Yenice ilçesinde köylerine hizmet alamayan vatandaşlar duruma tepki göstererek yardım istiyor.
İlçeye bağlı Yeniköy köyünde yaşanan yol, elektrik, su ve kanalizasyon sorunu köylülerin tepkisini çekti.
Köydeki sorunları incelemek üzere yetkililerin köye geldiğini ifade eden Mehmet Aktar, sadece yola Mehmet Ali Şahin’in talimatıyla 800 metre kadar mucur attırıldığını belirtti.
Köyün elektrik, su, yol ve kanalizasyon sorunlarının bulunduğunu kaydeden Aktar, “Mahalle muhtarımızın burada yapılması gereken konularla ilgili dilekçeleri elinde ama yapıyoruz, ediyoruz diyorlar. Ne yapılan var ne giden var” ifadelerini kullandı.
Kezban Çatalçam, “Bizim yaşlı vatandaşlarımız var yolda zor yürüyor. Her yere asfalt yapıldı. Ormanlara asfalt yapıldı. Bizim köyümüze asfalt yapılmıyor. İki menfez borusu geldi 4 yıldan beri koydurmak için kepçe bekliyoruz” diye konuştu. (İHA)


Hizmet Alamayan Köylüler Yardım İstiyor
Trabzonspor’da yeni sezon zirvesi
Trabzonspor’da yeni sezon öncesi planlama çalışmaları kapsamında değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi. Bordo-mavili kulübün yöneticileri ile teknik heyeti, İstanbul’da bir araya gelerek geride kalan sezonu ve yeni döneme ilişkin yol haritasını masaya yatırdı.
Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan, Asbaşkan Zeyyat Kafkas, Başkan Yardımcısı İbrahim Şahinkaya, Takım Menajeri Emrah Tok ve Teknik Direktör Fatih Tekke’nin katılımıyla İstanbul’da düzenlenen değerlendirme toplantısında, kulübün sportif ve mali gündemine ilişkin önemli konular görüşüldü.
Geçen sezon ve transfer çalışmaları değerlendirildi
Toplantıda, geride kalan sezonun genel değerlendirmesi yapılırken, devam eden transfer çalışmaları ve mevcut kadro planlaması da ele alındı. Yönetim ve teknik heyet, yeni sezon öncesinde takımın ihtiyaçları doğrultusunda yürütülen çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulundu.
Bütçe, mali yapı ve akademi gündemdeydi
Görüşmede kulübün bütçe planlaması ve mali konuların yanı sıra akademi yapılanmasına ilişkin başlıklar da değerlendirildi. Trabzonspor’un sürdürülebilir başarı hedefi doğrultusunda altyapı organizasyonunun geliştirilmesine yönelik çalışmalar masaya yatırıldı.
Avrupa hedefleri konuşuldu
Toplantıda ayrıca yeni sezon hedefleri ile bordo-mavili ekibin Avrupa kupalarında mücadele edeceği süreçte izlenecek yol haritası üzerinde duruldu. Yönetim ve teknik heyetin, takımın sportif başarılarını artırmaya yönelik planlamalar konusunda görüş birliğine vardığı öğrenildi.


