Reklam
Reklam

Hopa Devlet Hastanesinde Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Merkezi açıldı

Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
04 Ekim, 2023 00:24 tarihinde yayınlandı
0

Artvin’de Hopa Devlet Hastanesinde Karadeniz’in ilk ve tek Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Merkezi (GETAT) hizmete açıldı.

Sağlık Bakanlığı tarafından, fizik tedavi ve rehabilitasyon alanında hizmet veren hastanelerde, Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon bilim dalında büyük önemi olan ozon, proloterapi, akupunktur ve diğer tamamlayıcı tedavilerin uygulanması amacıyla “Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Uygulama Merkezi (GETAT)” hizmete açılmaya devam ediyor. Bu birimde fizik tedavi ve rehabilitasyon uzman hekimler hizmet veriyor.

Artvin’in Hopa İlçesi Devlet Hastanesinde düzenlenen törenle hizmete açılan Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Merkezi (GETAT), devlet hastanelerinde hizmet veren Karadeniz’de ilk ve tek olma özelliği taşıyor.

Açılışta konuşan Doktor Mukadder Karakaya, Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Merkezinde, kupa, hacamat, Mezoterapi, Akupunktur gibi hizmetler verdiklerini ifade ederek “Devlet Hastaneleri bünyelerinde GETAT merkezimiz Karadeniz’de ilk ve tek olma özelliği taşıyor. Burada amacımız bu işlemler genellikle merdiven altı yapılıyor. Bu işlemlerin devlette sağlıklı koşullarda sağlamak. Biz de bu şekilde hizmet vereceğiz” ifadelerini kullandı.

Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Merkezi (GETAT) açılışına AK Parti Milletvekili Faruk Çelik, hastane yönetimi ve çalışanlar katıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Samsun’da çatıdan düşen inşaat işçisi hayatını kaybetti

samsunda catidan dusen insaat iscisi hayatini kaybetti GwVH6epg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
21 Haziran, 2026 12:00 tarihinde yayınlandı
0 0

Samsun’un Terme ilçesinde çalıştığı 5 katlı binanın çatısından düşen işçi hayatını kaybetti.

Olay, ilçenin Atatürk Caddesi üzerinde bulunan 5 katlı bir binada meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, binanın çatısında tadilat yapan Saim Uzun, yük asansöründen malzeme alırken dengesini kaybetmesi sonucu çatıdan düştü. Çevredeki vatandaşlar tarafından olayın 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbar edilmesi üzerine bölgeye sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk incelemede Saim Uzun’un olay yerinde hayatını kaybettiği tespit edildi. Bu esnada bölgede güvenlik önlemleri alındı. Saim Uzun’un cenazesi, incelemelerin ardından olay yerinden kaldırıldı.

Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin