Yenice ilçesinde köylerine hizmet alamayan vatandaşlar duruma tepki göstererek yardım istiyor.
İlçeye bağlı Yeniköy köyünde yaşanan yol, elektrik, su ve kanalizasyon sorunu köylülerin tepkisini çekti.
Köydeki sorunları incelemek üzere yetkililerin köye geldiğini ifade eden Mehmet Aktar, sadece yola Mehmet Ali Şahin’in talimatıyla 800 metre kadar mucur attırıldığını belirtti.
Köyün elektrik, su, yol ve kanalizasyon sorunlarının bulunduğunu kaydeden Aktar, “Mahalle muhtarımızın burada yapılması gereken konularla ilgili dilekçeleri elinde ama yapıyoruz, ediyoruz diyorlar. Ne yapılan var ne giden var” ifadelerini kullandı.
Kezban Çatalçam, “Bizim yaşlı vatandaşlarımız var yolda zor yürüyor. Her yere asfalt yapıldı. Ormanlara asfalt yapıldı. Bizim köyümüze asfalt yapılmıyor. İki menfez borusu geldi 4 yıldan beri koydurmak için kepçe bekliyoruz” diye konuştu. (İHA)


Hizmet Alamayan Köylüler Yardım İstiyor
Bayram tatilinin rotası Düzce oldu
Kurban Bayramı tatilinde Düzce’nin doğal turizm noktaları ziyaretçi akınına uğradı. Düzce Belediyesi’nin işlettiği Aydınpınar ve Samandere Tabiat Parkları, 9 gün boyunca 24 bin kişiyi ağırladı.
Düzce Belediyesi bünyesinde hizmet veren sosyal tesisler, Kurban Bayramı tatilinde yoğun ilgiyle karşılaştı. Düzce Belediyesi iştirak şirketi Beltur tarafından işletilen Aydınpınar Tabiat Parkı Tesisi ve Samandere Şelalesi Tabiat Parkı Tesisi 9 gün boyunca binlerce ziyaretçiyi ağırladı.
Düzce merkeze yaklaşık 10 kilometre uzaklıkta, Aydınpınar Köyü sınırları içerisinde bulunan ve ardı ardına sıralanan beş ayrı şelalesiyle dikkat çeken Aydınpınar Şelalesi Tabiat Parkı, doğaseverlerin uğrak noktalarından biri oldu.
Türkiye’nin tescil edilen ilk tabiat anıtlarından biri olan Samandere Şelalesi Tabiat Parkı da eşsiz doğal güzelliğiyle ziyaretçilerden yoğun ilgi gördü.
BELTUR tarafından işletilen tabiat parkı tesislerini bayram tatili süresince 24 bin kişi ziyaret etti.
Bayram süresince yoğun ziyaretçi trafiğine sahne olan Düzce, doğal güzellikleriyle ziyaretçilerine eşsiz bir deneyim sundu.


