük gurur yaşattı.

Kdz. Ereğli Anadolu Lisesi İngilizce Öğretmeni Dr. Birsen Güneri ile Kdz. Ereğli Şahinde Hayrettin Yavuz Bilim ve Sanat Merkezi öğretmeni Müzeyyen Merve Bakangöz, büyük bir başarıya imza attı. Avrupa Birliği destekli, Milli Eğitim Bakanlığı ve UNICEF iş birliğiyle yürütülen “Öğretmen Eğitimi Dijital Ekosistemi Projesi” kapsamında düzenlenen ulusal konferansta ilçeyi temsil eden öğretmenler, hazırladıkları çalışmalarla dikkat çekti.

“İyi Uygulama Örnekleri” arasına seçildiler

Ankara’da 5-6 Mayıs 2026 tarihlerinde gerçekleşen programda öğretmenlerin sunduğu projeler, Türkiye genelinde 800 başvuru arasından seçilen en iyi 24 çalışma arasına girdi. Bu sonuçla Kdz. Ereğli’nin dijital dönüşüm ve teknoloji odaklı eğitim vizyonu ulusal düzeyde tescillenmiş oldu.

“Çalışmalarımızı kararlılıkla sürdürüyoruz”

Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan İlçe Milli Eğitim Müdürü Harun Akgül, “Çağın gerekliliklerine uygun, teknolojiyle bütünleşmiş bir eğitim anlayışını ilçemizde yaygınlaştırmak için çalışmalarımızı kararlılıkla sürdürüyoruz. Öğretmenlerimizin ulusal düzeyde böylesine önemli bir platformda iyi uygulama örnekleriyle yer alması bizler için büyük bir gurur kaynağıdır. Kdz. Ereğli olarak akademik başarıların yanında dijital yetkinlikleri yüksek, yenilikçi eğitim ortamları oluşturmayı önemsiyoruz. İlçemizi başarıyla temsil eden kıymetli öğretmenlerimizi tebrik ediyor, emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin