Reklam
Reklam
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
23 Ağustos, 2023 16:12 tarihinde yayınlandı
0

Hüseyin Eroğlu: “Fenerbahçe’nin net manada konumu yoktu”

Samsunspor Teknik Yöneticisi Hüseyin Eroğlu, Fenerbahçe’nin net manada konumu olmamasına karşın maçtan mağlup ayrıldıklarını söyledi.

Trendyol Muhteşem Lig’in 2. haftasında kendi alanlarında oynadıkları Fenerbahçe maçını kaybettikleri için üzgün olduklarını lisana getiren Hüseyin Eroğlu, maç sonu basın toplantısında müsabakayı kıymetlendirdi. Maçı kaybettikleri için üzgün olduğunu tabir eden Hüseyin Eroğlu, “11 yıl sonra kendi alanımızdaki birinci maçımız Fenerbahçe’ydi. Kazanamadığımız için üzgünüz. Birinci yarı rakibin tesirli oyuncuların irtibatlarını kesmek istedik. Geçiş hamlelerinde da skor bulmak istedik. Taktiksel çalışmalarımız kısım bölüm tuttu. Birinci yarı birkaç durum kaçırdık. Topa sahip olduğumuz kısmı biraz daha arttırabilseydik, külfet yaşatacaktık. 2. yarıda fazla yaslandık ve kenardan gelen bir topla golü yedik. Maçın genelinde savunma manasında güzel durduk. Rakibin net manada konumu yoktu. Kenar ortalarıyla tesirli olmaya çalıştılar. Golü yiyince maçı kaybettik. Taraftarımız yıllar sonra bizle birlikteydi. Süreç devam ediyor. Yakın vakitte transfer yapıp, alternatifli bir takım oluşturmak istiyoruz. Yeni oyuncuların ekibe adapte olmasıyla daha güçlü bir grup olacağız” dedi.

Transfer sürecine de değinen Eroğlu, “15 Eylül’e kadar transfer devam ediyor. Çıkarken kaptırdığımız toplar nedeniyle savunmada kaldık. İleri çıkmak istedik lakin gömülü kaldık. Çıkmak isterken kaptırdığımız topla da golü yemiş olduk. Transfer planlarımızı yaptık. Şu anda lig başladı. Her teknik adam tam takım döneme başlamak ister. Bundan sonraki süreçte süratli bir formda gereksinimimiz olan transferi sonuçlandıracağız” diye konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
sefer yilmaz cok uzuntuluyuz lSTHr9vD
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
16 Mayıs, 2026 04:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Sefer Yılmaz: “Çok üzüntülüyüz”

Bodrum FK Teknik Sorumlusu Sefer Yılmaz, Çorum FK’ya 2-0 mağlup olarak Süper Lig’e yükselme hayaline veda ettikleri karşılaşmanın ardından, “Çok üzüntülüyüz. İçeride bütün futbolcu arkadaşlarımız bu üzüntüyü yaşıyor. Bugün buraya finale çıkmak için gelmiştik” dedi.

Trendyol 1. Lig play-off yarı finali rövanş maçında Bodrum FK, deplasmanda Çorum FK’ya 2-0 mağlup oldu. Bu sonuçla Süper Lig hayaline veda eden Bodrum FK’da teknik sorumlu Sefer Yılmaz, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Çorum’a finale çıkmak için geldiklerini dile getiren Yılmaz, “Çok üzüntülüyüz. İçeride bütün futbolcu arkadaşlarımız bu üzüntüyü yaşıyor. Bugün buraya finale çıkmak için gelmiştik. Ama çok iyi oynadığımız ilk maçta daha farklı skorla gelebilseydik çok daha değişik şeyler olabilirdi. Bugün burada biraz atmosferden de söz etmek lazım. Maçtan önce başlayan olaylar stadyumda da devam etti. Otobüsümüzün camları kırıldı, her türlü şiddete maruz kaldık. Tabii hakemler de biraz bu olayların etkisinde kaldı, sindiler. Bugün Çorum halkı maça iyi hazırlanmış. Sadece takımla değil, bütün seyircisiyle, şiddet olaylarıyla maça iyi hazırlanmışlar. Maalesef kötü şeyler. Biz sezon başından beri sadece futbol oynamaya çalışıyoruz. Bodrum’a gelen bütün takımlara en güzel misafirperverliğimizi gösterdik ama maalesef bugün burada bunu göremedik. O yüzden de üzgünüz. Yoksa tabii ki Çorum FK iyi bir takım. Belki de finalde galip gelip Süper Lig’e de çıkabilir ama bu şeyler üzücü. Futbol adına bugün maalesef çok olaylar yaşandı. İnşallah bir daha yaşanmaz” diye konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin