Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
21 Haziran, 2023 11:33 tarihinde yayınlandı
0

Hurdaya dönen otomobildeki 5 kişi yaralandı

Kastamonu’da karayolunda iki otomobilin çarpışması neticesinde meydana gelen kazada 5 kişi, yaralandı.
Kaza, Kastamonu-Karabük karayolu Kıyan köyü mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Mehmet Ö. idaresindeki 34 LVT 52 plakalı otomobil ile Mustafa M. yönetimindeki 34 UB 803 plakalı otomobil çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle savrulan Mehmet Ö. idaresindeki otomobil, şarampolde takla attı. Adeta hurdaya dönen otomobilde bulunan sürücü Mustafa M. ile araçta yolcu olarak bulunan Sibel M., Huriye M., Mert Mustafa M. ve Muhammed Emin M. yaralandı. Yaralılar, olay yerine çağrılan sağlık ekiplerince Araç Devlet Hastanesine kaldırıldı. İlk müdahaleleri yapılan yaralılar, daha sonra Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.
Jandarma ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı. (İHA)

Bizi sosyal medyadan takip edin
rizede ters yone giren yasli surucu kazaya neden oldu 2 olu 3 yarali qDgfDO7s
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
04 Haziran, 2026 20:22 tarihinde yayınlandı
0 0

Rize’de ters yöne giren yaşlı sürücü kazaya neden oldu: 2 ölü, 3 yaralı

Rize’nin Ardeşen ilçesinde ters yöne giren hafif ticari aracın karşı yönden gelen otomobil ve kamyonete çarptığı kazada 2 kişi hayatını kaybederken, 1’i ağır 3 kişi yaralandı.

Kaza, Karadeniz Sahil Yolu’nda saat 12.30 sıralarında meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Rize’den Artvin yönüne seyreden Murat Uygun (42) yönetimindeki 08 EE 908 plakalı ticari araç birden karşı şeritten kendi tarafına geçerek Mevlut Hatinoğlu (72) idaresindeki 08 ABA 873 plakalı otomobil ile kafa kafaya çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle savrulan araçlar ardından Osman S. yönetimindeki 53 FC 366 plakalı kamyonete çarptı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis, sağlık ekipleri ve itfaiye ekibi sevk edildi.

Kazada ters yöne giren aracın sürücüsü Mevlut Hatinoğlu ve eşi Makbule Hatinoğlu’nun (72) olay yerinde hayatını kaybetti. Kazada aynı araçta bulunan Havva Hatinoğlu (58) ağır yaralanırken, diğer araçlarda bulunan Mehmet Uygun ve Ayşen Uygun (73) ise yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Kaçkar Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin