Reklam
Reklam
horma kanyonu ziyarete kapatildi
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
21 Ekim, 2024 16:07 tarihinde yayınlandı
0

Horma Kanyonu ziyarete kapatıldı

Kastamonu’nun Pınarbaşı ilçesinde bulunan Horma Kanyonu, yoğun yağış tahminin ardından ziyarete kapatıldı.

Kastamonu’da binlerce turisti ağırlayan Pınarbaşı ilçesindeki Norma Kanyonu ziyarete kapatıldı. Konu ile ilgili Pınarbaşı Belediyesi tarafından yapılan yazılı açıklamada, bölgede etkili olması beklenen yoğun yağış beklentisi sebebiyle kanyonun ziyarete kapatıldığı belirtildi. Açıklamada, “Meteorolojiden alınan bilgiye göre 21 Ekim Pazartesi yoğun yağış beklendiğinden dolayı herhangi bir aksaklık olmaması için bir gün süre ile Horma Kanyonu Yürüyüş Parkuru ziyarete kapatılacaktır. Siz kıymetli misafirlerimize saygı ile duyurulur” ifadelerine yer verildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
giresunda dereye dusen kisiyi arama calismalari suruyor yZ49A2IC
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
25 Mayıs, 2026 00:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Giresun’da dereye düşen kişiyi arama çalışmaları sürüyor

Giresun’un Yağlıdere ilçesinde dereye düşen 2 kişiden biri hayatını kaybederken, kayıp vatandaşın bulunması için başlatılan arama kurtarma çalışmaları sürüyor.

Olay, dün saat 19.30 sıralarında ilçeye bağlı Topluca köyü Kanlıca Altı mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, dere kenarında balık tuttukları öğrenilen iki kişinin suya düştüğü yönünde 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbar yapıldı. İhbarda, şahıslardan birinin su üzerinde hareketsiz halde bulunduğu bildirildi.

İhbar üzerine bölgeye AFAD, Jandarma, Jandarma Arama Kurtarma (JAK), Giresun Belediyesi İtfaiyesi, UMKE, AKUT ve İHH ekipleri sevk edildi. Ekiplerin gece boyunca sürdürdüğü çalışmalar sonucu amca ile yeğen oldukları öğrenilen kişilerden Sedat Ç. (28) isimli yeğenin cansız bedenine saat 23.30 sıralarında ulaşıldı.

Kayıp olduğu belirtilen amca Sedat Ç. (54) isimli vatandaşın bulunması için bölgede arama kurtarma çalışmalarının aralıksız sürdüğü öğrenildi.

AFAD koordinesinde yürütülen çalışmalara 2 AFAD aracı ve 7 personel, 6 jandarma aracı ve 40 personel, 2 JAK aracı ve 6 personel, Giresun Belediyesi İtfaiyesi’nden 2 araç ve 5 dalgıç personel, 1 UMKE aracı ve 3 personel, 1 AKUT aracı ve 6 personel ile 2 İHH aracı ve 13 personel katılıyor. Ayrıca Samsun’dan görevlendirilen 4 dalgıcın da çalışmalara destek verdiği, bölgede dron destekli arama faaliyetlerinin devam ettiği belirtildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin