Kastamonu’da karayolunda iki otomobilin çarpışması neticesinde meydana gelen kazada 5 kişi, yaralandı.
Kaza, Kastamonu-Karabük karayolu Kıyan köyü mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Mehmet Ö. idaresindeki 34 LVT 52 plakalı otomobil ile Mustafa M. yönetimindeki 34 UB 803 plakalı otomobil çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle savrulan Mehmet Ö. idaresindeki otomobil, şarampolde takla attı. Adeta hurdaya dönen otomobilde bulunan sürücü Mustafa M. ile araçta yolcu olarak bulunan Sibel M., Huriye M., Mert Mustafa M. ve Muhammed Emin M. yaralandı. Yaralılar, olay yerine çağrılan sağlık ekiplerince Araç Devlet Hastanesine kaldırıldı. İlk müdahaleleri yapılan yaralılar, daha sonra Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.
Jandarma ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı. (İHA)


Hurdaya dönen otomobildeki 5 kişi yaralandı
Şiddetli fırtına evin çatısını uçurdu, 6 araç hasar gördü… O anlar kamerada
Bartın’da akşam saatlerinde başlayan sağanak yağış ve fırtına nedeniyle bir evin çatısı uçtu. Uçan parçalar, park halindeki araçlara zarar verdi.
Bartın’da akşam saat 23.12 sıralarında şiddetli yağış ile birlikte etkili olan fırtına, Cumhuriyet Mahallesi’ndeki 5 katlı Şevki Birinciliği Apartmanı’nın çatısını uçurdu. Çatıdan düşen parçalar, bina önünde park halinde bulunan 6 araçta hasara neden oldu. Olay yerine çok sayıda polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. Olayda can kaybı yada yaralanan olmazken, ekipler hasar tespiti için çalışma başlattı.
Çevredeki bir apartmanın güvenlik kamerasına da yansıyan olayda, çatısı uçan apartman ve çevredeki binalarda oturanlar ise olay anında büyük bir gürültü sesiyle kendilerini dışarı attıklarını ifade etti.


