Samsun Valiliği ile Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı arasında imzalanan protokol ile hükümlüler, kamu yararına işlerde çalışabilecek.
Valilik ve Cumhuriyet Başsavcılığı arasında hazırlanan ‘Hükümlülerin Kamuya Yararlı İşlerde Çalıştırılmalarına İlişkin İş Birliği Protokolü’ Samsun Valisi Orhan Tavlı, Samsun Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Sabri Kılıç, Samsun Vali Yardımcısı Emin Çolak, İdari Hizmetler Şube Müdürü İbrahim Akpınar, Denetimli Serbestlik Müdürü Mehmet Ofluoğlu ve Denetimli Serbestlik Uzmanı Ezgi Akın’ın katılımıyla imzalandı.
Protokolle haklarında kamuya yararlı bir işte ücretsiz olarak çalıştırılmasına karar verilen hükümlülerin kamu hizmetinde çalıştırılırken yeniden suç işlemesini engelleyici etkenleri güçlendirmek, sosyalleşmelerini teşvik etmek, hükümlülerin iyileştirilmeleri ve topluma uyum sağlamalarını teşvik etmek, kamu düzeninin sağlanmasına destek olmak, toplumu suça karşı korumak, üretken, verimli, kanunlara, nizamlara ve Denetimli Serbestlik Hizmetleri Yönetmeliği’nin 51. maddesi gereğince hizmetler listesinin hazırlanmasının amaçlandığı belirtildi.


Hükümlüler, kamu yararına işlerde çalışabilecek
Thorsten Fink: “Böyle bir kulübün parçası olduğum için çok mutluyum”
SAMSUN (İHA) – Samsunspor Teknik Direktörü Thorsten Fink, Göztepe maçının ardından, sezonu güzel bir galibiyetle bitirdiklerini ve bu kulübün bir parçası olduğu için mutlu olduğunu söyledi.
Trendyol Süper Lig’in son haftasında Samsunspor, sahasında Göztepe’yi 3-0 mağlup etti. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Samsunspor Teknik Direktörü Thorsten Fink, mücadeleyi değerlendirdi. Kazandıkları için mutlu olduklarını dile getiren Fink, “Bugün çok şey oldu. Sezonu tamamladık. Harika bir sonuç ve çok iyi performansla sezonu tamamladık. Topa sahip olmada ve geçiş oyununda ekili olduğumuzu gösterdik. Herhangi bir iddiamız olmadan oynadık. Gol yemeden maçı tamamlamak da sevindirici. Sezonu artı averajla bitirdik. Takımın sezon genelindeki performansı, iyi başladı, sonrasında düşüşe geçti ve şimdi de harika bir takıma sahip olduğumuzu gösteriyoruz. Bizden ayrılacak hoca ve oyuncular var. Bazı oyuncular ayrılacak, bazıları ayrılmak isteyecek. Transfer dönemi geliyor, oyuncularımıza teklifler gelecek. Ayrılacak oyuncularımıza ve teknik ekibimize şükranlarımızı sunuyorum. İyi bir takım olduğumuzu gösterdik. Böyle bir kulübün parçası olduğum için çok mutluyum. Ayrılıklar sonrası hangi oyuncuları alacağımıza karar vereceğiz. Gelecek oyuncularla alakalı çalışmalarımızı yapacağız” dedi.

