Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
21 Haziran, 2023 11:33 tarihinde yayınlandı
0

Hurdaya dönen otomobildeki 5 kişi yaralandı

Kastamonu’da karayolunda iki otomobilin çarpışması neticesinde meydana gelen kazada 5 kişi, yaralandı.
Kaza, Kastamonu-Karabük karayolu Kıyan köyü mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Mehmet Ö. idaresindeki 34 LVT 52 plakalı otomobil ile Mustafa M. yönetimindeki 34 UB 803 plakalı otomobil çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle savrulan Mehmet Ö. idaresindeki otomobil, şarampolde takla attı. Adeta hurdaya dönen otomobilde bulunan sürücü Mustafa M. ile araçta yolcu olarak bulunan Sibel M., Huriye M., Mert Mustafa M. ve Muhammed Emin M. yaralandı. Yaralılar, olay yerine çağrılan sağlık ekiplerince Araç Devlet Hastanesine kaldırıldı. İlk müdahaleleri yapılan yaralılar, daha sonra Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.
Jandarma ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı. (İHA)

Bizi sosyal medyadan takip edin
uyusturucu operasyonunda 2 supheli tutuklandi xskeQ8Yk
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
03 Haziran, 2026 16:37 tarihinde yayınlandı
0 0

Uyuşturucu operasyonunda 2 şüpheli tutuklandı

Samsun’da narkotik ekiplerince düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 2 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Edinilen bilgiye göre, Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince Atakum ilçesinde uyuşturucu madde ticareti yaptığı değerlendirilen M.A. (39) ve H.Ö. (38) isimli şahısların kullandığı ikamete operasyon düzenlendi.

İkamette yapılan aramalarda 4 bin 15 adet sentetik ecza, 9,80 gram kokain, 1 gram esrar ve 1 kök kenevir bitkisi ele geçirildi. Operasyon kapsamında gözaltına alınan 2 şüpheli hakkında “uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapmak” suçundan adli işlem başlatıldı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından bugün Samsun Adliyesine sevk edilen M.A. ve H.Ö., çıkarıldıkları nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğince tutuklanarak Samsun T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna gönderildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin